Grekland nästa!


Jaha, då ska jag iväg igen. Denna gång Lefkas i Grekland. Helt underbart att få chansen och åka iväg så ofta som jag gör. Ska bli härligt med sol och bad. Jag ska sola lite för er läsare också ;-)
Har hittat två underbara bikinis från HM som ni kan se nedan! Just nu sitter jag och lyssnar sönder vinnarlåten "Fairytale" som är så himla mysig! Det var så kul att den låten vann! Vi följde Eurovision på en fest jag var på igår och jag och en annan tjej vi hejjade ju stenhårt på denna norska melodi så det var riktigt kul när den vann. Ännu roligare var det att retas med pojkarna som var mindre glada att den vann.

Vad tycker ni om de nya bikinisarna? Jag tyckte de var riktigt coola lite exotiska färger.
Nu ska jag få lite sömn inför morgondagen.
XOXO Lisa





Art for Life

Min senaste målning, vad tycks?


Min inspiration - Mairlyn Monroe

Plötsligt kände jag mig som ett barn på nytt!



Den nya MONKI-toppen och glajjorna


Idag har varit en härlig dag! Dagen började med att jag drog in till stan i ett desperat försök att hitta de perfekta solglasögonen. Det var precis som att hitta kärlek, när man har slutat leta och bara tar det som det kommer ja då dyker ett par jättesnygga solglasögon upp på Optiker Persson. Ett par Prada som satt som gjutna.

Senare fann jag även en topp på MONKI som var jättesnygg. Därefter mötte jag en glad Jessica som precis  hade slutat skolan. Vi stack till HM för att leta bikinis. Det gick rätt bra! Överdelen jag hittade var jättesnygg, dock så var underdelen lite liten. Senare köpte jag en massa smått och gott på ICA. Jag och Erik skulle grilla lite vid min stuga. Det blev supergoda revbensspjäll till potatissallad. Mitt i maten hörde jag en välbekant melodi i närheten. Det var en glassbil som hördes. Eftersom en glass skulle sitta som grädden på moset så fick jag den briljanta idén att glass skulle vi ha. Jag utbrister "Jag vill ha glass!" och kutar iväg för att hinna med glassbilen som självklart inte ser mig. Så uppför en backe joggar jag efter glassbilen. Till slut fick jag mitt paket glass och gick nöjt iväg. Samtidigt som jag promenerar tillbaka ser jag en liten pojke som skriker "Jag vill ha glass!" och springer till glassbilen. Detta påminde mig förstås om min reaktion sådär 10 minuter tidigare, plötsligt kände jag mig som ett barn på nytt!

Efter allt ätande och svullande förberedde vi för en spännande och vild Kubbmatch. Efter glädjehopp och lite svärande så blev ställningen 2-2 och ingen var arg eller besviken (okej lite besvikna var vi nog allt tävlingsinriktade som vi är  ;-)..)


Dukningen


Revbensspjällen


Glassigt


Vackert


Somrigt


"Det är som moln från himlen"

'
Här är min outfit för idag, kör på jeansjacka, Monki-linne och jeanstights!

Idag fyller min underbara Sofhia 20 år! Det har jag, Titti, Issa, Marika och Fia firat på stan med presenter och god fika. Det blev en heldag på stan. Först åt jag och Fia mackan "Greken" på Fräcka Fröken, riktigt mumsigt! Därefter skulle Fia sminkas på Make up store. Nedan kan ni se före och efter. Under tiden Fia blev sminkad sprang jag runt på stan och letade solglasögon, det var jäääättesvårt att hitta några snygga. Hellst vill jag ha märkes, och ja jag är en märkesnörd, men jag tycker kvalitén oftast är mycket bättre när det är märkes. Det kan ju förstås variera. Har hittat ett par, men jag tänkte sova på saken så att säga. Testade även en del linnen på Vila. Hittade ett rosa linne som jag även lagt in bild på som jag gillade väldigt mycket, men det är lika bra o vänta med alla köp tills jag är 100 på att jag vill ha dem. Senare när Fia och jag träffade på Issa, Titti och Marika så tog vi ännu en fika. Vi tjejer kommer nog alltid tröttna på att fika. Man kan aldrig få nog av fikastunder, right?
Denna gång käkade vi på PAUS, jag åt en himelskt god glass, melon och jordgubb! Gud vad kul det var o sitta o flumma om allt möjligt från himmel och jord. Ett hett ämne var böcker! Allt från Harry Potter till Twilight.
Så där satt vi och pratade i timmar, jättemysigt. Jag måste bara citera Issa som beskrev den goda smaken av Kisella, "Du förstår inte hur det smakar, det är som moln från himlen!". Haha med den beskrivningen blir väl alla sugna på att testa denna smaksensation? ;-)







 
Här testar jag en topp på Vila, riktigt söt faktiskt!




Köpte detta fina nagellack idag! Jadoré Dior ;-)


Även denna fina eyeliner gick inte att vara utan efter denna shoppingtur!

Min dag




Idag har kännts som en bra dag. Är dock förkyld som vanligt, men jag tänkte att det är bättre att cykla än att ta ut sig på gymmet, blir ju träning oavsett. Det känns som att dagen varit positiv. Har ju börjat mitt "nyttiga liv" ;-). Så förutom att det slinker ner lite godis ibland så försöker jag äta hyfsat nyttigt och satsa på träning. Är riktigt taggad för att träna badminton, gym, squash m.m. Jag tycker det är underbart att utföra träning genom sporter. När man t.ex. spelar badminton tänker man inte lika mycket på hur mycket man tar ut sig till skillnad från att springa på löpband på gymmet. Dock brukar jag faktiskt springa på löpband på gym ibland, men jag kan inte påstå att det är lika kul^^.


Idag har jag: 

  • Ätit nyttig frukost
  • Cyklat ca 1 mil
  • Läst "En shopaholic säger ja" (Den är en riktigt bra bok som jag tycker om. Dock stör jag mig på Rebecca som jämt och ständigt ska hitta på lögner för att slippa konflikter. Det blir bara pinsamt när det till sist kommer fram.)
  • Skrivit på min bok
  • Myst på en filt i solen
  • Bakat pizza med Lovisa
  • Myst framför "Sex and the city" filmen, vilka härliga personligheter de tjejerna har!


Tog en bild idag på vårt takfönster, cool bild va? =)


Robinson

Någon som följer Robinson? Själv följer jag det varje vecka. Tidigare säsonger har varit rätt tråkiga, men den här säsongen är det intriger, det är spännande tävlingar och bra deltagare! Blev besviken och även lite förvånad igår när Angela åkte ut i ö-rådet. Hon var en cool tjej. Jag tror hon hade kunnat gå långt.

Jag tycker det är fjantigt med alla pakter som deltagarna har, men det är väl deras sätt att känna sig säker...en stund. Dock är det ju en hel del deltagare som svikit pakterna! En annan sak jag inte gillar är att de försöker rösta ut de som är "hot" mot dem själva. Jag skulle antagligen väl dock göra samma sak för att vara kvar, men det vore mycket mer intressant att få se de som är duktigast på ön i en sista kamp i slutet.

Ska bli väldigt spännande att se vem som vinner. Erik är en favorit annars tycker jag att Lukas skulle vara en värdig vinnare. Han vinner många tävlingar och verkar som en schysst kille.

Din plats är alltid stor hos mig



Det tomrum du lämnat har grävt ett hål i mig
Bilder på dig får mig att sakna dig
Varje dag utan din röst är en saknad hos mig
Våra underbara minnen får mig att sakna dig
Det känns orättvist att behöva vara utan dig
När jag inser att du inte längre finns känns ett hugg i mig
Du anar inte vad jag skulle gå igenom för
 för att få tillbaks dig
Om någon bara förstod mig,
förstod hur mycket jag saknar dig


En fredagkväll



Kom hem för ett tag sedan. Ikväll var jag och bowlade med några goda vänner. Det var mycket trevligt. Efter Jessicas och min vinst så satte vi oss på Asken för att fika. Själv var jag proppmätt så det blev bara lite nötter för min del. Det blev en hel del skratt och knasiga citat.   

Igår hade vi personalfest på Otten. Det var en mycket trevlig kväll med god mat och en massa dansande. Det blev även ett spektakulärt uppträdande från Niklas som ägde scenen. Ska bli kul o se de videor som spelades in.
Jösses vad mycket vi dansade igår. Jag har träningsvärk må jag säga, men det var värt det.
Denna fredagkväll är det lugnare takter som gäller. Har precis lyssnat igenom flera underbara balader som Helena Sjöholm - Gabriellas sång, David Grey - This years love m.fl.
Underbara låtar som är sköna att sjunga med till, speciellt Gabriellas sång. Den är verkligen en favorit. Jag tycker budskapet är väldigt fint och betydelsefullt.
Funderar just nu på att ta tag i mitt ostädade rum innan jag ska sova. Ibland känns skillnaden så liten när man har städat rummet ett bra tag. Får ta o bli mera effektiv med städningen.
Idag slog det mig att jag ska ta tag i min bok snart. Har skrivit en del på en bok som heter en "Borttappad identitet". Jag ska leta fram lite motivation så det händer något med den. Har ju en del vänner som är spända på att få läsa den så det vore kul att få den klar även för min egen skull så klart.

Dags att lämna datorn nu!
XOXO Lisa

En ny dag


Min senaste målning!
 Vad tycker ni?

Äntligen har regnmolnen försvunnit och kvar är en härlig, blå himmel. Planerna denna morgon är att käka frukost ute. Det är väldigt mysigt. Äta ute på en filt i solskenet.

Något som jag konstaterat på senare tid är hur många val man måste göra i den här åldern. Det kan vara rätt knepigt ibland att välja. Välja det spännande och osäkra framför det trygga och säkra o.s.v.
Bara ett val som att börja plugga eller inte är stort. Ibland känns det verkligen som att tiden går för fort. Nu när jag verkligen väntat på sommaren och den snart är här så är jag samtdigt lite rädd att den ska svischa förbi. Dock känns det som om jag alltmer lever i nuet och inte lever typ två dagar framåt. Det kanske låter konstigt, men det kan vara lätt att tänka på vad man ska göra senare eller vad som kommer hända istället för att fokusera på vad som är här och nu.

Men men, nu ska jag ta vara på dagen. Jag ska ut i solen, kanske spela minigolf, äta och njuta av den härliga dagen.

XOXO Lisa

RSS 2.0