Thailand

Thailand ar  verkligen en upplevelse. Igar var vi pa ett kanotaventyr. Vi hamtades tidigt pa morgonen av en minibuss. Under vagen till hamnen spelades gamla klassiker fran bl.a. Five, Backstreet boys. Snacka om att gamla minnen poppade upp ;).
Forst akte vi ivag med en stor farja. Solen lyste varmt och vattnet blankte i solen. Pa vagen till Kalkstensklipporna akte vi forbi vacker natur. Djungeln hojde sig bredvid vattnet. Antligen sag vi de hoga kalkstensklipporna som var helt gigantiska. Det var otroligt vackert. Efter en infostund med guiden var det dags att satta oss i vara kanoter. En thailandsk kille satt bakom mig ocg paddlade oss framat. Vi akte in i en bergsoppning. Innanfor oppnade sig en underbar upplevelse. Det sag ut som rena rama paradiset. En exotisk fagel tittade pa oss fran sitt stalle. 

Efter detta stalle paddlade han ivag oss till nagra grottor. Inne i grottan var det lite laskigt. Jag tappa andan nar jag sag alla tusen fladdermoss som tackte bergstaket. Det var bara WOW! 

Jag ska skriva vidare om detta aventyr, men nu ska vi kolla over en cykeltur som man kan ta till turistfria stallen.
Hade sa bra alla! Kram! : )


Asta la vista babe

Nu är det sol och bad på listan. Inga bekymmer, jag är lycklig var dag ^^.
Jag kommer sakna er mina nära och kära, jag ska tänka på er när jag ligger på stranden med min piña colada i handen.
Ta hand om Norrköping när jag är borta, det får ju inte blåsa bort.
Plaska inte för mycket i regnet och ta på er mössa och vantar. Själv kan jag vara utan;-)




THAILAND IMORN =D

Ses om två veckor. Adios amigos! <3


AJ!

Har idag spelat paintboll på Laserdome. Låt oss säga att det var en rätt intressant och mycket ond upplevelse. Utmanarna var personal från McDonalds. Kan passa på att nämna att jag var ensam tjej och att många av dem var väldigt pricksäkra. Paintboll i naturen är roligast, inte bara för att man kör ute i naturen utan också för att om man blir träffad så åker man ut och man får ett eller två märken på en omgång.
Men paintboll på Laserdome åker man inte ut när man blivit träffad utan man kan bli alldeles pepprad och behöva fortsätta. Kan erkänna att det var mycket spännande och delvis väldigt kul, men de extrema märkena som jag fick och smärtan gjorde det definitivt inte värt besväret. Första omgången blev jag omringad. Jag gömde mig bakom ett skydd. Jag var tvungen att sitta där i några minuter för rörde jag mig blev jag pepprad från både höger och vänster.
Visst hade vi roligt åt varandra och märkena, men usch, jag hoppas verkligen inte de är kvar under semestern =P.
Jag tänker hålla mig till Paintboll (UTOMHUS) och Laserdome med laserstrålar.
Nu är jag härdad iaf, kan jag gott säga=P.


Jag tänkte utvärdera Laserdomes paintboll med procentenheter:
Spänning 100%
Rädsla 100 %(man var skitskraj för o bli träffad)
Smärta 100 %
Träning 100 %
(sprang som en tok för att inte bli träffad)

För att ge en inblick av smärtan tänkte jag visa några märken....vissa är och förblir konfidentiella.
Vill varna känsliga tittare^^

Kan även nämna att dessa märken är ingenting mot Matthias som hade sår som blödde och inte för att han föll utan för att han blev träffad. AJ! säger jag bara.





En onsdag



Tar det lugnt och lyssnar på sköna balader just nu. En låt som hade hamnat i mappen var "California here we come" som alltid klingar till varje början av ett OC-avsnitt. En intressant sak som Sofhia sa idag var att vi alla är väldigt olika. Hennes exempel var att när några lyssnar på en sång så tänker oftast de flesta på olika saker. Vilket är en väldigt intressant tanke. Jag t.ex. kommer direkt o tänka på min familjs två resor till Kalifornien när jag hör California here we come och även när jag hör Hotel California, vilket är en låt som vi faktiskt lyssnade på när vi var på väg ifrån Hollywood / Los Angeles,

Kalifornien är verkligen så härligt som det ser ut på TV. Jag tycker verkligen om deras klimat, alla sevärdigheter, att många är sociala (även mot främlingar) och surflivet. Ett minus som jag dock kan nämna är deras mat. Det var svårt att hitta bra matställen. Vi hittade en indisk restaurang som var underbar, men annars så fick man leva på mkt snabbmat.
En sak som förvånade mig när vi var i USA i juni förra året var att vattnet var svinkallt. Isvatten var vad det kändes som. Augusti måste nog vara den bästa månaden att resa till Kalifornien. Men jag var ju ingen badkruka så jag badade ändå. Jag och två till var de enda som badade på den millånga stranden. Kanske såg kul ut, men är man i USA så måste man ändå ha doppat sig i havet några ggr och inte bara simmat runt i poolen.

Nu ska jag göra stan. Hade bra! Kramar


 


8 dagar


Idag är det endast 8 dagar kvar tills jag och Erik ska till Thailand. Det är verkligen en behövd resa. Är rätt slutkörd just nu. Har behov av sol, bad och äventyr. När jag tänker på det kan jag knappt tro att det är sant. Visst har jag rest mycket i mina dagar, men Thailand har varit ett ställe som jag alltid velat åka till. När jag tänker på Thailand så tänker jag mig ett paradis, typ som i filmen "The Island" med Leonardo Dicaprio. Filmen som faktiskt är inspelad i Thailand. Det finns en åktur som går dit de spelade in filmen som jag hoppas vi ska ta.
Bara att få åka bort och vila ut sig känns som något väldigt underbart. Hemma i Norrköping har man ofta mycket att göra som jobba, träffa vänner-  pojkvännen- familjen, träna och festa m.m.
Det som man har att göra är underbart, men det kan ofta hända att det känns som att tiden inte räcker till. Det finns så mycket man vill göra.

Hur som hellst ska det bli underbart att åka iväg. Tiden går så snabbt.
Snart är jag där.
Längtar...

ODD MOLLY




Har precis tittat igenom kläder från ODD MOLLYs kollektioner och jag måste säga att kläderna är mångsidiga, vilket också gör att det är lätt att hitta något i sin egen smak. Tröjan på den här bilden testade jag för några dagar sedan och den satt jättefint. Jag blev helt såld när jag bar den. Kan erkänna att vissa plagg är rätt så extrema, men vissa klädesplagg är verkligen så söta och så väl gjorda.

Karin Jimfelt-Ghatan, designer på Odd Molly, kan skratta sig lycklig som har designat ett så framgångsrikt märke.
ODD MOLLY är ju trots allt ett märke som även blivit populärt i Los Angeles. Man kan tro att svenskt mode är trist, men den som trodde det hade fel.

Emelie och jag hade faktiskt en del plagg från ODD MOLLY på våran modevisning. En modevisning som blev både lyckad och underhållande. Modevinsningen var våran redovisning av modetrender från 1960-talet till 2008. Det var vårat projekt i årskurs 3.


RSS 2.0