Glad midsommar på er!! =D


Såhär k
Idag är det den stora dagen, midsommardagen! Jag försökte förklara för backpackers i Australien om våra traditonen, vissa blev nyfikna och ville åka till Sverige. Andra tyckte våra traditioner var ganska konstiga. Det är de ju också, men väldigt roliga. Desto fler traditioner desto bättre ;).
Ikväll ska det bli sjukt kul! Ska festa, dricka snaps och bygga en midsommarstång. (Önska oss lycka till!)
Är inte ens säker på att vi har tillräckligt med virke, men vi får se!
Sedan så får jag äntligen träffa min kaka som kommit hem och även hennes pojkvän som jag inte träffat. Ska bli spännande och se om mina eng-kunskaper finns kvar :P.
Bäst jag packar ner lögndetektorn innan jag kan godkänna honom åt henne, ne vars ;) Jag tror han passar henne alldeles perfekt. Ska bli en underbar kväll. Förhoppningsvis hinner vi förbi folkparken där mina jobbarkompisar ska fira. Underbart soligt väder vi har idag! Härligt! Det kan bli regn, men förhoppningsvis inte!
Nu har jag många förberedelser att ta tag i, ha en underbar dag allihopa och fira som aldrig förr!
/Lisa

En smygtitt av min outfit ikväll! Kommer från Systrarna Owens och Monki♥


Somrigt



Work work work



Igår jobbade jag från 11:30 - 20:00. Det var en hektisk dag. Det blev mycket gäster, mycket spring och mycket mat. Vi sålde rekord i både kassa och mcdriva. Det blev många glädjerop från driven när rekordet var satt.
Vi hade också en tävlig i kassan som började vid 12. Då man skulle sälja mest för att vinna pris. Medan jag gled runt på golvet såg jag att de andra fick hjälp med menyerna mycket mer så jag sprang extra mycket för att ha en chans att vinna. Det var riktigt kul med tävling! Man bli mer pushad, även om jag gör så gott jag kan annars också. Flisan berättade att jag hade vunnit med 1000 kr mer än de andra. Det tyckte jag var jättekul!
Även om jag inte är i stort behov av en ryggsäck så handlar det mest om äran! :)

Svar till Jessy: Brees Tanners andra liv handlar inte om Edward, den handlar om en nybliven vampyr vid namn Bree som tränas till Victorias armé. Den var riktigt bra. Önskar den vore längre. Längtar tills eclipse kommer! Ska bli så kul! Så Shrek var bra alltså? Vore kul o se den! Hade bra gumman! saknar dig. puss

 

Helgens fest!



Vilken fest det var i lördags. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, men det var en mycket lyckad kväll. Vi grillade och korkade upp. Med underbart sällskap festade vi i flera timmar. Det blev kubb bland annat och som vanligt vann tjejlaget, *stolt*. En kubbpinne försvann dock spårlöst.

Några citat från kvällen! Enjoy :)

  • Puttefnask
  • Har ni kul vid barnbordet?
  • Vilka är nykomlingarna?
  • Vi har bara ett danssteg
  • Det är en blandning mellan bugg och tango
  • Vi inviger nya dansgolvet
  • Jag kastade den "Johanstyle"
  • Det lutar här
  • Kan det bli för mycket pussar?

Boktips

Igår läste jag ut den sista och korta boken Bree Tanners andra liv. Den 5e boken i Twilightserien. Den var riktigt bra. Dock blev jag besviken på att den var så kort. Hade gärna velat läsa mer om Bree. Det var inget "lisa-slut". Den var ganska sorglig.
Jag blev i alla fall väligt taggad på att fortsätta skriva på mina två böcker som jag påbörjat. Måste bara leta fram alla anteckningar. Måste bara bestämma mig för vilken jag ska fortsätta på.


Härliga sommarväder =)




Idag skiner solen och det är 22 grader och jag är ledig, inte helt fel :). Äntligen sommar! Jag är så irriterad på acebook, jag vet inte om jag fått ett virus just på Facebook, men jag kan loggar in, får vara inloggad i ca 10 sekunder, men så fort jag försöker skriva min status eller kolla bilder så står det Logga in om du vill fortsätta eller Avbryt. Är det någon som har en aning om vad det kan bero på? Ytterst irriterande hur som hellst.
Annars rullar allt på. Spelade tennis mot Erik igår. Det blev oavgjort. Det var en riktigt spännande match. Vi spelade i 2 timmar. Han har kondititionen och jag har mer slagen så det är en spännande kombination. Jag träffade på en tränare i tennis som sa att jag hade en blick för spelet. Vore faktiskt kul att spela i en klubb igen. Tränade och spelade en hel del matcher i Australien. Hade bästa tränaren någonsin :). Nu ska jag göra mig iordning. Brillorna ska på och sedan ut i solen!


Det är Robin Hood jag vill ha!



Snart ska jag och Erik kolla på Robin Hood. En efterlängtad film. Russell Crowe är ju en grym skådis så det ska bli kul att se vad han kan åstadkomma. Han är en riktig man han. Ska bli mysigt att se den med Erik. Popcorn sitter ju aldrig fel heller. Mli om någon vet vilket popcornhav det blir på golvet när jag ser på bio. Man liksom äter popcorn så fort när det är spännande. Någon som känner igen sig? Nu ska jag ta min cykel och ta mig till bion. Ha en bra kväll!

XOXO Lisa

The biggest loser!


Snart är det final i The biggest loser! Det ska bli riktigt spännande. Min stora favorit är Tara som alltid verkar så positiv och glad och kommer med riktigt bra resultat. En inspirerande tjej. Idag åkte Filipe ut. Jag förstod att de skulle rösta ut honom eftersom han är ett farligare motstånd än Ron. Det är alltid lika kul att titta på The biggest loser. Jag blir väldigt motiverad till att träna. Dock tycker jag de gråter alldeles för mycket i serien.
XOXO Lisa

RSS 2.0