Aussie mate!



Vi ar i Yamba! Ett av de basta surfstallena! Det var har Billabong startade. Vi har faktiskt varit och sett huset till han som startade Billabong. Det var ett gigantiskt och lyxigt hus och otroligt nog var det bara hans sommarstalle. Har i Yamba har folket sa trevligt. Hostlet dar vi bor jobbar en jattetrevlig familj. De ar valdigt aktiva och arrangerar roliga saker for oss backpackers. De har t.ex. en tur som kallas Shane's ten buck tour, den kostar 10 dollar (typ 65 kr) och man far se vackra strander, hoppa i vattnet fran hoga och coola klippor, mata pelikaner och "pirajor", fiskarna kunde bitas men det var inga pirajor. Jag gillar verkligen det har stallet, det ar mysigt! Pa onsdag ska vi segla. Det ar en seglingstavling. Ska bli coolt.
Igar kom vi nara kangrur. De var typ 4 meter ifran, sa himla coolt. En del hanar holl pa att slass mot varann andra kakade mest gras. Det roliga var att de holl till pa en golfbana. Sag aven en del mammor som hade sina babys i sina pasar. Sa coolt.
Australien har verkligen allt, kanns underbart att jag har den har chansen att uppleva Australien.
Hoppas allt ar bra dar hemma. Snart vankas julen.
Varmande kramar pa er alla. XOXO Lisa


Jess och jag :)


Pelikaner

Cute!


Posarn ;)

And then...

And then... maste vara ett av det mest uttjatade skamten vi har haft under den har resan, for er som har sett "dude where is my car" vet vad jag menar. Igar tog vi bussen 7 pa morgonen till Yamba. Vi bor pa ett YHA hostel som oppnade for ett ar sedan. Riktigt mysigt stalle. Igar skjutsade agaren oss till ett stalle dar det fanns jattevackra strander och haftig natur. For att komma till stranderna var vi tvungna att passera ngt som sag ut som ett trask, en massa spindlar overallt som hangde over stigen. Lat oss saga att vi passerade trasket valdigt fort. Jag och Emelie praktiskt taget sprang forbi spindelnaten. Sa ja nu vet ni. Jag gillar inte spindlar. Det var iaf valdigt vart det. For sedan uppenbarade sig en valdigt vacker strand. Det var flera sma grottor langs stranden. Val framme vid en sjo sa simmade jag lite. Jattemysigt.
Efter varan tur sa hamtades vi upp av bussen igen. Shane som agaren heter var forvanad att vi inte hade sett nagra kangrur, men daremot pa vagen hem till hostlet sag vi flera st. Den forsta vi sag var en mamma som hade sin baby hangandes i fickan. Babyns huvud och arm stack ut fran pasen. Jattecoolt verkligen.

Idag ska vi nog spela barefoot bowls. Det ar en social grej de har har! Verkar kul.
Nu ska jag dra mig, men hade sa jattebra allihopa! Inte langt kvar till jul! ho ho ho!
XOXO Lisa


It's a beautiful day (singing)



Annu en dag i underbara Australien. Nar vi sitter dar pa stranden blickar ut over vilda vagor och surfare som aker runt i vagorna, solen skiner, en bra bok i handen, da ar det himla svart att langta hem. Jag forstar varfor sa manga vill stanna i detta fantastiska land. Helt underbart. Jag ar sa glad, min fot har blivit mycket battre, och som den optimist jag ar sa tror jag att den kommer vara bra inom tva dagar sa att jag kan surfa.
Idag ska vi ut pa stan och soka jobb. Borjar bli riktigt sugen pa att jobba nu. Det vore kul!
Hur ar det dar hemma? Regnar det? Hoppas det ;P
Nu ska jag fixa till mitt CV och personliga brev. seee yaaa laater!
XOXO Lisa

Har ar bilder fran Seven mile beach! I miss surf camp :(





RSS 2.0