When Everything Feels So Far Away

image44

Det är otroligt lätt att glömma hur livet kan vara så skört. Jag fortsätter glömma det. Men så kommer tillfällen som detta som påminner en om hur viktiga nära och kära är. Ibland känns det som att jag tar förgivet att släktingar och familj alltid kommer finnas där. Just nu tar jag inte ngt för givet.
Idag blev min farfar är väldigt dålig. Det värsta är att chanserna är inte stora att han klarar sig. Vid 86 års ålder och dåligt hjärta känns det inte som att hoppet är så stort, men man måste alltid leva på hoppet. Det svåraste är dock att släppa taget.
Jag och min farfar är så lika. Vi har alltid så roligt tillsammans. Han ska alltid busa och är pigg och glad för det mesta.

Jag kommer sakna honom otroligt mycket om han försvinner från denna värld.

Farfar <3


When the skyes are so blue

image43

When I'm waiting for a hero like you

Mli och Lisa talar ut om gårdagen

well, it all started a loooong way from home. A conutryside where farms and fïelds was the only things our eyes could see. suddenly, a tent appeared between trees and bushes.




Det  var så att en pöjk som hette Emil hade fyllt hela 18 somrar. Han hade valt att fira det i 2 stora partytält och i en lada med dansgolv, discolampor, DJ och militärnät. Det var ute i landet ingenstans som hette Gisselö. Vi må säga att den första kommentaren som kom ur våra munnar när vi anlände till ladan var "Ska vi vara här ?" Kvällen urartade sig och det visade sig vara en fest iaf. Vi kände inte en enda kotte, men efter en tid av social samvaro så kände vi oss som två i gänget av bönder, stadsbor, nyköpingsbor och götebörgare.

Det var dags för kisspaus. Den där drickan hade gjort sin gång. Så jag och Mli begav oss ut i den mörka skogen på jakt efter en så kallad toalett. I vanliga fall är skogen en enda stor toalett, men i detta fall var det  svårt att finna ett hörn att få vara ifred när folk gick ut med sina hundar mitt i natta. Till slut fann vi det vi letat efter, ETT TRÄD.
När jag satt på huk och njöt av min lilla paus började jag plötsligt känna en bitande och brännande känsla där bak. Jag trodde först att det var myggor som hade satt sitt mål på mig...men det visade sig vara några agressiva brännässlor som jag missat i skuggan av den mörka aftonen. Jag reste mig hastigt upp och sa till Mli "Det känns som att jag har eld i baken" . Jag sprang till närmsta sjö för att släcka "elden"...ne nu gick det för långt. Det sista hände faktiskt inte. Kvällens händelser var oförglömliga. Det blev en massa dans och låtbytande. Man hann aldrig uppfatta vilken låt man dansade till för plötsligt byttes låtarna om och om igen. När kvällen började lida mot sitt slut fick vi skjuts hem av en ängel vid namn Marcus. Det var en mycket intressant resa.

THiii ÄNd(a)

One Of The Things On My Mind

image32 image41

GITARR~

I höst ska jag börja mitt gitarrtränande. Jag har alltid tyckt om att vara musikalisk. Vid liten ålder tog jag många pianolektioner. Dock tröttnade jag efter ett tag. Pianoläraren var lite småskum =P. Efter det har jag tyckt det var jättekul att spela gitarr på musiklektionerna. Dock har vi inga sådana på gymnasiet tyvärr..=/. Men på Kunskapsskolan så hade vi musik en del och fick träna på att spela gitarr och även spela in en singel till musik.
Det var riktigt kul faktiskt. Dock var låtar som vi fick välja mellan en massa schlagers. Jag valde att sjunga in Främling. Många valde "Fantasi", men det var inte riktigt min tonart. Jag skulle väldigt gärna göra något liknande igen, hellst med en annan låt.

Något som var aningen komiskt efter att jag spelat in min singel, var att det plötsligt böjade komma fram en massa lärare till mig i matsalen. De kom för att tala om för mig att de hade hört min singel och att jag lät som Carola =O. Det visade sig att min musiklärare hade spelat upp min singel för en massa lärare. Hehe smått pinsamt.

I höst ska jag iaf satsa på min gitarr som står där hemma och väntar på att jag ska spela på den. Det vore otroligt kul att kunna spela gitarr bra och spela olika bra låtar.
När jag var på Karins fest så sa Coffa att en låt som är bra att börja med att lära sig är "Knocking on the heavens door".

Det kanske kan vara något.


image38

Ett dopp i det svarta?

image31

Ett dopp i det blå är inte riktigt rätta orden för nattens dopp.

Först var vi hemma hos Sandra, grillade, sjöng singstar och hade underbart kul =D.
Under Singstar fick både tjejer sjunga låtar med manliga sångare och killarna sjöng låtar med kvinnliga. Ni kan ju bara fantisera fram vilka vackra toner som kom fram. Killar låter en aning fjolliga som tjejer och vi tjejer...ja jag vet inte om jag lät som Elvis, men ett stycke ifrån kanske ;-)

Efter singstar fjantade vi oss med att rita en massa strunt på armarna och i nacken på varann.
På henke skrev jag i nacken I <3 Darin, vilket inte var så poppis från Henkes sida, hihi.
 
Under grillningen var det rätt vilt. Det visade sig att en fet, svart spindel hängde ovanför några av hos. Det blev ett jäkla liv när en av oss såg det och det var inte bara tjejer som sprang iväg, även några av gossarna =P.
Det roligaste under den grillade middagen var när Sandra satt och förklarade ngt. Från ingenstans sitter Björn och viker sig dubbelt och börjar asgarva. Alla fattar noll tills Björn piper fram: "Det landade något på dina byxor Sandra". På Sandras byxor satt en stor äcklig insekt flaxandes. Efter att Sandra fick syn på den så var det inte bara insekten som flaxade utan även Sandra som skuttade runt skrikandes.

Efter en massa skrålande i mickar och var mätta och belåtna så begav vi oss av i Matthias lilla masta till Glan. Det var en mycket intressant resa. Sj låg jag i baksätet på 4 pers. Jag kände mig smidig som ett kylskåp när jag kravlade mig in där ;
-D.

Väl framme vid glan var et kolsvart. Så alla sprang runt med sina mobiler för att ens kunna se sina saker. Sedan var det bara att pallra sig ner i vattnet. Det var rätt varmt konstigt nog. Dock kändes det inte speciellt varmt när herr Björn kom rusandes ner i vattnet och skvätte ner varenda en.
Det blev mycket skvättande, skrik, blöta kramar och skratt. 
Vilken härlig natt^^


"Tar man ett chips så blir man beroende"

   

Igår var det födelsedagsfest =D ännu en 18:åring har korats ;-)
Karin har äntligen korats som 18:åring =D, så var det Party Party!
Det var en härlig fest med både vänner, bekanta och främlingar.

Det blev chips med dipp i massor, smörgåstårta (som btw var väldigt god, men svår att äta med plastbestick =P), dans, mycket prat och skålande *:~

Karin var som tur var väldigt nöjd med sin present, tur att hon och jag har typ samma smak av kläder (-;

Efteråt var det dags för min favoritsyssla att STÄDA =D jippii, men det klart man hjälper till.
Det roligaste med städningen var att smälla alla ballonger för att sedan kunna lägga ner dem i soppåsen. Ni anar inte hur många som hoppade till varje gång man smällde en ballong, mohahah =P.

Efteråt åkte jag, sofhia och Mli iväg med Matthias och Jonsson. Det var en vild färd bort till Max där vi köpte 2 par humburgare till Sofhia och mig. Vid ett tillfälle var det en så skarp sväng att mli nockade mig med sitt huvud. Vad vi inte visste då var att jonsson filmade glatt med sin mobil. Jag har mycket stor lust att lägga beslag på hans mobil för att sedan radera varenda bild och film han har på mig, vilket lär vara flera st =P.
Vi får se, jag kanske lyckas med det en dag ;D

            image30

RSS 2.0