Längst fram i taxin ^_^

image17    image16

THE HIVES + MILLENCOLIN VAR BÄST PÅ YRAN


Jag skulle gärna spolat tillbaka tiden för att stå där i vimmlet av folk igen och knuffats för att lyssna på The Hives och Millencolin. Det var de som ägde på Yran. Det var mest folk på The Hives, men folk var som mest våldsamma på Snook, spec till låten "längst fram i taxin". Man kastades runt som en vante bland allt folk. För att återkomma till the hives och millencolin.

The Hives var helt otroliga på scenen. De hade självförtroende och fick med publiken hela tiden. Dessutom var det drag. Sångaren hoppade runt hela tiden och snurrade microfonen som om det var ett lasso. Jag hade lyssnat på en del låtar innan, men inte tillräckligt för att inse att flera st av låtarna är underbara.
Millencolin hade jag pinsamt nog inte hört förut. Deras namn hade självklart passerat mina öron förut, men de var helt otroliga. Jag och Sofhia lyckades konstigt nog sjunga med på flera av låtarna. Man lärde sig refrängerna väldigt snabbt.



Innan Millencolin spelade var jag och sofhia på förfest hos Perry, en av mina allra bästa jämtlänska vänner där uppe. När vi kom dit var det bara en massa grabbar där. Uppe i Jämtland verkar man ta det som det kommer. Bara en halvtimma senare gav vi oss iväg i regnet. Alla bråkade om att få gå under Sofhias poncho. Bråkigast var nog Jäger. Som var redo att kämpa för den. Regnet avtog och fulla och glada som vi var vandrade vi mot Storsjöyran. Perry fick plötsligt för sig att prata engelska med oss. I min fulla stämma gick engelskan någolunda okej. Jäger som jag fick prata mer med den här gången, verkar vara en kille som hade tungan i rätt mun..oj förlåt mig tungan rätt i mun menar jag ;P visade sig iaf att vara en härlig kille med kul humor.

Någon gång i höst kanske vi får se dessa goa killar, Jäger och Perry igen. Då ska vi visa dem hur man festar "The Norrköpings Way" ;-).


Jösses vad jag längtar tillbaka till Yran och Jämtland. Så sjukt underbara dagar där. Jag var helt avslappnad där varenda dag. Så fort man kom hem blev det en massa att göra, städa, packa upp m.m. Men det är skönt att vara hemma oxå.

Det här årets yra måste vara den bästa hitills. Krogstråket var underbart kul, med trevligt folk, dricka och dans.
Dessa minnen är verkligen inristade i mitt hjärta. Jag längtar redan till nästa års yra <3

image24

Jag och min kusin Anna som var med på Yran                               


image25

Anna, Sofhia och Jag redo för festival....men inte riktigt för fotot

image26

Fia och Jag på förfest

                     image23

           


dream dream dream dream

image17
"Wind-it"

Jag fattar inte var jag får alla dessa drömmar ifrån.
När jag fyllde arton år fick jag en "drömtydarbok". Den har inte direkt hjälpt mig tyda drömmarna, men den är rolig att kolla i

...Vad är drömmar egentligen??


Är det alla intryck från dagen och hjärnans resultat av lägga ihop bilder av dessa intryck och sedan försöka bli klok på dem genom att drömma om olika historier?

Eller är drömmar bara en förberedning för vad man tror och vill ska hända eller kanske något man är nyfiken på som skulle kunna hända?

Jag tycker att drömma kan vara så otroligt avkopplande, men det kan lika gärna vara hemskt. Beroende på vad jag har för drömmar.

För det mesta kommer jag oftast ihåg drömmarna jag haft under natten. Det kan ibland vara tre till fyra drömmar som jag kommer ihåg. Jag tycker det är rätt intressant att filosofera över vad jag drömmer. Det får mig att förstå en liten del av vad hjärnan jobbar med där inne hehe.


Idag t.ex. drömde jag om att jag fått rätt om en sak jag trott mycket länge, men inte fått svar på ännu och i drömmen var visade det sig vara som jag trodde. Så det var helt klart resultat av något jag ville skulle ske, något jag ville få reda på. Det är rätt coolt. När det känns så verkligt.

Undrar vilka drömmar som väntar mig inatt. Nu ska jag lägga mig och ta reda på det. Sov gott. Zzzzz..


L O V E <3

image15image16

"Love is all we need"

Kärlek, ja vissa säger att det är svårt att finna kärlek, vissa tycker det är lätt.
Ena dagen kan en känsla vara där nästa dag, nästa dag kan den vara som bortblåst. Jag tror inte det är svårt att finna kärlek utan det större problemet är att hålla kärleken vid liv.

Jag menar hur många ggr missförstår inte partners varann i ett förhållande. Den ena personen tror att den andra börjar tröttna eller leta på annat håll, medan den andre partnern tror detsamma. Ibland undrar jag varför det är så svårt att kommunicera med varann i ett förhållande. Det är inte alltid det, men i vissa fall kan det vara det.

Jag tror inte att killar och tjejer är så mycket annorlunda egentligen utan jag tror att vi behandlar kriserna olika. VI tjejer funderar massor och pratar med sina tjejkompisar och försöker hitta en bra förklaring till varför de inte förstår vad som pågår. Antingen blir förklaringen mycket negativ lr väldigt positiv.

Killar, så som jag har förstått det, går antingen runt och funderar tusen ggr om eller så pratar de med killpolarna om vad som är på gång och sedan drar en kort slutsats och gör sitt drag därefter det.
Alla gör säkert inte så, men det finns nog många som gör.

Man går nog oftast runt problemen. Man lägger ett litet problem i förhållandet i en säck och fortsätter sedan som att inget hänt. Nästa gång samma sak händer, gör man samma sak igen. Till slut ligger alla problemen packade i en stor hög i säcken som irriterar en och till slut känner man att det inte funkar längre. Är man för feg för att ta det direkt eller är det att man tror att små problem inte spelar ngn roll?

Jag vet inte. 

Något jag vet är att kärlek något mycket vackert som jag tycker det är något man bör vara rädd om. 
När man väl hittar ett guldkorn i sanden så är det värt att ta hand om det. Man vet aldrig om man hittar det igen.

DESTINY





IT'S NOT THE CHANCES WE TAKE, IT'S THE CHOISES WE MAKE, DETERMINE OUR DESTINY

Så fortsätter livet..

image11



Jag undrar var jag kommer befinna mig om typ ett år. Det känns som att allt kommer ha förändrats om bara ett ynka litet år. Jag ska börja 3:an nu och om bara ett år kommer jag stå där, tagit studenten, ingen mer gymnasietid, nya och gamla kompisar med en utbildning som jag ska plugga vidare med. Så fort jag funderar på det här känns allting läskigt, men ändå spännande på en och samma gång. På ngt sätt känns det oftast så med förändringar. Man vill hellre hålla sig till det man känner till och kan, men ändå vill man se en förändring, komma ut på nya äventyr. Jag hoppas att jag får jobba en hel del efter gymnasiet så jag kan resa ut i världen och se en massa nya platser, människor och äta en massa god mat.

Jag antar att jag var mest rädd för förändringar som liten. Jag ville aldrig bli stor, för jag tyckte att det verkade så tråkigt att vara vuxen. Barn är mkt lekfullare och som liten behövde man inte ta spec mkt ansvar och varken jobba eller plugga.

Trots mina drömmar som liten om att aldrig bli stor så måste jag säga att det är väldigt roligt att bli det. Det är mkt jobb, men många fler möjligheter. Vem skulle liksom släppa iväg en fyraårig flicka på en resa runt om i världen? inte jag iaf =P.

Förföljd av en björn

image6

Inatt drömde jag att jag blev förföljd av en björn. Innan jag somnat hade jag berättat för Sofhia om jämtland och om att en granne till min farmor och farfar mött en björn i skogen alldeles själv. Han är bara typ sju år gammal och blev jätterädd en stor björn i skogen när han var ute och promenerade. Allt gick bra för han gick lite lugnt därifrån och klarade sig.
Efter det så drömde jag förstås om en björn.
 Jag stod vid skogen och tittade upp mot en kulle vid skogen där en och annan hare hoppade runt. Plötsligt springer alla djuren iväg och jag står kvar som fastklistrad, rädd för vad som ska dyka upp. Upp dyker en stor brun björn upp ur snåren. Jag vill gå därifrån, men jag kan inte röra mig. Den kommer närmare och närmare tills den till slut står mindre än en meter ifrån mig. Jag går några steg och den följer efter tätt inpå. Den ställer sig framför mig och stirrar på mig med sina stora bruna ögon. Det håller på sådär en stund tills jag vaknar. Jag förstår inte varför man får dessa drömmar. Ngn betydelse har de, men vad betyder det?


Sofhias och mina mästerverk

HAHA vilka bilder, Vi klippte och klistrade, det blev bara värr och värr.
Men vad snyggt det blev till slut efter hårt arbete.

image3
Här är den tecknade versionen, Jag tecknade Fia och Fia tecknade mig.
Jag måste säga att min hals blev lång, men det får stanna mellan dig och mig

image4
Här är den klippta versionen
Fia och jag när vi hänger på stranden

I'm inlove....with surfing

image2Var är solen som gör en på gott humör? Oavsett hur man kan må en dag som denna blir jag alltid glad när solen tittar fram bakom molnen. Denna dag är inte som så. Det har varit väldigt grått idag. Jag hoppas verkligen på bättre väder imorn.

I San Diego vaknade jag alltid till en grå himmel utanför balkongen, men efter bara några timmar så blev det alltid vackert väder. Jösses vad jag saknar San Diego. Det var så underbart väder, trevliga människor och mysigt. Det är den bästa stad jag varit i. De hade skönaste humorn där, dock var de dåliga på att förstå svensk humor. Men vem har inte det problemet ibland ;-). 
 
Surfing är det jag saknar som mest. Det var underbart att glida ute runt i vågorna i solskenet.
Att vara ett med vågorna liksom.....nee nu försökte jag vara filosofisk och misslyckades totalt (-; . 
En av mina drömmar är iaf att bo utomlands en tid och surfa hela dagarna. Ett surfliv vill jag ha! :D
 Ta hand om er alla! puss och en och annan kram

Lisas dag

image1

Yran vankas snart! Jag längtar redan! Sofhia, jag och Anna min kusin som jag inte träffat på ett år ska dit.
Synd att mli och karin troligtvis inte kommer med, men men så går det. På bilden jag har är lite klotter som jag gjorde lite snabbt idag. Det är sånt som är kul att syssla med när man typ inte har ngt spec för sig eller snackar i tefloonen :P
Idag önskade jag verkligen att jag inte bodde i Sverige. Jag hade precis gjort mig iordning och skulle cykla för att ta en fika. Innan hade jag tvättat håret och hade en riktigt bra hårdag som gjorde mig på väldigt gott humör. När jag kom ut i min skinnjacka för att cykla duggade det lite. Eftersom det endast duggade så gick jag inte in igen för att byta jacka....men längre fram på vägen började det regna massor.
Det hjälpte mig inte heller att jag hade tajta stuprörsjeans :P. När jag kom fram såg jag ut som att jag tagit en dusch med kläderna på. Det var inte vackert.
På hemvägen var det lika regnigt, men jag tröstade mig med att det var fler än jag som var ute i regnet. 

Aprropå ingenting så blir det ännu en filmkväll ikväll. Det är ju perfekt filmväder liksom. Vad mysigt det ska bli. Imorn kommer min fransyska hit till mig och stannar en vecka. Jag fattar inte att hon vill komma till det här "regniga, kalla sverige". 
På Väderrapporterna sa de att det skulle bli den varmaste sommaren nånsin, Ohh jaa! Den har man ju verkligen sett en skymt av....eller inte.
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0