Grodan

Igår var det Earth Hour. Jag och Elin började kvällen med att käka kebab på Kungshallen. Maten där smakade gott som alltid. Sedan drog vi till Kulturhuset som bjöd på en konsert med blandade artister. På sidorna av scenen stod fyra stycken cyklar. Under Earth hour släcktes scenen. Den drevs då av energin från cyklister från svenska landslaget som trampade för kung och fosterland. De var alldeles blöta av svett efter en timmes cyklande för att hålla artisterna i rampljuset. Det var ett härligt event. Jag blev bra festsugen efteråt. Då drog vi till Grodan på Östermalstorg där vi drack vin och drinkar tillsammans med Johanna, Elin och Cassandra. Mycket trevligt. Efter det drog vi till Cassandras och hennes pojkväns lägenhet där vi myste med goda drinkar. Det var en lyckad kväll.




Sunny days

Här är två av mina nya inköp, solglasögon + kedja från Gina Tricot. De kommer användas flitigt i sommar.




Vårkänslor i luften

Förra veckan var det underbart skönt ute. Hela 15 grader. De 15 graderna var efterlängtade efter en kall vinter. Jag och Elin passade då på att inviga min balkong. Det var superskönt att luncha i solen. Idag såg jag videung och blommor. Jag blir alltid lika glad när jag upptäcker vårtecknen. Det ska bli skönt när det blir varmare. Då ska jag hänga in dunjackan i garderoben och leva i min skinnjacka :)

Brand new day



Idag var det vårkänslor i luften. Många joggade och var ute och promenerade i solen, precis som jag och Mli. Vi tog en helt underbar promenad och fotade lite längs strömmen. Eftersom det var så varmt och skönt ute så jag passade på att använda mina converse och skinnjackan (som jag har längtat). Det var en lång och vacker promenad. Överallt var det änder som simmade omkring i strömmen. Vi hade jättemysigt idag :) ♥. Sånna här dagar borde man ha oftare. Mer sol och promenader åt folket ;).
Brand new day är en låt med Joshua Radin som Mli tipsat mig om. Den känns lite somrig på något vis. Jag blir glad när jag lyssnar på den.
Nu ska dricka lite te och läsa lite :)





Handsmycken

Här är lite nya köp som jag gjort. Den svarta ringen köpte jag i Stockholm och den turkosa köpte jag för 99:- på MQ i Norrköping. Jag tyckte den färgen var lite somrig. Halsbandet som är i bakgrunden har jag pysslat ihop själv. Tycker det är riktigt snyggt med kors.


Inspiration

Kenza Zouiten - Items by Johanna

De här örhängena ska jag beställa :)

Blue beauty

Tibet Silver

RSS 2.0