Dagen före nyår

Nu har systeryster och min systerson kommit hit. Vi ska mysa framför Victoria Secret Fashion Show :)


Mikael Persbrandt ska spela mot Cate Blanchett

Mikael Persbrandt ska spela mot Cate Blanchett i Peter Jackssons kommande film "The hobbit".
De tyckte att hans nordiska utseende passade väldigt bra för rollen. Enligt Aftonbladet ska han porträttera Beorn, en viktig figur på de godas sida som kan ändra skepnad. Jag längtar tills filmen är klar. Tydligen har den blivit fördröjd. Det ska bli kul att se ett svenskt ansikte på en så pass stor film.


Nyårsklänningen?

Jag hittade den här klänningen på HM här om dagen, jag funderar på att slå till, vad tycker ni?




Dags att köpa nyårblåsan!

Skulle vilja ha typ en sån här paljettklänning på nyår, vad tycker ni? :)



Juldagen



Mina tjejor, då var vi samlade igen <3. Det var en supermysig och rolig kväll :). Det var alldeles för länge sedan. Den här kvällen kändes som vårat nyår. Vi kommer ju tyvärr inte fira ihop, så det här fick bli våran kväll. På Louis de geer var det helt fullt med folk. Jag träffade folk jag inte hade träffat på flera år. Det var Palace reunion och det kändes verkligen som en reunion av en massa folk. Jag var först lite skeptisk till festen. Man vet ju aldrig, det kunde ju ha varit lite folk där och inte alls i våran ålder. Vi tänkte först dra till Hugos, men jag är glad att vi gick dit. En lyckad kväll med tjejerna <3












Lilljul


Mli och jag hade lilljul i torsdags. Vi tog en lunch på stan och öppnade våra klappar.
Till hennes första paket hade jag skrivit julrimmet: Nu är letandet över, jag tror det här är exakt vad du behöver.
Det var en necessär med ett läppstift på, hon brukar nämligen alltid leta efter sina läppstift och läppglans så nu kan hon ha alla samlade på ett o samma ställe tänkte jag.
Till den andra klappen hade jag skrivit rimmet:
Diamonds are a girl's best friend, jag tror det här är vinterns stora trend. Det var ett guldigt halsband med diamantliknande stenar från HM. Av Mli fick jag fina ögonskuggor och ett presentkort på HM. Ögonskuggorna är precis sådana som jag lånade av Mli när vi var i Australien. Jag blev jätteglad :)




Här försöker Mli känna vad det är i paketet..


REDKEN



Jag köpte ett REDKEN-paket här om dagen. Jag tänkte se om jag kunde få samma resultat som hos frisören och det var ganska nära. Mitt hår blev jättemjukt och glansigt. Det är nog inget jag kommer köpa ofta dock. Det är ju ganska dyrt kan man säga, men ett bra resultat blev det.

Tipsen från Jamie Oliver

På julafton använde jag två tips som Jamie Oliver hade med i sitt program Jamie Olivers jul. Det blev ugnsrostad potatis och morötter. Det var så underbart gott. Mamma gav betyget 9+ (9/10).


Ingredienser: morötter, olivolja, rosmarin, havssalt, peppar, mejram och klementinskal

 
Ingredienser: potatis, rosmarin, smör, havssalt, peppar, olivolja, äppelcidervinäger och vitlök


God Jul på er!


Äpplen från ICA, fattar inte hur de gjort det :O

Vilken mysig jul det var. Nu har jag ätit så mycket julmat att det skulle räcka till nästa jul. Det var så underbart att vara med familjen. Förra året firade jag, Jessica och Mli jul på stranden. Det var mysigt och häftigt, men jag måste erkänna att inget slår den svenska julen, God Jul! <3

Påpälsad inför nyår


Nu är nyårsklänningen och pälsen beställd från Nelly. Vad tycker ni? :)


30:e december!!!!

Den 30:e december kommer jag sitta bänkad framför TV:n. Då är Victoria Secret fashion show 2010!


Christmas shopping!



Idag ska jag ut på jakt efter julklappar och en nyårsblåsa. Jag tyckte jag hade hittat den perfekta klänningen på Nelly, men bara efter några timmar var min storlek slut. Jag och min systeryster ska handla den perfekta klappen till mamma. Jag tror hon kommer älska den. Den är rikitgt lyxig. Tänker inte avslöja något än. Jag ska även leta klappar till den här sötnosen :)





Go morron!



När jag sov hos mina vänner i Lidingö vaknade jag till den här synen. Det var deras hund Dennis som hoppat upp och lagt sig på min mage. Han verkade trivas bra och ville verkligen inte flytta sig. Han var så söt :)


Peace Love & Icecream



Dessa ord står på Ben & Jerry-affären i Gamla stan. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv ;)

We will rock you


Jag måste bara börja med att säga wow! Musikalen We will rock you var den bästa musikalen jag sett. Den kan knappt beskrivas med ord.
Det var komiskt hur allt gick till. Jag satt på julbord när mina kusiners mamma ringde mig och berättade att hon fått gratisbiljetter till We will rock you, och frågade om jag ville gå. Självklart ville jag gå. VD:n som hade gett henne biljetterna sa att det var halv åtta så vi var där vid 7-tiden. Efter att ha druckit några drinkar hörde vi att musiken var igång för fullt och blev lite förvirrade. Vi tittade på biljetterna och såg att showen började...inte halv åtta...utan fem!
Vi gick o pratade med en som jobbade där och frågade om det gick o lösa. Hon var oerhört snäll och svarade "Det är faktiskt flera som avbokat så ni gå på nästa föreställning, vill ni sitta på första eller sextonde raden?" Chockade och glada svarade vi "första raden blir jättebra". Vi fick sedan gå på föreställningen vid nio. Det var jättehäftigt att sitta i mitten av första raden, längst fram! Det kändes som om showen för oss. Man kunde till och med kände vindpustar från när de sjöng. Jag är mycket imponerad över hur duktiga musikalartiserna var. Jag vill jättegärna gå igen. Det var en underbar kväll!

Ugglefeber!


Har du också drabbats av den nya sjukdomen "Ugglefeber"? Jag har börjat känna på den. Jag har fått ugglan till höger av Mli i inflyttningspresent. Jättesöt liten uggleljusstake. Jag vill ha den lilla också! :) Tänkte spana efter den nästa gång jag går på stan.

HUGO!



Är sugen på utgång! :D Här är jag och mina sötnosar, när vi senast var ute på Hugos. Bästa utekvällen på länge. Det är dags för en favorit i repris tycker jag ^^

Big air jump



Här är en bild från praktiken då jag hoppade från 10 meter höjd ner på en luftkudde. Jag fick åka upp med en lyftkran för att sedan klättra på utsidan av den och hoppa baklänges. Det här var en reklamgrej för Stadiums personal inför Stadiums Vinter Jam i Stockholm där de skulle ha ett evengemang som detta. Det såg inte högt ut nerifrån, men väl uppe...*visslar*...där såg det högt ut. Det var kul dock! Jag gör gärna om det :).

Santa claus is coming to town


 Här en bild från helgen. Då var jag och Mli hos Marie. Det var en mysig kväll, med god mat och en massa skrålande i Singstar-microfonerna :).
Den här veckan har det varit full fart med skolan igen. Idag är det endast en vecka kvar till jullov YEEEY! Längtar massor. Dock kommer jag behöva plugga lite sista veckan innan vi börjar igen eftersom lärarna lagt in en tenta direkt efter lovet :(. Inte coolt! Men det ska bli skönt att komma hem. Har ju iaf ett jullov på ca 2 veckor och det är jag tacksam för. Ser fram emot julklappsshopping nästa vecka. Jag tycker att det faktiskt är roligast att köpa julklappar. Det bästa är när man hittar en julklapp som känns helt perfekt. Tänkte skriva lite julrim till klapparna då. Kan inte påstå att jag är bra på det. Jag tycker dock det är roligare när rimmen inte är så bra. Det är lite charmigt tycker jag. Nu ska jag plugga lite och sedan dra hemmåt! Hade så bra! Kramar Lisa

Fler bilder :).



Vintermys ♥



Förra veckan hälsade Mli på mig i Stockholm. Det var ett par supermysiga dagar. Det blev lite shopping, filmmys och utgång. En av kvällarna bestämde vi oss för att käka middag, dricka vin och sedan gå ut på en av Stockholms pubar. Vi promenerade på Söder och hittade till slut en mysig pub där det satt en massa folk. DJ:n var bra och stämningen påminde lite om den på Hugos. Den var en jätterolig kväll med mycket snack, skratt och minnen. På något sätt lyckades vi alltid tajma alla bussar och tunnelbaneåk jättebra, det kändes skönt. Mli tog med sig en Paradisask med en massa choklad som vi mumsade mycket på. Den står fortfarande kvar på mitt soffbord med de äckliga bitarna kvar i hörnen (likörbitarna). Det var några underbara dagar. Ser fram emot nästa gång :) 














Min lilla Viktor Rolf parfym

Fynd!

Röd Tibet SilverSvart Tibet Silver
Tibet Silver RingTibet Silver Ring
Alla de här ringarna kostar 59 kr st på kimstore.se. Jag tänker nog beställa två av de här ringarna! :)

Inspiration


My Blomqvist, tycker jag har cool stil. Tröjan och halsbandet tycker jag är jättesnyggt.



Angelica Blick har cool stil :)

När pälsmössan är aningen för stor...


Vad vill du ha i julklapp i år?


Snart är det dags att handla julklappar igen. Jag tror dock att jag kommer stresshoppa mina de sista dagarna innan jul. Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska köpa, men jag har lite idéer ;).

En fuskpäls står i alla fall på min önskelista i år. Ska på bröllop på nyår, och då skulle en päls passa himla bra tycker jag. Den från Topshop tycker jag är snygg, vad tycker ni?


RSS 2.0