Dagens fotografering



image87

                                                       

Paintball + öppet fält = bäst :)

image91

I lördags åkte jag, mli, jessy och Jonsson till Paintball för att leka av oss lite. Det var ett äventyrligt spel som gav en del röda märken kan man säga. Det hela började med att alla började ta på sig den gröna, kamoflagefärgade dressen. Jag kan inte påstå att de var särskillt hela och inte särskillt fräscha för den delen, men vem behövde en snygg dress när vi ändå skulle krypa runt i skogen. Dock immade masken igen hela tiden och det var som att titta genom en ständig dimma. De flesta av matcherna var riktigt roliga, dock var det tråkigt att åka ut tidigt några ggr, men man lärde sig knep till nästa gång.


Den första banan vi testade var den lilla banan. Vi som i 6 tjejer och 4 killar fick börja på det bästa stället där vi hade pressening att gömma oss bakom.
Vi vann första matchen rätt lätt, men när vi bytte sida kunde jag snabbt se varför vi vunnit så snabbt. Vi hade inget att gömma oss bakom alls. Jag kände mig väldigt osmidig när jag kröp runt där i mossan och letade ett bra gömställe. Vid nästa bana fick vi uppleva mer action. Det fanns ett fort gjort av trä och det fanns även berg och pressening att gömma sig bakom.

En av matcherna var rätt jobbig. Jag insåg att mina skott var slut efter att endast luft passerade pipan så jag frågade en av mina lagkamrater vad jag skulle göra. Han svarade lite osäkert "ehh..e...jag tror man skriker ELD". Jag hoppade fram från mitt gömställe och ropade "ELD!" lite osäkert med händerna i luften. Sedan gick jag till stället där de fyllde på med skott. Därefter sa han som hade hand om paintbollen att jag hade 10 sek på mig att hitta ett gömställe och under de sek får ingen skjuta mig.

Först började jag springa mot basen men det första som dykte upp var 3 från motståndarlaget så jag bytte riktning, men vid nästa gömställe dök 3 st till upp. Plötsligt hörde jag hur han han räknade ner  3.....2.....1. När jag hoppat ner för det lilla berget missade jag Anton den lilla skogsmullen som gömt sig och sköt mig rakt i ansiktet. Det var slutet på den matchen. Till nästa match var jag mer försiktig. Jag och mli planerade strategier och höll ihop. Den matchen var väldigt spännande och gick som den skulle. Vi smög och sköt en hel del färgglada kulor och lyckades också vara med i slutspurten när vi sprang mot målet med 2 till som fått med sig flaggen.

Senare var det dags att spela på öppet fält. Det var bättre än jag trott. Jag, mli och även Jessy kröp omkring i det höga gräset och gömde oss titt som tätt bakom däck som stod uppradade på många ställen. Det roliga var när jag och mli var kvar i slutet. Jag blev skjuten i armen så jag ställde mig upp med armarna i luften och började gå tillbaka. Långt borta ropade någon "Ni kör tills skotten är slut". Då hörde jag någon i gräset som ropade "Lisa släng dig i gräset". Jag slängde mig likt en av mina actionfavoriter Arnold Schwartzenegger och så ropade jag till Mli "GET DOWN THEY ARE TRYING TO KILL YOOO! " Mli skrek med skräckslagen miin "WE HAVE TO GET OUT OF HERE!"...nej, backa lite, det där hände bara i min vilda actionfyllda fantasi ;D.

Var var jag ? Jo, Mli och jag försökte gömma oss bakom 5 st däck som låg på varandra samtidigt som vi blev beskjutna av 2 maskerade män några däck bakom. Jag kastade mig några meter bort och pepprade mina gröna fiender i slowmotion och såg hur färgkulorna roterade ur min pipa, nej oj oj oj vad jag låter min fantasi flöda..heheh...heh. 
I alla fall det var rätt trångt och svårt att gömma 2 personer som med sina dressar var stora som michellingubbar.
Till slut var Mli tvungen att lämna oss för hennes skott var slut. Så jag och mina män i laget tog hem den stora segern med flaggen i högsta hugg.

Det var en riktigt rolig eftermiddag. Det var en hel del folk jag kände igen, men de flesta var uppåt 20 årsåldern. Paintball är något vi bara måste spela igen.

Om Sofhia hade spelat hade det sett ut såhär =D

California here I ....wait

Vad underbart det var i somras i Kalifornien. Jag insåg inte hur lyckligt lottad jag var förrän nu.
Det känns som jag lämnade en del av mitt hjärta där. Det var som att jag kunde känna ett lugn när jag var där. Jag hittade på spontana och roliga aktiviteter och lärde känna nya människor som det var tråkigt att lämna. Någon gång ska jag tillbaks dit, se nya platser och glida i vågorna på en surfbräda.

Nästa sommar ska jag på ett surfläger om det blir som jag hoppas. Det kommer bli underbart, längtar redan.

Idag fick jag veta att ännu ett prov och en uppgift ska vara klar nästa vecka + att vi har kemiprov veckan efter. Herrejösses jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det hela är bara helt sjukt.
Imorn har jag lite saker som jag ska roa mig med, det blir paintboll. 4 tjejer och 18-19 grabbar, jag måste erkänna att jag är lite småskraj för att de ska peppra mig med färgglada kulor som lämnar många blåmärken efter sig =P

Dessutom har jag för någon timma sedan tagit lite nya bilder lite spontant och lekt med photoshop.
VOILA, här är korten:
         
Sista bilden föreställer min taklampa som jag tog kort på samtidigt som jag flyttade kameran. Jag tycker det ser ut som en lysande varmkorv, men det är min fantasi det. Andra kanske ser något annat, vad vet jag.

Nee nu är det dags att avsluta, Hade så bra norrköpingsbo, Lovisa och en och annan sörpingsbo!
^^


Only you, Love is Gone

Only you - Danny} skön låt, avslappnande
Love is gone - David Guetta} får mig att vilja dansa

För tillfället känns det som en dålig vecka. Högen med läxor växer mer och mer för varje dag. Jag som tyckte det var mycket läxor redan idag när jag vaknade. Tror du inte att jag plötsligt får kommentaren "nemen provet vi skulle ha på torsd är flyttat till måndag" Så nu har jag en uppsats i Samhäll, prov i Historia på månd. Bokredovisning i svenska och en oklar engelska uppsats.

Efter att jag avslutat detta inlägg tänker jag sätta mig direkt med denna samhällsuppsats. Det är inte så jätteroligt, men samhällen är iaf intressant och svenskaboken jag ska läsa på 200 sidor har jag iaf något intresse i. Helgen är väldigt oplanerad för tillfället. Jag har en massa som jag funderar på att göra, men allt kommer väl antagligen bli improviserat, vilket inte ofta händer nu för tiden med tanke på att så mkt roliga aktiviteter brukar dyka upp. Det ska bli väldigt skönt att få helg. Imorn har jag bara två lektioner, varav en jobbig kemilektion, men det duger.

På något konstigt vis är det rätt mysigt med hösten. Dessa mysiga, varma kläder som man går runt i, dock saknar jag sommar och sol en hel del. Men för tillfället tycker jag det är rätt mysigt med höstsolen och allt som tillhör. I brist på ursäkter att inte göra läxor så hade jag lite fotosuit. Rätt kul. Här är resultaten:

 

Sommaren, var försvann den?

image78 


Nu när jag tänker tillbaka på sommaren så känns den så långt borta. Jag skulle gärna velat ha minst en vecka till i värme och solsken.

Vad underbart det vore att sola liggandes på en filt på en strand ute i stilla havet, sluta ögonen och höra vågorna kluckande mot klipporna, känna vinden som yr runt omkring en. Inte ha någon tidsuppfattning, bara vara liksom. 

Bilden jag har föreställer inte riktigt det jag beskrev kan man säga, men trots att det var kallt ute den kvällen så ser bilden mycket somrig ut. 

I själva verket är den tagen i fredags under brännbollen. Brännbollen där mitt lag kämpade tappert, men kom inte ända fram. Men vi vann iaf pris för bästa utstyrsel (-; . 

För tillfället lyssnar jag på en grym låt, White Stripes - Seven Nation Army
Vi hade den låten till dansen idag och jag kom på att jag glömt att ladda ner den.
Nu är det sängdags snart. Godnatt på er^^

End of the frack week<3

image47

Klädda i svart och vitt har vi hoppat mellan barerna och visat vilka som äger.

Vilka underbara stunder och minnen. Jag är aningen sliten efter en vecka som denna, men det var det verkligen värt. Det var oxå värt alla kalla, vingliga cykelturer. Jag kommer verkligen att sakna frackveckan, men samtidigt orkar jag inte mer festande för tillfället.
 
Veckan har varit full av underbara människor och en massa skrålande.



             
   
                                     


citat från veckan:

* En trollkarl avslöjar aldrig sina trick
* Det kan inte vara du!! vad heter min hund? 
* Är det där bara en cola?
* Va porrig du låter när du är hes
* Drick nolla! Jag är ingen nolla, jag är en irakier
* Jag fick inte dansa med dig igår
* Du är ett parably
* Jag vill ha glass med popcorn
* Jag stjäl lite värme från dig
* Vi är frackar, vi är bäst, vi är de som dricker mest
* Jag längtar till 3:an
* Ni frackar får gå före
* Visst var jag snabb...?
* Det här är ingen privat toalett
* Men jag vill dela toalett med dig
* Varför tvekar du? ta honom bara
* Nu kan jag hålla om dig
* Du trycker på en viss punkt...hmmm
* Nemen visst heter du Lisa?
* Du andas roligt
* Du måste vara med och båsbajsa?
* Gör en armhävning nolla
* Ska jag gå fram och pussa henne på skorna..?
* Tog du av min väst?
* Får jag en puss?
* Det är en ros här
* Ngn måste ju vara den sämsta Dj:n (från Dj:n sj)
* Du tar chansen och du är inte full eller hur?
* Ja, jag ska söka till Finis!..ARO!
* Jag vill oxå ha i håret
* Jag har potatissallad i håret
* Vi dansar på bordet
* We will rock you
* Panta burkar så får du ihop pengar

* Jag vill ha den på kinden
* Jag fick en skinka på kinden


RSS 2.0