HAPPY DAY

Dagen började med att Lisa skyndade sig till bussen som vanligt. Innan bussen gick inne i stan passade jag på att testa en jacka på EGO som de hade beställt i min storlek. Dock hade de sagt att om jag inte ville ha den vare lugnt och när jag väl hade på mig jackan så var den inte alls som jag föreställt mig. Samtidigt kom jag att tänka på en jacka som jag hade sett på MQ här om veckan. 

Jag hade inte ens testat jackan, men direkt när jag såg den såg jag att den var min stil. Dock kostade den för sitt utseende, men samtidigt är det bättre att köpa en jacka som man lär använda fler år än ett och att den kostar lite mer än att slösa pengar på ett plagg som tappar sin "glans" efter bara något år.
Men jag hade inte tid att testa den, det var dags att dra sig till Mc.donalds. Väl på Mc.donalds fick jag förflytta mig hela tiden. Först i matsal, sedan kassan, därefter till pommen, sedan till DT:n och sedan till pommen, kassan och sådär var det hela tiden=P.

 Kände mig som en jojjo som hoppade fram och tillbaka. Dock  var det rätt kul, tiden gick snabbt. Andreas som bad mig att byta då och då fick nog lite dåligt samvete eftersom han la in kommentarer som "ledsen att jag kör med dig" Men för mig var det liksom lugnt. Det var bara kul. Jag hann då aldrig bli uttråkad ^^.
 
Efter jobbet var det dags att förbereda med projektet inför modevisningen. Niko skulle testa kläder och allt verkade sitta som gjutet. När vi provat klart var det dags att testa jackan som jag väntat på. Den satt jättebra och det blev ett självklart val att köpa jackan. Efteråt drog jag hem och var duktig genom att plugga inför ett prov efter lovet. Sedan käkade jag pappas hemmagjorda soppa med varma mackor, Mums =D.

Kvällen avslutades sedan med Bio med min Mli =D. Det var jättemys. Vi köpte en stor meny med stor popcorn och dricka. Sedan såg vi Vantage Point. Filmen var så spännande så det kändes som om man var med i filmen. Jag vill bara upplysa om att om ngn av er som läser det här går på bio med mig så lär ni märka när jag tycker en film är spännande. Jag brukar nämligen äta större mängder popcorn =P

Det bästa var biljakten. Jag satt nästan som man brukar göra när man spelar tv-spel. Ni vet när man ska svänga bilen i tv-spelet och man själv lutar sig åt sidan som om bilen svänger bättre då. Så höll jag på lite under biljakten, haha =D roligt när man kommer på sig själv sådär.
Efter filmen var det rena rama popcorn-kriget under mina fötter. Det låg popcorn överallt. Var jag än satte fötterna knastrade popcorn. Jag tror det blir godis nästa gång^^.

Modevisningen är nära!

Idag ska affischerna till modevisningen hämtas. De kommer se ut såhär. Aren't they looking fiiine? ;-)image333


My Cool

image328
Hallo!

...*gäspar*, ännu en dag har jag jobbat på Mc.donalds. Denna dag var det 8-timmars pass. Efter 4 timmars jobbande + rast kändes det som om dagen började om när jag ställde mig i kassan för att jobba 3 timmar till =P. Men som tur var, var de flesta kunderna trevliga och höll mig på gott humor, så gott det kan bli iaf efter 4 timmars arbetspass.
Snackade nyss med min Sofhia på telefonen. Haha vi har nog några av de mest flummiga samtal på telefon. Allt kan misstolkas och ha kul åt. Det blir mycket skratt om knasiga saker. Idag lyckades jag t.ex. göra en dubbel-gäspning. Fråga mig inte om hur det låter, men det betyder iaf att jag är mkt trött =P.

Idag insåg jag att jag måste dra ner på mina inköp av kläder. När man väl jobbar börjar man tänka "tid är pengar". För att ha mer pengar måste jobba mer. Slösar jag pengar måste jag jobba mer och det vill jag inte just nu. Det var lättare när jag endast levde på studiebidraget. Eller vadå lättare? jag levde mer pank och slösade, men skillnaden var att jag inte jobbade för de pengarna. Men nu ska det ske förändringar. Det enda klädesplagget jag trånar efter just nu är en jättesnygg vårjacka från EGO, VILL HA! Den är lång, exakt min stil och jättecool.
Är det värt 1200 för en vårjacka?

Annars vill jag faktiskt inte ha ngt spec. Skulle behöva köpa strumpor, men det lägger jag aldrig ut pengar på^^. Lånar av mamma istället tihi(A).
Nee, jag ska nog göra mig i ordning snart. Läsa lite och sova. Sov gott vakna torrt!

Har lagt in lite svart-vita EGO-bilder, kommentera gärna mahah^^
image331


image327


image332

En dag på jobbet

image321
Fika-rummet på jobbet, *påsk-känsla*

Idag jobbade jag på Lindahls. Vanligtvis är Mc.Donalds min arbetsplats, men igår ringde Lindahls och ville att jag skulle jobba. Det var jättekul med alla festligheter igår, men så kommer ju en "dagen efter" också och då är det inte lika kul att gå upp tidigt på morgonen för att sedan jobba. Men efter en kopp kaffe och några glas vatten var energin på topp.
Det var jättekul att jobba på Lindahs igen. Det var ju trots allt några månader sedan sist. Många var trevliga och tackade för fikan. Jag var på extra bra humör idag och hälsade därför många Glad Påsk för att göra deras visit extra trevlig. När jag fick rast var det jätteskönt att vila benen. Jag käkade Kärleksmums, en macka och drack ananas-juice, Mums säger jag bara^^.
Det gick jättebra att jobba idag. Det kändes även bra när jag fick beröm. Jag vet inte om det var vårkänslor i luften, men alla var extra trevliga idag. Även på Lindahls var kärleken i blom. Här och där satt det par som pussade på varann och njöt av fikan. Måste säga att man blev lite smått avundsjuk ;-)
Dagen var lyckad måste jag säga. Några hundralappar hit och dit skadar aldrig liksom ^^.
Nu ska jag ta det lugnt och vila ut mig. Påsk-kramar på er alla!

image322
Lindahls stora påskägg. Nej då jag blev inte alls sugen på godis ^^

GLAD PÅSK ALLA LÄSARE!

image320

FEST

ME
image318

Denna kväll var det fest och vad vare mer jo fest hos min kära Jessica. Är själv supernöjd med outfiten. Handlade på MQ idag där jag hittade detta färgglada linne som är perfekt nu under våren och början på sommaren. Kvällen började med att det var problem med skjuts hem, men till slut löste det sig. Jag trodde inte jag kunde komma, med tanke på att det var problem med skjuts dit och hem, men sedan löste det sig. Jag skickade iväg ett busigt sms där jag skrev "påskharen är på väg..." dock hade Jonsson redan skvallrat till Jessica om att jag skulle komma så det blev tyvärr ingen överaskning.
Under kvällen gjordes en massa goda drinkar. Jonsson, Mathias och Mli lekte bartender hela kvällen. Det
serverades söta drinkar, bl.a. rosa pantern.
image319
Under kvällen ville jag testa mina kunskaper i feministist självförsvar och Jonsson blev mitt offer =P.
Det ledde till mycket skratt och olika grepp. Roligast var det när han skulle hålla fast mig och jag skulle försöka fälla honom. Med lite slit fungerade "steget". Senare var det dags att köra Singstar, de som känner mig vet hur mycket jag gillar singstar. Det klingade vackert, speciellt när Henke gick lös på micken och tog i, hehe =P alkohol och mickar går helt enkelt inte ihop. Låtarna jag sjöng var Poisen, The final countdown och sist men inte minst den larviga låten Money for nothing ^^. Känner mig lite småhes. Kan bero på att vi tog i mycket vissa ggr.

Kvällens...

Kvällens höjdare: Jonssons grepp som fick både mig och Mli att ramla
Kvällens drink: Rosa Pantern
Kvällens singstars: Jag, Mli och Fia som gick lös på mickarna
Kvällens huvudbonader: Plommonstop och "pimp-hatten"
Kvällens outfit: Rosa mönstrat linne, svarta tights och svarta shorts
Kvällens paparazzi: Jag och My
Kvällens avslutning: När jag kom hem fotade jag lite och drog igång musik
Kvällens nyktraste person: Mathias som skulle köra bil
Kvällens citat: "In i dimman liksom", "vinka till pappan", "sockor?", "du trivs alltid bra i mitt sällskap", "kommer du ihåg toan", "du ligger efter", "du ser het ut", "Vi kör boxning mli", "där har du en punkt",

Google!

Vi har väl alla någon gång googlat sitt eget namn. Enligt google är jag både en känd målning, skådespelerska och en 2,5 vecka gammal kanin^^
image316

image314


image315

Stop and stare

Först kom Apologize med One Republic, men den lyssna jag sönder mig på efter bara några veckor. Nu har dock äntligen en ny bra låt kommit med One Republic. Självklart ska mitt nerladdningsprog hänga sig precis när jag laddar ner den ;P. Men men så kan det vara^^.
Idag har det varit fullt upp. Idag har Mli och jag jobbat hårt med projektet. Vi har förberett för kommande möte med våra kära modeller.

Sedan på eftermiddagen var jag hos tandläkaren. Inga hål som vanligt, dock tyckte min tandläkare Eva att jag slarvat med tandtråden så hon "rengjorde" massor och körde tandtråden överallt. Jag trodde mitt tandkött skulle gå sönder. Jag ska aldrig mer slarva med tandtråd=O. För nu är allt mitt tandkött svullet och inflamerat, Ont =/. 

Efterråt var det dags att jobba. Vissa kunder var på dåligt humör idag, men i slutet kom det en sådan kund som bara gör en så glad. Hon var positiv och hjälpsam. Jag blir så glad när jag möter sådana kunder =D.
Nee, nu är det dags att dejta kudden min. Byee!


Är det bara jag eller påminner de här blommorna om popcorn? ^^
Foto: Jag
image313

I love MONKI

Söt liten pippi^^
image311

Reaching for the sun

image307

Igår var det en vacker vårdag, då sprang jag runt och fotade natur. Haha okej "sprang" är en överdrift. Jag snarare gick på promenad och fångade objekt på bild som jag tyckte var fina. Jag har blivit en riktig fotonörd, men det är något jag trivs med=).
Under denna mysiga vårpromenad lyckades jag samla tankarna mycket. Det var helt underbart att gå runt i solskenet och inte ha något bestämt mål utan bara gå mot vad man kände för.


Jag är verkligen glad att jag tog vara på den soliga dagen för IDAG...haha, man kan ju tro att vintern börjar om igen. Snart är det jul igen. Nej, men skämt och sido. Det kan ju faktiskt komma snö under våren. Jag trodde eller snarare hoppades på att snö det skulle man få vänta på till nästa vinter, men icke. Tro inte att jag är emot snö eller så. Jag älskar snö när det gäller att åka skidor, pulka, ha snöbollskrig eller göra ngt barnsligt kul som t.ex. att göra snöänglar. Det jag är emot är det här slasket som resultatet blir. Men vad gör man liksom?
Det är ju inte direkt så att jag kan styra över naturens lagar ^^.

image306

image310





image308

I'm a festis =D

Här är lite uppdatering på bilder från i fredags. Väntar för tillf'ället på att Otten/efterfesten ska uppd, bilder från modevisningen =D. Det blir coolt

Här är bilder från mobilen. De är bra för att ändå ha "mobilskärpa" XD

VIMMEL
One brunette och two blondies ;-)
image299

Salongberusade och söta ^^
image300

Romance ;O
image301

Den simmande björn(en) ville också vara med på kort XDimage303

Även Martin var en linslus
image305

The one and only Lisa and Cookie before THE SHOW
image304


Otten + Bikbok

Imorn är det en miss eber-tävling. I brist på annat att göra en fredagkväll ska jag ställa upp.
Idag var jag och Fanny förbi Bikbok och testade kläder som vi ska ha på oss på visningen. Får se vad kvällen bjuder på ;-).
Kom förbi och heja vettja ^^.

Det är en oseriös kul grej liksom =).


...When I'm gone...

image298


Just nu lyssnar jag på "When I'm gone" med 3 doors down". Den är hur skön som hellst. En av deras bästa låtar.

Det här är ännu en dag som jag har ont i huvudet och känner mig väldigt förkyld. Blir trött på elendet. Vill bara bli frisk. Jag önskar att jag kunde gå till street'n ikväll. Är jättesugen på att dansa, men jag har migrän. Brukar aldrig ha det, men det händer ibland. Så det är bara att knapra panodil och hoppas att det lägger sig.
Jag borde kanske strunta i förkyldningen och träna ändå, men jag vet inte. Vill liksom inte bli sjuk igen.

Nu är det inte långt kvar tills affischen ska tryckas med info över modevisningen! Så fort jag har fått alla loggor ska jag visa affischen i bloggen. Rasmus är den som designat affischen. Låt oss säga att han kan sin sak. Vanligtvis tar han betalt, men till en fin polare som mig så gjorde han den gratisXD.

På fredag är det Otten som gäller. Hör av er om ni ska dit ;-)
Ciao!


Saknar...

 ...San Diego, Kalifornien, USA. Det var så härligt där. Människorna var så öppna, glada och trevliga.
Jag tycker om den amerikanska kulturen.
Det vore helt underbart att få resa till USA och att få surfa och sedan ta en picknick efterråt precis som vi gjorde senast.
Förhoppningsvis lyckas jag spara ihop tillräckligt med pengar efter att ha jobbat en hel del så jag kan resa dit eller Nya Zeeland.


Jag saknar:

  • Hotellet
  • Surfingen
  • Affärerna, Victoria Secret, Guess m.f.
  • Semestern
  • Poolen
  • Jacuzzin
  • Stränderna
  • Hollywood
  • Brännan
  • Hollywood
  • Sist, men inte minst Starbucks

Hotellet!
image293

Surfing 4 life!
image294

Starbucks babe!
image296

Universal Studios!
image297



Cya later!


FOTOGRAFERING

JAG
'image283
FRIDA
image285
JAG
image289
FRIDA

image290
JAG
image292

| VÅR-EXPLOSION |


Nytagna bilder ute i solskenet

image280


image279


image281


image282

Miss Red

image271
Gjord i Photoshop, kommentera gärna=)



En ny måndag, fylld av nya utmaningar.
Jag har precis studerat romantiken inför ett prov i veckan. Jag förstår inte varför jag så ofta skjuter upp läxorna, proven försvinner  ju tyvärr inte, men det känns enklare att göra så för stunden antar jag. Dock har jag bättrat mig mycket på senaste tiden, innan har mottot varit "Mañana, mañana" (imorn, imorn). Det känns bra att äntligen ta tag i plugget desto mer.

Idag var det helt underbart soligt ute. Det kunde inte bli bättre...eller jo det är väl en underdrift, varmare kunde det vara ;-). Men det är ju vår liksom. Dock var det perfekt väder för en pluggstund ute i det soliga vädret.

Vet inte om ni har hört "All for love", men det är en låt som stör mig rätt mycket. Om man ska göra en ny version kan man väl välja en låt som är bättre än orginalet? Det anser jag. Lyssna bara på Rod Stewart, Sting och Brian Adams version så finner du antagligen, precis som jag, att den nya versionen med "Idol-pojkarna" är ett skamligt resultat av en bra låt.
Personligen tycker jag att Danny passar bättre att sjunga solo än i band. Rösten är underbar och hans låtar är riktigt bra. Musikvärlden behöver inga fler smöriga pojkband.


Här kommer lite smakprov på min nya party-outfit:

Red, The Symbole of Passion

image275

Mirror, Mirror On The Wall, Which Is The Beautest Purse Of Them All?
image276

NEW ME

Jag har beslutsångest, hur ska jag färga? Har funderat på att färga ljusa slingor. Typ som de här Victoria Secret modellerna har. Vad tycker ni?
Gossip Girl




Cinderella's shoe?


image265

image266
...snarare min mobilhållare som bara ser såå cool ut på kort.

Jag känner mig jättetrött idag, har ju varit sjuk ett tag nu. Börjar bli friskare, men jag är typ mitt emellan frisk och sjuk. Jag är för sjuk för att ta ut mig, men för frisk för att sova hela dagen.

Jag tog nog ut mig lite för mycket igår. Var på födelsedagsmiddag hos Mli :-). Det var en jättegod förrätt, middag och efterrätt. De flesta drack lite grann. Mli var rolig och ville supa ner mig också. Dock drack jag inte så mkt, men Mli var iaf en riktigt bra bartender. Drinkarna smakade fruktigt och exotiskt och hade en touch av cocos och ananas. Det blev ju lite vildare än tänkt. Flickorna ville se min streetkoregrafi och satt publik.
Jag och Fia blev inspirerade av "Let's dance" och började dansa... hmmm...Tango =P. Det var inte bra för min förkyldning, men kul hade vi^^


Idag ska jag hur som helst sova vila ett tag. Sedan ska jag plugga. Inte alls motiverad, men det är viktigt.
Senare ska jag på ÖL-provning.
Vi ska skriva om det i en Finis-tidningen. Jag är inte personen som jätteförtjust i öl, men det finns vissa guldkorn bland ölsorterna. Därefter ska jag hem till syrran. Vi ska ha lite film-mys, se på "I am legend" och äta snacks.

Här kommer lite uppdatering på bilder som jag tagit:
image267
image268

image270

image269


RSS 2.0