Ibland lönar det sig..


Det här är en av de saker jag köpt på REAN. Den här köpte jag för 350 kr på MONKI för några månader sedan. Jag tyckte dock att den var dyr så jag lämnade tillbaks den. Igår hittade jag samma skjorta, men inte för halva priset utan för 60 kr!! Det är ju typ 85% REA, ett riktigt kap! Vanligtvis är jag den som köper ett plagg och sedan visar den sig vara på REA efter några dagar, men inte den här gången.
Köpte även den här jeansskjortan, fast på JC, den tyckte jag var jättesnygg. Den kostade 300 trots att den var på REA.
Idag ska jag och Fia göra stan osäker. Får se om vi hittar mer snygga kläder på rean. Ikväll blir det filmkväll och en massa godis! Jag säger som Maria Montazami, Möms! ;)







Time to colour!

I morgon ska jag fräscha till håret. Utväxten ska bort och håret ska bli ljusare! Jag ser fram emot lite hårmassage. Det är något av det bästa med att gå till frisören. Vill ha ungefär som Karolina Kurkova, fast kanske inte riktigt lika ljust. Nu ska jag Zzzz. Natti natti!


Home sweet home



Igår kom jag hem till Norpan. Känns skönt att vara hemma.
Ikväll ska jag och Mli se Burlesque på bio! Längtar! :) Snart ska jag och Erik iväg och shoppa. För en gångs skull är det han som kommer med förslaget ;). När ens pojkvän föreslår shopping så måste man passa på. Man vet aldrig när förslaget kommer igen. Sedan ska jag fika med Fani. Det ska bli kul! Det var länge sedan :).
Ha en bra dag alla läsare! xxx


Min raring♥

ZUMBA!!


Jag har bestämt mig för att satsa hårt på mitt nyårslöfte. Jag som många andra har på nyår lovat sig själva att komma igång med träningen igen. Nyårstränarna på gymmet brukar bli färre efter ett tag, men jag har bestämt mig för att inte vara en av dem. Jag läste i Metro idag att det är viktigt att ha konkreta mål för att fortsätta hålla igång. Målet "jag ska träna oftare" brukar inte räcka så långt. Därför har jag bestämt mig för att jag ska öva upp konditionen till Vårruset. Jag tänkte köra minst 3 ggr/vecka på gymmet och träna Zumba 1gång/vecka. Igår var första gången. Det var riktigt kul! Hur klyshigt det än låter så var det som de sa på reklamen. Man märkte knappt att det var jobbigt för man hade kul! Haha usch vad fjantigt det lät. Men det stämmer faktiskt :) 

BIO!



Imorn blir det biomys med kussen min! Jag och Bella ska se Easy A. Det blir en massa godis och skratt. Längtar redan...är redan godissugen hihi ^^





Gilla Elin Kling



Jag såg Elin Kling på Hål i väggen idag. Hon har en cool stil tycker jag :)

RSS 2.0