Bubbel



Igår hade vi en mycket härlig eftermiddag, kväll och natt. 
Jag började dagen med att städa och duka inför den kommande middagen som vi skulle ha på kvällen och la lite lyxig choklad på varje tallrik. Mli hämtade upp mig och sedan Sofhia för att vi sedan skulle till Fredgagården och bubbla. Det var riktigt avslappnande och man var ganska slut i kroppen efter nästan en timmas bubbel....och pratande :P. 
Sedan drog vi hem till mig gjorde oss i ordning, käkade gott och började korka upp. Stereon var på för fullt och vi snackade på och dansade runt. Sedan drog vi till Hugos. Det var massor av folk eftersom de skulle ha ett liveband. Livebandet var okej...hörde inte så mycket vad de sjöng, mest gitarrerna. Vi minglade sedan runt, träffade på Issa som nyligen kommit hem, Jorunn, Alexandra och Emma. Riktigt trevligt. Mycket dans och mingel blev det. Träffade folk som jag inte träffat på länge, det var kul! :)
Nu är det dags för mig att göra mig i ordning. Ska in till stan och se Sex and the city filmen. Blå himmel har det blivit nu också, gillart. Ha en jättebra eftermiddag!

XOXO Lisa


Fin inredning


Festklara!


Puss


Mina underbara flickor :)

 

En underbar kväll hos Sofhia




Sofhias underbara hund Isa har fått valpar och är de inte gudomligt söta. Jag blev så till mig när jag höll i dem så det kändes nästan omöjligt att åka hemifrån Sofhia utan att ha köpt en valp. 12000 kr för en sådan underbar varelse är väl ingenting? ;).

Kvällen var underbar med mycket skratt och lek. Inte nog med det gjorde Sofhia jättemysigt på sitt rum med tända ljus och varma mackor med champinjonstuvning. Det var jättemysigt. Här är lite bilder från kvällen, enjoy! :)
XOXO Lisa



Här håller Sofhia och hennes charmiga småbrorsor i valparna


Sugarmama ;)


Vi ♥


Sötnosar :D


Inga bilder eller ord beskriver de här underbara valparna :)




Sex and the city VIP



På fredag ska Mli, jag och Sofhia titta på på Sex and the city 2. Jag bokade oss VIP-platser. Det ska bli en jätterolig dag. Först SPA med flickorna sedan middag och efter det en efterlängtad utgång. Det här veckan tror jag blir jätterolig med modevisning, middagsmys, bio, utgång och mors dag. Köpte en fin present till mamma idag. Jag ska laga henne en god middag. Någon som har förslag på vad jag kan laga?
Trist väder det är idag. Det var som bäckar på gatorna efter allt regn. Nu ska jag ta och äta lite mellanmål.
Ha en bra dag!
XOXO Lisa


Så arg

När jag jobbade igår pågick matchen mellan Sverige och Tjeckien. Det kändes inte som att de skulle vinna och de gjorde de inte. Mamma som var hemma när matchen avgjordes av att Tjeckien vann med hjälp av straffar. Hon fick inte veta det via TV:n utan genom en av våra grannar som svor och sparkade i väggen för att han blev så arg över förlusten.
Senaste gången jag blev arg över en match var under uttagning till VM i fotboll när Sverige förlorade mot Danmark. Danmarks målvakt spelade Allan i målet och psykade spelarna. Vilket tydligen fungerade. Domaren borde ha gett honom rött kort. Sparkar i väggen blev det dock inte =P.

Skräll
Nu är Hockey VM 2010 avgjort. Ur högtalarna spelades "We are the champions". Tjeckien har vunnit VM.
Det var oväntat, men de spelade bra. Jag är glad att Sverige fick brons i alla fall.
Nu ska jag tänka på refrängen. 
 
XOXO Lisa


Tjeckien kan jubla över ett ytterst oväntat VM-guld.

Underbara vänner



Jag vill bara säga att jag är glad att jag har så underbara vänner. Idag träffade jag Frida. Vi hade en riktig mysdag framför Lipstick Jungle och till åt vi chokladdoppade jordgubbar. Mycket mumsigt!
Jag är glad att du finns vännen min :) ♥

I paint my way


Viktor Rolf



Viktor Rolf - Flowerbomb har verkligen en underbar doft. Jag har enda sedan jag var i Australien velat ha den. Min kompis Vicky hade den och jag tyckte alltid hennes parfym doftade jättegott. Det var den dyraste parfym jag köpt, men det var den värd :)

XOXO Lisa


Älskade vår


Promenader, det borde man ta oftare. Det är då man kan hitta sånna här vackra platser. Många klagar över vårens väder samtidigt som de missar mycket av det positiva med våren. Med alla vitsippor ser det sagolikt ut. Jag tycker vi alla ska försöka hitta det positiva med vardagen. Även jag kan vara dålig på det ibland, men det kan vara bra att påminna sig själv att de problem vi ofta stöter på är inge större problem. Många av oss är verkligen lyckligt lottade. Det är viktigt och hitta något varje dag. Det ger energi tycker jag. Jag tror jag har fått en positiv energi från Australien. Solen och människorna där påverkade en väldigt positivt.

Snart är det sommar i alla fall och då blir det många härliga grilldagar, utflykter, baddagar (man är ju ingen badkruka ;)..), fester och fikastunder. Mycket att se fram emot.
Läggdags! Jobb imorgon! Ha det så underbart!
XOXO Lisa

 








Shopping!


Baseballjackan

Goookväll!
Ville visa min nya tröja från Gina Tricot! Är jättenöjd. Det var precis en sån här tröja jag var ute efter. Varm och sportig, det faller i min smak. Jag blev förvånad över hur populär den är! Den är utsåld i typ hela Sverige. Förutom den här så fanns det bara militärgröna och rosa kvar, inte så snygga.
XOXO Lisa


Fjantar mig lite i nya tröjan 8-|

The price of beauty

Jag tittar nu på Oprah Winfrey Show som idag handlar om Jessica Simpsons.
Hon berättar om att det är bara vi själva som kan definera skönhet. Jessica Simpsons har en show som heter "Price of beauty". Där reser Jessica till 7 olika länder för att uppleva vad kvinnor världen över är beredda att göra för att anses som vackra. Jessica Simpsons verkar som en väldigt smart och härlig tjej. Hon blev dömd som tjock när hon hade storlek 34 i kläder. Är inte det helt galet?

Jag tycker det är sjukt hur media kan få oss människor att känna oss som mindre värda eller mindre vackra. Man behöver inte vara supersmal för att vara vacker. Tänk om alla såg likadana ut. Vad tråkigt det skulle vara. Anledningen till att jag vill vara smalare har bara med mig själv att göra. Jag tycker att mina kläder sitter bättre när jag är smalare. Jag försöker inte sträva efter är en viss vikt snarare att jag vill se tränad och hälsosam ut. För äter man hälsosam mat och tränar så mår man också mycket bättre. Man får allt i ett. Man ska bara inte låta det gå för långt.

Jag tycker vi alla dock ska försöka se på oss själva med mindre krav och tänka att vi duger. För det gör vi precis som vi är ♥


FAME!


Remember my name! FAME! I'm gonna live forever! *sjunger*
Underbar låt! Lyssnar på den på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=UuFKv7__G08&feature=fvsr

Jag, Erik och Sofhia såg musikalen FAME på Östgötateatern. Kände igen många från musikalen. De var enormt duktiga. Den blev nästan lite för lång, men annars tyckte jag den var underbar. Alla sjöng jättebra och spelade bra. Vissa scener fick mig verkligen att skratta. De var verkligen underhållande. För några dagar sedan på jobbet gick jag och Maja gick runt och nynnade på Fame-låten. Förutom att att vi nynnade har vi några riktigt härliga sångfåglar på jobbet :P. Samma dag sjöng de på "åh åh vad är skönt o vara naken" Tror ni inte att jag självklart fick låten på hjärnan ;). Sedan sjöng de på en gammal goding "Tänd ett ljus". Även den fastnade på hjärnan. Vem behöver en radio när Erik och David går runt o sjunger :P

Hur som hellst så var det jättekul att gå på musikal, det borde jag göra oftare.
Jag blev jättesugen på att dansa och sjunga. Jag och Sofhia ska träna på att sjunga idag. Vi ska sjunga i kyrkan. Det ska bli jättekul! Det är inte ännu spikat vilken sång vi ska sjunga, men vi har flera idéer. XOXO Lisa











GRATTIS!



Grattis hjärtat på din stora dag! Love / Lisa


Filmerna jag måste se!




12 maj

Den 12e maj kommer filmen Robin Hood på bio. Det är en actionfilm med Russel Crowe och Cate Blanchett m.fl.
Jag gillar verkligen actionfilmer och Russel Crowe är trots allt en av mina favoriter, speciellt efter Gladiator så jag tror jag kommer tycka om den.

27 maj

Den 27e maj kommer en komedifilm jag väntat på enda sedan jag såg reklamskyltarna i Byron Bay. Sex and the city 2 kommer på bio med skådespelarna Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon m.fl. Sex and the city har precis den humorn jag gillar. Jag längtar redan.

30 juni

Den 30e juni kommer en film jag verkligen längtar till. Den spännande fortsättningen av Twilight-serien, The Twilight Saga: Eclipse. Egentligen tycker jag att filmerna knappt är i närheten av det mästerverk som Stephenie Meyer byggt upp via sina böcker. Har nog aldrig blivit så...hur ska jag uttrycka sig?...besatt av en bok.
Skådespelarna är Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner m.fl. Jag är väldigt nyfiken på kommande film. Jag tyckte trots allt att den 3e boken var den bästa så jag förväntar mig mycket. Längtar mycket!

Nu ska jag ta och sova! Sov gott mina läsare! XOXO Lisa





Vill ha på Monki ♥




Nitar!



Lauren Conrad
Jag tog med den här bilden på Lauren Conrad, hon har blivit lite av min inspiration när det gäller kläder. Hon har så snygga klädkombinationer. 

Jag gillar verkligen nitar på kläder. Har ungefär ett sådant bälte som Lauren har, ska nog ha på mig det imorgon :). Vad tycker ni om nitar på Converse? Älskar verkligen Converse. Längtar tills jag får pengar igen, vill ha nya Converse. Låga vore snyggt.
Ha en underbar kväll alla läsare!
XOXO Lisa



Spark i baken



Jag och Mli har nu blivit jättetaggade på att träna. Vi jobbar bort semestermagen från Australien och förbereder inför bikinin i sommar. Igår så gick jag långpromenad i skogen med stavar. Sedan cyklade jag minst en mil och tränade efteråt på World Class. Helt underbart att ha kommit igång med träning igen. Har mycket mer energi nu. Träning och sömn är verkligen ingredienserna för en bra dag och mer energi.

Idag cyklade jag och Mli till landet. Vägen dit var blåsig. Vi stod nästan stilla med cyklarna. Jag tror jag hade gått snabbare :P.
Sedan hade vi en jättemysig middag med kotletter, potatis och pepparsås. Det är härligt att vi fått så bra kontakt efter Australien. Känns kul att ha så många härliga minnen tillsammans.

Här är jag och Mli ute på promenad i vårt kära Norrköping ♥


Älska Kate Moss

Jag tycker Kate Moss har ett coolt utseende. Hon är verkligen en bra modell som passar i vilka kläder som hellst. Hon skulle kunna ta ett jättefult plagg och få en att vilja ha det. De här kläderna är dock väldigt snygga. Det är ganska snyggt med markerade axlar på toppar. Vad tycker ni?
XOXO Lisa


Kate i Balmain stylad av Emmanuelle Alt på Vogue Paris.

Vogue Paris.

 

 


Glassig vår!


Jag har myst med Syrran och Casper (min systerson) nu i veckan. Vi har tittat på Avatar och svullat. Som vanligt var det bara jag som lyckades hålla mig vaken. Ofta när jag och Erik tittar på film tillsammans sitter man o pratar tills man inser att man pratar med sig själv efter att en snarkning. Han lýckas visst aldrig hålla sig vaken till filmer.
Jag, Maria och Casper drog nästa morgon gick vi en långpromenad i skogen. Skönt o röra på sig. Sedan gick vi till Abborrebergscafét, jättemysigt med solsken, glass, morotskaka och utsikt över vattnet.
Nu ska jag bränna lite kalorier! Dags för träning! Ha en underbar kväll allihopa!
XOXO Lisa





Grilltider


Nu är det äntligen varmare väder och vi har invigt grillen med goda middagar. Jag har till och med fått mig lite färg i ansiktet. Känns bra eftersom den större delen av färgen försvunnit efter Australien. Saknar Australien massor, speciellt alla härliga vänner där borta. Dit måste jag åka tillbaks till en dag. 
Jag längtar massor till sommaren också som säkert blir ännu underbarare än den här våren. Ska bli skönt att ha på sig shorts igen. 
Jag la in lite bilder på när Fia och jag käkade grillad fläskfilé med klyftpotatis, grillade champinjoner, bearnaise med chilli och stekta morötter. Så mumsigt! Vi hade en alldeles underbar eftermiddag! Mitt humör styrs mycket på vädret så just nu är det på topp! :)




Min Fia :D

 
Vårmys!


Gult är inte fult

Cocktailparty


Min sminkning! Blev jättenöjd :)

(Ni får ursäkta att det har tagit så lång tid, men min kamera har strejkat och ville inte lägga in några bilder på datorn)

Förra lördagen hade jag en underbar födelsedagsfest! Jag firade min 21årsdag med en cocktailfest. Med en del planering hade jag köpt tilltugg och fixat drinkar. Dagen började med att jag storstädade hela huset. Sedan gick jag på sminkning på Mist där jag fick en jättefin sminkning. Jag fick även lösögonfransar som gjorde sminkningen jättesnygg. Jag förbereda tilltugget när Mli kom hem till mig och hjälpte till :) 
Alla var jättefint klädda i klänningar och kostym. Tilltugget bestod av exotiska frukter, morötter, gurka, dipper, chips, godis, nybakat bröd och en ostbricka.

Jag fick jättefina presenter. Av Mli och Sofhia fick jag ett kort där det stod att de ska bjuda mig på SPA och biobiljett av Sofhia, av syrran ett smycke och presentkort på parfymeri L, jag fick blommor och choklad av Flisan och Catrin, av Frida fick jag örhängen och läppglans, Alexander gav mig också läppglans, av Erik fick jag presentkort på Monki (en av mina favoritaffärer).
Underbar kväll med roliga kommentarer och bilder. Det dansades, pratades och drickspel var igång. Musiken var på hög volym och Maria var våran DJ.

Mitt nya halsband som jag hade på mig :)


Fia, jag, Frida och Mli :)


Jerry, Syrran, Erik och jag!


Catrin och jag =)

Mina flickor <3


Mingel!


Earthman 8-|


Flisan :)


Botten upp eller bottnarna upp kanske?


Mathias och Mli :)

Jag och Emelie gav surflektioner! ;)

På otten några timmar senare...

Syrran, Lukas, Julia och Fani :D


Mina sötnosar


På uteserveringen och minglar :)

RSS 2.0