Played it cool

image364
Mary-Kate med snyggaste brillorna.

Dagens outfit: Pennkjol från MONKI, Linne och tights Gina Tricot
Dagens nagellack: Rosa
Dagens brillor: Vita, som på bilden (Snyggt till STUDENTEN)
Dagens träning: Lång skogspromenad med Erik, cykelturer
Dagens mumsbit: Syrrans supergoda tortillarullar
Dagens "droger": Kaffe och kramar (sånt man bara inte får nog av =P)
Dagens plugg: Biologi (prov IMORN)
Dagens bästa pryl: Min nya och coola cykel, Happiiii! ^^
Dagens låt: Fergie - Clumsy


image365

Grilli Grilli^^^

image359
Photo : me

Idag har känslan av sommar varit i luften. När jag cyklade hem var det en massa folk som gick i kortärmade t-shirtar och linnen. Man kan nästan tro att det är sommar trots att det fortfarande är vår =P. Men vi svenskar blir väl lite smått galna när det är soligt och varmt. Vi lever ju trots allt en lång tid av året i snö, regn och rusk ^^. Så det är bara att passa på o njuta av värmen. Jag älskar när det är varmt och soligt. Man blir så mkt gladare då.

Så idag var det bara fram med bikinin och solstolen. Passade på att läsa en bok vid namn "Stolthet och fördom".
Riktigt bra avkoppling. Så försökte jag få lite bränna oxå. Märks inget ännu, men jag hoppas fortfarande^^.
Senare kom mamma hem och då var det dags att sätta igång grillen =D.
Det var länge sedan man kände denna underbara doft. Det är verkligen en doft av sommar. Så smaskigt. 

Denna vecka har startat onyttigt, har ätit glass i stora lass. Så otroligt gott. Speciellt när man sitter ute i värmen. Men nu ska jag skära ner på glassen ett tag. Måste vara lite nyttig oxå. Ska börja med intensiv-träning snart har jag tänkt. Har ju varit sjuk länge, så nu är det dags att få tillbaks konditionen. Ta joggingturer, träna på friskis, dansa m.m. 
Dock tror jag inte att jag orkar jogga på morgonen så länge jag är såhär morgontrött. Ett tag gjorde jag det varje morgon, men nu är jag som en trasa på morgonen. Har som mål att bli morgonpigg.
Ska uppdatera om jag lyckas eller ej ;-)
image361
Meeee

image362
Photo: me


Fieeesta

image343

Den 15:onde april blev jag 19 år. Frågan "hur känns det att vara 19?"  fick jag flera ggr den dagen. Det känns ju inte så mkt måste jag säga. Det känns bara lite ofattbart att tiden gått så snabbt som den har.
Att fylla 19 kändes iaf som ett trevligt tillfälle att piffa upp festen lite extra. Temat var charter. När man har tema på en fest är inte jag den som kommer i vanliga kläder, nej nej nej, självklart går man in för det! =D.
Min tolkning av charter var en ljusgul klänning, solbränna (tyvärr FEJK-bränna...=P)..hawaii-halsband och sist men inte minst solglasögon.

Till födelsedagsfesten ordnade jag en fruktbuffé, snacks, tårta, ost och kex, muuuumsigt!!!
  



Festen drog igång och presenterna öppnades.   Karins paket skakade jag och gissade på att det var ett spel. Då såg hon lite påkommen ut och sa inget. Inuti låg faktiskt ett spel^^. Spelet "Let's Dance" låg inuti, som vi senare på kvällen spelade med egna spelregler=P. Alla spelkort hade riktigt svåra frågor och skapade många skrattattacker. Frågorna var jättekonstiga och med ofta med liknande frågor som t.ex."Vilken Johnny komponerade musiken i musikalen....?" haha jätteflummiga frågor, men kul var det ju.
Den andra presenten vågade jag knappt öppna....det första jag såg var nämligen rött ludd.
När jag såg vad det var vek jag mig dubbelt. Handbojjor iklädda i rött ludd med texten Sexslave!!! Och sist men inte minst en ögonbindel med samma charmerande text =P. 

Precis vad jag önskat mig sa jag....(INTE) =P.

Låt oss säga att handbojjorna blev en liten höjdpunkt på festen. Emelie var nog den som råkade mest "illa" ut=P. Vi låste fast henne vid stolen och satte på henne ögonbindeln...dock var det som en liten grejj man kunde trycka på så öppnades de mkt enkelt. Så hon lyckades komma loss.

VIMMEL
    
  



Happii

image337
(Bilden är ett resultat av lite knep och knåp i PS. Hittade en bild som jag gjorde om. Ser du vilken bild jag gjort om?)

Idag har det varit en riktigt bra dag. Morgonen var underbar. Det kändes riktigt skönt att få ligga kvar länge för en gångs skull. Trots att jag gick upp sent denna morgon så känns det som om jag hann en hel del idag. Några viktiga papper till skolan var på rymmen så denna eftermiddag var jag på jakt efter dom. Som tur var så tog det bara ngn minut innan jag fann dem. De låg i en mapp precis som jag trodde. Senare visade pappa alla bilder som han tagit under modevisningen. Måste medge att jag blev uppspelt när jag såg alla bilder.
Modevisningen var verkligen lyckad,
Ska förmodligen lägga in bilderna i ett annat inlägg och skriva mer utförligt om modevisningsdagen.

Idag såg jag filmen "Under Toscanasolen", en rätt mysig film. En tjejfilm förstås så den passade mig väldigt bra=), jag är ju en allätare när det gäller film...men det finns undantag.
Ett bra citat ur denna film var: Oavsett vad som händer måste man alltid behålla sin barnsliga oskuldsfullhet.
(Mycket filosofiskt...och sant^^)

Senare samma dag blev jag mycket sugen på att promenera så jag och Mli bestämde oss för att promenera runt lite här och där i stan. Vi hade många intressanta och roliga samtalsämnen. Flickor som jag och Mli har nämligen rätt lätt för att börja flumma. Ibland undrade jag om det var baksmällan eller övertröttheten som talade.

...Nu är det dags att dra sig mot sängen. Hej svejs!

Det är i morgon!

image335

Modevisningen är imorgon!!
Vi kommer att ha elever från frisörskolan som gör frisyrer.
På visningen kommer det finnas en DJ som plats och ha
17 modeller som visar upp kläder.

Tid: 16:00
Plats: Ebersteinska aula
Inträde:10 kr


RSS 2.0