Bästa boken!



För någon vecka sedan började jag läsa en av de mest underbaraste böckerna som finns. "Om jag kunde drömma" är namnet på den. Eftersom jag är en salig romantiker så fastnade jag direkt för den här boken. Den är så spännande, välskriven, väldetaljerad och romantisk. Att läsa den här boken får en verkligen att känna sig som att man är med i boken, att man är med om allt som händer i boken. Att det ibland kan kännas som att det är för mycket detaljer glömmer lätt bort på grund av all spänning och känslan av att man inte vill att boken ska ta slut. Det positiva med alla detaljer gör att det verkligen är enkelt att måla upp allting framför sig. Boken "Om jag kunde drömma" har även blivit filmatiserad, mer känd som Twilight.
Denna bok är verkligen en toppenbok, ett bra boktips!

Så ikväll blir det bokläsning sedan kommer min älskling hem till mig. Längtar*



Shopping for life


REA är farligt

Idag har jag som så många dagar shoppat ännu mer. Rea är verkligen farligt. På något skumt sätt så är det som om mitt dåliga samvete och tankar som "Men är den verkligen värd 200 kr?" försvinner när man ser den där röda prislappen och skylten 70 % på allt. Det är liksom som att man känner sig tvungen att titta in affären eftersom man tror sig tjäna på att köpa kläderna, väskorna eller accessoarerna när det är som billigast.

REA är även roligt
Jag hittade en underbart doftljus idag som har kostat 85 kr! 85 kr för ett ljus liksom, rena rånet, men idag var det halva priset. Ljuset luktar precis som en parfym och har förmåga att få en att sluta ögonen och lukta alldeles för många ggr på det. Jag älskar verkligen ljus. Jag tycker det ger en så underbart mysig stämning. Tänk er att sitta i en soffa framför en bra film med värmande te i handen och doftljus på eldstaden som lyser upp rummet. Det är min vardag under de mörka vinterkvällarna.

Shopping
Jag har även hittat en mycket snygg plånbok på Wedins och en DKNY väska på Fideli. Köp som jag är otroligt nöjd med. Det är roligt, när man väl har bestämt sig för att inte köpa något då hittar man massor. När man däremot är ute efter något speciellt då är det som om varenda affär rensat bort allt som ens påminner om den varan. Även om REA är farligt så är det ju också mycket kul när man väl fyndar.






Träning med personlig instruktör



Tränar insida lår, vilken träningsvärk!
...men jag säger som jag brukar "Det ska kännas att man har tränat"


Underbart
Det känns underbart att jag nu har börjat komma igång med träningen igen. Efter en lång rad av förkyldningar börjar de nu avta alltmer. Kanske beror det på att jag har varit ledig länge nu och lyckats stressa ner.

Personlig träning

Jag och Emelie var för några dagar sedan på Nautulus och fick personlig coaching av Martin. Vi fick testa på alla möjliga maskiner och skriva upp inställningarna på maskinerna. Vilket är jättebra att ha till nästa gång. Det var väldigt bra maskiner, man fick verkligen träna muskler som man inte hade någon aning om att de existerade. En av maskinerna var till för att träna insida lår. Jag var lite övermodig och körde extra länge eftersom det kändes så lätt, men dagarna efter blev däremot inte lika lätta. Jag fick förstås träningsvärk i hela kroppen och speciellt i insida lår. Gick väl typ som en Cowboy med den träningsvärken haha.

Fortsättning

Har än så länge endast testat box och spinning på Nautilus och inget av passen har gjort mig besviken. Så imorn blir det spinning igen. Ska satsa hårt nu på träningen. Jag mår verkligen så mycket bättre av att träna. Jag blir piggare och mindre stressad. Man skulle kunna säga att träning är mitt sätt att koppla av.

Martin är nöjd


Det ser ut som mina muskler börjar titta fram igen, Yes!


Emelie är glad på trappmaskinen


Emelie är en uthållig flicka, tro mig!

Har du några nyårslöften?


 

  • Bli mer ekonomisk, (göra en budget  varje månad m.m.)
  • Stressa mindre och planera bättre
  • Bli mer hälsosam (träna mera och hålla en bättre kost)
  • Läsa mer böcker
  • Ta körkort
  • Göra högskoleprovet
  • Hålla bättre ordning hemma

Nyårsafton och Nyårsdagen


Man skulle kunna tro att min första tanke efter en lång dag på jobbet borde få mig jättetrött och sugen på att sova. Svaret är ja, jag är jättetrött och sugen på att sova. Dock är jag, som många andra är en riktig nattuggla så även om jag har gjort mig iordning för att sova och är trött så kan det alltid vara kul att ta en titt på internetsidor. Internetsidor som t.ex. facebook och allt möjligt som man kan hitta.

Min nyårsafton började på en förfest hemma hos min pojkvän, Erik. Jag hade i all hast tagit med karaoke och spelet "Let's Dance" som jag fick av Karin i 19:årspresent. Det komiska var att microfonerna och all utrustning var med....eller ja...förutom karaoke-skivorna. Man glömmer alltid något.
Kvällen började med att jag, August och Erik åt Tacos hemma hos Erik. Efter maten kom en glad Sofhia och förfesten kunde börja. Med cider och Let's Dance-spelet så kunde frågesporten börja. Vi hade som regel att de frågor man inte kunde fick man dricka på. Det roliga med det här spelet är att det verkligen kan komma busenkla och mycket svåra frågor.
August var nog den som förvånade mig mest. Det hände ett antal ggr att jag skrattade åt svåra frågor och tänkte "haha som om någon kan det där" och samtidigt ser jag en funderande August som efter några sek utbrister med det rätta svaret. Mycket chockerande hur allmänutbildad han är. Sofhia och jag som också ville vara det försökte snoka fram hur han lärde sig allt, men fick dock inget veta. Jag ska nog läsa tidningen oftare tror jag.
Efter spelet spelade vi ett TV-spel som hette Viva piñata. Ett roligt spel som tar fram de flesta sidor hos en själv,
Efter att många ringt och tjatat på att vi skulle komma var det dags att ge sig iväg. Sofhia och jag som hade sett fram emot en fest på Black horn, men fick veta att alla skulle dra ut på krogen så innan 12-slaget så planerna förändrades. Vi drog till Otten. Kvällen var underart rolig. Jag och Sofhia sjung och tjoade in det nya året framför en massa vackra fyrverkerier. Kvällen blev verkligen lyckad. Träffade en massa trevligt folk som t.ex. jobbarkompisar, danskompisar och barndomsvännerna Julia och Fani. Vilken underbar stämning kvällen hade. Vi dansade loss natten lång.


Jag, Sofhia och Markus


Utsikten


Schkååååål och Gott Nytt År!


Mysigt!


En misslyckad, men häftig bild



Nyårsdagen dock var en annan femma. Med ca 4 timmars sömn gick jag upp för att göra iordning en matlåda och göra mig iordning för jobbet. Efter 9-timmars jobb drog jag hem för att äta och se den spektakulära "Victoria Secret Fashion Show". Wow, vilken underhållning. Tänk om de hade shower oftare.
Nu har jag fastnat framför datorn för länge, måste tänka på morgondagen också.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa boken "Om jag kunde drömma", även känd som Twilight.
Sov så gott och ta hand om er.


Gorgeous or what?


RSS 2.0