Sommaren i City


Idag ska jag träffa ♥Fiaaaa♥. Det var så länge sedan nu. Det blir en liten tur i staden och sedan tror jag det lutar mot en mysig picknick i solen. Kanske en glass på det om vi är sugna. Underbart att solen ville titta fram idag så jag äntligen har användning för min solglasögon. Skulle behöva ett par nya chinos, mina har gått sönder, snyft!
I natt har jag knappt sovit en blund. Hade otroligt ont i både nacken och min arm. Kunde inte hitta något bra sätt att ligga på, men jag drömde lite grann i alla fall. Drömde om att jag var tillbaka i Frankrike som au-pair och tog hand om barnen. Jag drömde att de hade ätit upp stora påsar med godis som de hittat i huset och min morbror var lite upprörd. Jag var glad när jag vaknade upp i Sverige.
Jaja, nu ska jag njuta av solen. Peace out!
XOXO Lisa


Cykeläventyr


Äntligen är min ♥Kaka♥ hemma och jag också. Jag har kommit hem från Frankrike och Kakan från Australien. Igår ringde Kakan och ville cykla till sörping. Inte bangade jag inte. Så iväg bar det. Karin var riktigt snabb. Jag började undra om hon hade en motor någonstans där på cykeln. Själv så hade jag inte lika bra kondis, trots att jag tyckt den var hyfsad innan. Dock hade jag inte tränat så mycket på senare tid. I duggregn cyklade vi iväg. Eftersom det var så varmt så var det bara skönt att det regnade. Längs med vägen var det en del bilister som tutade och gjorde tummen upp. Till slut var vi framme. I den mysiga staden gjorde vi först ett stopp på ett fik vid Göta Kanal. Himla mysigt. Det blev en macka med brie och salami och en Pago. Sedan kollade vi kläder och smycken. Hittade ett fint halsband på en outlet som var billigt. Ville inte spendera så mycket. Spenderade tillräckligt mycket i Genéve höhö.

Sedan var det dags att glassa. Vi gick till en glasskiosk som låg nere i en källare. De gör sin glass själva faktiskt. Underbart gott med honungsmelon och marränsviss toppad med kolasås. Sedan var det dags att ge sig av. Karin cyklade som aldrig förr. Jag vet inte var hon hittade all ork =P. Jeans var inte bästa valet när det var fuktigt kan jag lova. Kunde knappt cykla med dem. Det var underbart att komma fram. Var himla trött. Om jag vill gå ner i vikt vet jag vem jag ska vända mig till ;-)
XOXO Lisa

P.S. Kan påpeka att jag nästan körde ner i Göta kanal när vi fotade ;D









Madonna rocks!


Kvällen började med att vi slog oss ner på The Bishop Arms och tog några öl och käkade middag. Himla god mat där! Så diskuterade vi allt möjligt. Vi hade riktigt trevligt, men det var inte alls mot vad som väntade oss!

Vilken konsert! helt otroligt. Kvinnan är 51 år och musklad som jag vet inte vad. En mycket imponerande show. Klockan 10 igår kväll körde hon igång. Våra platser vad högt upp på läktaren så vi kunde se när hon gick in bakom scenen. Publiken blev helvild. Det var antagligen runt 50 000 personer på plats för att se denna spektakulära show. Vädret innan konserten var ingen höjdare, spöregn! Mina tygskor fick sig ett kallt bad, men som tur var slutade det innan konserten hann börja. Innan hon kom upp på scenen körde hela stadion vågen. Det var roligt att se att så många var med! 

Sedan var det fullt race hela kvällen. Madonna tog inga längre pauser innan hon körde på med full energi. Hon var riktigt bra live även om en del var ju redan inspelat innan konserten.
Hon var även duktig på gitarr vilket höjde stämningen ännu mer. Allt var verkligen välplanerat och häftigt. De hade en rund och häftig skärm som visade coola bilder och videos med Madonna. De körde även fram en snygg och vit bil på scenen som Madonna satt i. Vilken känsla det var att gunga och klappa till hennes låtar samtidigt som man såg alla huvuden nere på planen. Vid slutet var hon modig nog att närma sig publiken en hel del. Hon t.o.m. tog en killes hatt och dansade runt i den. Jag såg aldrig att han fick tillbaks den, men han var nog himla glad ändå skulle jag säga.

Att hissa: Hennes energi, dans och scennärvaro. Hennes dansare är även någonting att hissa. De var otroliga. Tyckte även det var kul att de hade en hyllning för Michael Jackson.

Att dissa: Hade velat höra fler klassiker. Showen slutade också väldigt tvärt med texten GAME OVER.

Tyvärr dog min kamera efter en bild av scenen. Kunde tyvärr inte ladda kameran eftersom min laddare var i väskan som jag hade i Frankrike och som inte kom till flygplatsen. Nu kan jag iaf meddela att väskan är i säkert förvar. Den hade bara inte kommit med planet i Amsterdam.
Dags att lämna datorn. Njut av sommaren och koppla av! XOXO Lisa

Aujourd ' hui, Idag

Idag har det varit underbart väder helad dag och vi har varit igang nästan hela tiden. Vi har badat massor i poolen. Jag och Leo lekte hela tiden. Med en busunge som honom far man inte en lugn stund. Först lekte vi att han var instängd bakom poolstegen och jag var tvungen att leta efter nyckeln. Sedan var tydligen mitt ben brutet och da skulle jag till sjukhuset (ni ser det är snabba vändningar i lekandet). Leo var ambulans och drog omkring med mig i poolen. Barnen har ocksa gungat en del och vi har spelat en badminton. Det var riktigt kul! De börjar bli duktiga. Det känns riktigt kul för Per har sagt att jag har gjort ett mycket bra jobb med barnen. Det känns skönt och ocksa kul att höra det med tanke pa att jag inte jobbat med barn förut.

Imorgon ska jag resa hem. Det ska bli spännande och se hur det gar, om jag kommer med planet eller inte =P. Har aldrig rest ensam förut. Sa imorgon vid halv 12 pa natten är jag äntligen hemma. Ska bli skönt att sova i sin egen säng, men oj vad jag kommer sakna att ha sol varje dag....sola och bada.

Idag läste jag ut boken Mellan dröm och verklighet. En okej bok som handlar om en trendig barnläkare som blir förblindad av det lyxiga livet. Hon börjar röra sig i rika kretsar och glömmer bort vilka personer som verkligen betyder nagonting för henne. Den var intressant. Jag ska nog börja läsa Trollbunden ikväll. ännu en bok som jag inte läst.
Nu ska jag se vad barnen har för sig, "Duty calls"
Bonne nuit! Au revoir!
XOXO Lisa




Madonna snart

Madonnas Louis Vuitton-kampanj

Nu är det tre dagar tills jag kommer hem. I helgen blir det Madonnakonsert sa det blir att dra iväg till Göteborg dagen efter att jag kommer hem. Visst är hon bra vacker i den här kampanjen för Louis Vuitton. Det ska bli sa häftigt att se henne i Ullevi. Hon verkar ha en bra scennärvaro.

Har börjat längta hem bra mycket. Egentligen skrev jag det här igar, men det visade sig att internet hade slutat fungera efter början av inlägget sa jag far skriva om allt igen, *suckar*. Idag har vi varit pa badhuset, är helt slut efter allt dykande och lekande. För att inte tala om alla ggr jag fick springa efter Leo, den yngste pa fyra ar som har energi som jag vet inte vad. Morgonpigg är han ocksa. önskar jag vore det. Idag är det endast tva dagar kvar tills jag kommer hem till Norpan. Da blir det att boka massage och klipptid. Ska bli underbart och unna sig lite massage. Min rygg är lite paj just nu.

Oj vad jag kommer sova gott i natt. är helt slut. I natt sov jag inte alls bra, men snart ska jag fa sova i min säng igen, äntligen. Dock sa aker vi ju dagen efter att jag kommit hem sa jag hinner inte stadga mig sa mycket inte. Nu ska vi spela kort. Hoppas allt är bra där hemma! Bonne nuit!
XOXO Lisa

Drömmar

Drömmar, vilket konstigt fenomen. Brukar ni komma ihag era drömmar? Själv har jag turen att göra det. Jag kan inte lata bli att förvanas över hur sma intryck under dagen kan forma en dröm. Det kan bli sa knasigt i drömmar. Drömmar kan t.ex. paverkas av ljud fran omgivningen som formar drömmen även om man inte vaknar. I natt t.ex. sa var det askväder utanför mitt fönster. Tror ni inte att jag började drömma om att blixtar slog ner i mitt rum? (helt omedveten om att det askade). Jag drömde att askan slog ner i rummet och var nära och träffa mig hela tiden. Vart jag än slängde mig pa golvet slog blixtarna ner närmare och närmare mig. Vilken dröm va? Det är inte en av mina bästa drömmar, men spännande var det.

Idag har vädret varit sadär, en av de fa dagar som inte varit soliga och varma. Vi har spelat en massa badminton idag och jag har kört spinning en hel del. Här äter vi glass i stora lass sa lite maste man allt ta och förbränna ;-)
Idag är det 4 dagar kvar tills Norrköping lever farligt igen. Det ska bli skönt att komma hem igen, men jag kommer sakna vädret och att träffa barnen. Kommer även sakna min mammas faster som kom för fyra dagar sedan. Vi har spelat en  kortspel och babblat en massa. Vad skönt det är att ha nagon att prata svenska med.
Staden är ocksa himla trevlig, mysig och charmig. Och vilka butiker...jösses! Det kanske är tur att jag inte bor i en stad som denna, da skulle nog pengarna flyga iväg. Nu ska jag svara pa lite mail och ta mig en kopp varm choklad. Hade bra alla glada, söta, snälla och...övriga! ;D
XOXO Lisa


Geneve

RSS 2.0