Längtar till praktiken...

Efter den här veckan kommer jag vara helt körd! :S. Jag måste skriva klart 2 artiklar + att jag måste plugga hårt till en stor tenta som vi har nästa vecka. Just nu känns det som om jag lever på sockerkickar, har sovit ganska dåligt. Det blir en ond cirkel, man lägger sig sent och går upp tidigt och lägger man sig tidigt så kan man ändå inte sova för att man vänt på dygnet liksom. Min energi har nog mestadels varit godis och cola just nu. Ingen jättebra kombination, men god är den ;).

Om lite mer än en vecka kommer vi ha praktik på varsin lokaltidning i 2 veckor! :D det ska bli sjukt kul! längtar massor. Ska även passa på att jobba lite nu när jag kommer vara hemma ett tag. Det ska bli härligt o komma hem. Även om jag har väldigt kul här så saknar jag alla där hemma :). Saknar faktiskt lilla Norpan lite.  


Nu måste jag plugga vidare, ha en bra dag : )


Buried!

Vilken hemsk film! det kändes som om man låg i en kista själv under 1,37 tim. Den var väldigt spännande, men hemsk. Det är en film som jag har funderat på mycket. Det är ju trots allt flera filmer som bara försvinner i mängden, men den här filmen gjorde ju mycket intryck på mig. Jag hade dock hellre sett "The social network" istället. Det är nog mer min typ av film. Jag skulle nog inte se "Buried" igen, men jag måste säga att den var ganska bra ändå. Jag kände mig väldigt lyckligt lottad iaf när jag gick därifrån, det finns ju som sagt folk som har det värre...

Snart står julen för dörren



Idag är det söndag. Systeryster, hennes son Casper och mamma är hemma hos mig. Vi har haft en mysig helg. Vi har tittat på Desperate Housewifes, shoppat m.m. Det har varit en härlig helg. Jag har äntligen tagit tag i träningen! Har fixat kort på SATS. Jag behövde verkligen börja träna igen. Jag mår så mycket bättre av det. Man mår bättre både psykiskt och fysiskt.

Igår fick vi smaka på världens godaste cheesecake som mina kusiners mamma bakat. Det smakade som glass, med färska hallon och Digestive. Supergott! Om ca en månad har jag praktik. Det ska bli grymt kul! Längtar massor :)

Jag har börjat uppskatta hösten mer. Den är mysig. Det känns dock som om tiden går så himla fort..snart står julen för dörren ;)


RSS 2.0