Love Australia <3

I live for moments like this :D







En sjukdom sprider sig i Australien...

Den ar obotlig...
Emelie och jag har redan drabbats. Vi blev smittade redan i Sydney...
De har t.o.m. gjort dokumentarfilmer om denna sjukdom...
Det later riktigt laskigt, men det kanns bra...
Symtomen ar godartade...
Man kanner en viss gladje..
Den kostat oss mycket...
Vissa far sina utbrott pa den s.k. The boxing day...
Inte en dag gar utan att vi tanker pa det...
Farorna kan finnas pa varje gata...
Denna sjukdom kallas SHOPAHOLIC SYNDROM

sahar kan sjukdomen urarta sigt:




Sahar glada blir vi efterat:


Snart dags for en ny resvaska...en till? :P
(Just kidding)


San Dingo!


San Dingo is his name :D

Pa mandag borjar Fraser Island, yeeey! langtar!! vi kommer campa dar och aka runt pa on i en jeep. Pa on finns Dingos, de ar valdigt lika hundar...som ni kan se pa bilden. Vi kommer att bada i fina sotvattensjoar pa on m.m. Man bor inte bada i havet nara on for det finns tigerhajar dar. Om man star pa ett av de hoga bergen sa kan man tydligen se morka skuggor av tigerhajar i vattnet, coolt va?
Nu antligen borjar lite fler aventyr. Efter Fraser ska vi segla med whit sundays. Dar kommer vi aven snorkla. Love it!! Idag fick jag ett samtal om jobb i Byron Bay, happy, oh yes I am!!
Om det blir som jag hoppas sa ska jag jobba minst 30 tim i veckan! Har an sa lange provjobbat pa en italiensk restaurang, riktigt trevligt, men de var bara ute efter extrapersonal.
Nu ar det bast att borja packa...har en hel del att ta med mig. Borjar bli ratt trott pa att packa upp och packa vaskan...men det ar det vart :P...
Well...Dreamworld tomorow!!! vattenland, tour of terror, I max (cosmonova), laserdome, bergodalbanor, vilda djur m.m.
Hade bast mina lasare! Varma kramar fran Australien
XOXO Lisa

Sailing in Australia



Segling i Yamba, en av de basta dagarna i Australien. Jag fick styra baten en hel del, det var riktigt kul! Tydligen var jag en naturbegavning, (LAUGHING)

Vi fick se delfiner ute i det vilda, riktigt coolt. Under seglingen fick vi aven ata farska tigerrakor, hungriga som vi var, sa at vi massor. Nar vi badade nedanfor baten kande jag ngt eller ngn som drog ner mig under vattnet...och sa sag jag fenan, de knivskarpa tanderna och nej, sa spannande (och hemskt) var det inte, det var bara matt som forsokte dra ner mig under vattnet. Jag sag dock en stor svart skugga vid ett tillfalle nar jag surfade...ville inte direkt ta reda pa vad det var med tanke pa att den var bredvid mig. Tillbaks till seglingen, det blev nagra ol under turen. Nar vi kom tillbaks var vi klara for fest...
Det var en underbar dag och det basta av allt, den var helt gratis!
Nu ska jag ta itu med RSA (en kurs som ger en tillstand att servera alkohol). Den behovs pa restauranger och om man vill jobba pa en bar.
Hade bast!
XOXO Lisa


120 meter upp i luften...

Igar var vi pa Dreamworld och pa white water, det var som en blandning mellan en djurpark, skara sommarland och Liseberg. Den laskigaste attraktionen var som fritt fall fast den var 120 m hog, alltsa 30 m hogre an fritt fall. Val pa vag upp tankte jag...snart borde den ju stanna?...snart?....nej?....nu?....oh herregud! Val uppe fick vi sitta i ca 1 minut, en laaaaang minut. Den minuten gick manga tankar genom huvudet. Bade jag, Mli och Jessy freakade. Till slut sa utbrast jag "Har vi fastnat? Jag tror vi har fastnat!" men ca en halvminut senare akte vi ner med en galet snabb hastighet. Jag och Jessy skrek for full hals, medan Mli inte fick fram ett ljud. Jag var forvanad att jag ens kunde skrika. Jag ar riktigt radd for hojder, trots det sa utbrast jag "vi aker igen!" direkt efterat.

De hade valdigt coola djur, bland annat en fagel som sag ut som en blandning mellan en struts och en dinosarie.  Pa Dreamworld hade de aven en tigershow dar de klappade tigrarna, fick dem att hoppa jattehogt och visade att de kan klattra i trad. Det var riktigt coolt, speciellt att se den vita tigern. De sa att man kan saga att det ar en blond tiger... :P

De hade aven kangrur som hoppade runt fritt. Jag klappade en av dem. Jag fick aven halla i en koala. Den var jattesot och mjuk. Inte klorna dock..

Kvallen avslutade vi med att spela basket...vilket inte gick sa bra...konditionen ar lika med 0. Efter 10 min spel utbrast vi 5 min paus! och vi hangde oss over staketet flasandes och Dan tog en ol...josses, alldeles for mycket fest och for lite traning, men det ska det bli andring pa! Vanta bara ;). Hade en bra dag allihopa!!
P.S. Saknar dig Fiaaan!!! Vi far horas snart! Pusspuss
XOXO Lisa

Merry christmas and happy new year!!!




G'day readers!
Juldagen spenderade vi pa stranden i tomteluvor och bikinis och oppnade paket. Dar laste vi upp vara rim for varandra och gissade. Vissa rim var latta andra inte. Under kvallen sa festade vi tillsammans med alla pa hostlet. Att sola och bada pa julen ar riktigt underbart, dock ar jag nog lite av en tradition-manniska nar det galler julen. Jag tycker det ar mysigt att ata en riktig julmaltid tillsammans med familj och slakt, tanda ljus och titta pa Kalle anka. 


Nyar, vilken kvall! Vi hade en underbar middag med en massa god mat som var kompis Dan hade kopt till oss. Han ville kompensera for var julmiddag som inte blev sa stor. Det blev tigerrakor, kangrukott med potatis, seafoodmix, pastasallad m.m. Kangrukottet var riktigt gott faktiskt. Val ute pa krogen var folk karatefulla. Det var riktigt kul att dansa. Det ar nagot av det basta med att ga ut. Nagot annat som ar kul att sitta och snacka djupa diskutioner med ngn random person.

Vid halv 12 drog vi ner till stranden for att titta pa fyrverkerierna De var jattefina. Efter fyrverkerierna blev jag och jessica sugna pa att hoppa runt bland vattnet sa vi plaskade ut i vagorna. Med vatten till knana minglade vi med en tjej tills vi kande vi en jattstor vag som skoljde over oss och vara fina nyarsklanningar. Det var ingen hit, men kul hade vi :P.

Snart ska vi laga oss lite kycklingwok sedan blir det att chilla framfor en lite hyrda filmer. Check yaa later mates!
XOXO Lissy



RSS 2.0