Idag



Dagens frisyr: teskedsgumma - boll

Dagens outfit: Vit t-shirt knuten i sidan, jeansshorts

Dagens bad: Käka frukost på klipporna med Erik och tog sig ett bad efter frukost

Dagens träning: Gick hem istället för att ta bussen

Dagens "hissa": Underbart väder, som att vara utomlands ju!

Dagens "dissa": Förkyldning på G!

Dagens inköp: rosa kjol, pärlörhängen

Dagens fika: Åt Greken på fräcka fröken tillsammans med Cissi

Dagens låt: Adam tensta, remix med dr. Alban. Bästa partylåten!

Dagens bild: Look down!


Helt underbart


Soliga dagar med bad och god mat. Kan det bli mycket bättre? Jovisst kan det väl det, men det är ändå väldigt bra precis som det är. Det är nu man ska passa på att njuta.

Det känns helt underbart. Jag är ledig i ca 1,5 vecka. Under nästa vecka ska jag, Erik, Tess och Alex åka på roadtrip. Det ska bli riktigt kul. Under denna roadtrip ska vi bo på hotell, dra till Liseberg och Skara Sommarland och sist men inte minst ska vi kanske gå på en krogrunda. Hoppas på en krogrunda i alla fall. Det var bra länge sedan nu.
Så ikväll ska jag börja packa inför resan. Sedan tänkte jag bara mysa hemma. Har köpt en ansiktsmask som är jättebra för hyn. Så den tänkte jag använda. Kanske även ta en dusch och använda mitt nya body scrub som doftar sött och gott. 


Kakan är tillbaka



Nu är min kaka tillbaka från London. Hon och jag bestämde oss för att ta ett kvällsdopp. Så iväg rullade vi med bilen och musik dunkade i våra öron. Det lät som en helt underbar resa som hon hade varit med om. 
När vi väl var framme vid gransjönäs var det solnedgång. Mycket vackert. Kakan var redan förberedd med bikini på sig o så, det var bara lilla jag som behövde byta om. Karin tog uppdraget att hålla upp handduken. Bara några meter framför oss satt ett gäng tjejer och killar och pratade och bakom oss långt borta satt ännu mer folk. Eftersom de andra satt långt borta så var det viktigast att skymma för de som satt närmast. Så då kommer Karin med denna fina kommentar "Bakifrån har ju ingen dött av"...låt oss säga att det går inte att göra något annat än att misstolka denna kommentar. Karin utbrast "Nej! ..jag menar..." sedan blev det mycket skratt.
Efter fotande på bryggan och misslyckade foton på när vi skulle vara "i luften över vattnet" så snackade vi ännu mer och drog hemmåt.


Vad härligt det är när man inte setts på länge och uppdatera allt som har hänt, det är som om man inte vet var man ska börja. Jag blev själv mycket sugen på att resa till London när man fick höra allt roligt. Dock har sedan länge funderat på en annnan resa som är mitt eget initiativ. Jag surfade i San Fransisco förra sommaren och blev som kär i denna sport. Det var en surfare som lärde mig en del av grunderna, men jag kände ändå att jag villle lära grunderna ännu bättre. Så en dag på Eber hittade jag ett vykort där det stod info om ett surfläger. Jag har funderat enda sedan dess på denna resa. Det kostar en hel del, men det är det värt. Och nu äntligen har jag bestämt mig. Jag ska till Frankrike på surfläger. Imorn ska jag boka hela kitet! Känns helt underbart.

Lilla Skutt(et)


Vi =)


Jag dansar balett eller något? XD *fniss*

Dagens...



Dagens outfit: Jeansshorts, prickigt svart linne från Monki
Dagens accesoarer: Pilgrimarmband, pärlörhängen
Dagens träning: Cyklade 6 km, sprang ca 1 km

Dagens mat: Medelhavspasta med pestosås, skinka och pinjenötter

Dagens dopp: i Lindö, svalkande när man stekte på bryggan
Dagens låt: Vi drar till Malmö - Timbuktu & Simone
Dagens "hissa": Solsken, äntligen är solen tillbaka
Dagens "dissa": Barn som stänkte ner en när de hoppade i vattnet så mobilen fick en dusch,,,MORR!



Onsdag



Dagen började med att jag skulle till jobbet. Det var strålande väder och jag kände mest för att ligga på stranden. Men men jag är inte bitter. Efter tre timmars arbetande var vi överbemannade. De frågade om jag ville gå hem tidigare. Det ville jag ju inte. Man vill ju tjäna pengar såklart.
Efter jobbet hade jag och Erik planerat att ha myskväll på landet. Vi storshoppade in mat, vindruvor, filmer, frukost m.m.
Och mysigt blev det. Maten bestod av ris och kycklingwok. Kryddigt och gott blev det. Vi var riktigt mätta. Kändes som man kunde rulla fram. Efter middagen såg vi "you, me and dupree". Hyffsat bra film. Rolig, men lite småseg ibland.





Roadtrip vankas!




Snart är det dags för mig, Alex, Tess och Erik att dra på en liten roadtrip. Ställena som vi har som mål är bl.a. Goaa Göteborg och Skara. Det ska bli riktigt trevligt. Liseberg ska vi självklart besöka. Denna gång vi åker dit ska jag inte sitta längst fram i Flumride iaf....förra gången lyckades jag hålla mig (hyffsat) torr under nästan hela resan TILLS självaste slutet då det blev som en basäng hos mig. Jag såg ut som om jag hade duschat bokstavligen alltså.
Inte bara min familj och markus tyckte det var kul, utan också de som stod i kö för att åka den.

Jag hoppas bara att himlen inte har ngt mer regn på väg för det har varit så tråkigt väder på senaste tiden. Jag skulle hem från Erik här om dagen. Tror ni inte att regnet bara öste ner. Efter att åkt till resecentrum med spånken blev jag strandsatt på Pressbyrån. Under tiden jag väntade innte på pressbyrån stod jag och expediten och pratade. Hon berättade att några göteborgare väntade på bussen till Kolmården. Stackars dom säger jag bara. Härligt o vara där när det är typ översvämning. Efter att ha pratat där ett tag trodde jag att regnet  skulle lägga sig, men inte, det var bara o ge sig iväg till bussen.

Hur som hellst så är det hyffsat soligt idag. Så ikväll ska jag, Erik, Tess och Alex grilla. Får se om det blir lite bad idag. Bäst att passa på kanske ;-).
Nu ska jag ut och njuta av det soliga vädret! byebye!

Kronprinsessan + McDonalds = sant

Vem trodde att självaste kronprinsessan Victoria, Daniel + livvakter skulle titta förbi på mitt jobb.
Det var för ungefär en vecka sedan. Jag har inte uppdaterat på länge tyvärr. Men hur som hellst.

Denna dag stod jag i kassan och vem ser jag inte gåendes bakom min lilla kö, jo! Victoria! Jag var tvungen att titta till några ggr, men det var hon. Det första jag funderade på var vad hon gjorde på McDonalds Ingelnsta i just Norrköping, men de kanske var på väg någonstans och McDonalds snabba service kanske lockade. Daniel fick beställa maten medan Victoria satt i hörnet av restaurangen. Dessa personer förväntade jag mig aldrig se i Norrköping, om ens just på jobbet!


What I feel what I know...



Just nu sitter jag och lyssnar på en underbart bra låt med Metallica, låten heter The unforgiven 2 som är en bättre version av The Unforgiven. Bilden jag har lagt in valde jag för att vädret utanför är så grått och dystert så jag tänkte den här somriga bilden kunde lätta upp lite.

Usch jag är förkyld och trött, men jag känner för att träna. Jag har ätit alldeles för mycket onyttigt under en lång tid. Förut när jag tränade massor hade man lyxen att kunna äta vad man ville utan att det syntes. Nu för tiden när man knappt har tid och ork till träning har man inte den lyxen längre. Det är ju inte så att jag endast tränar för att hålla mig i trim, inte då, det är väldigt härligt att träna. Jag tycker man framförallt kan rensa tankarna på ett bra sätt + att man känner sig bra speciellt när man har tränat asmycket så man har träningsverk i hela kroppen. T.ex. när man går uppför en trapp och man har så mkt träningsverk i låren så man nästan måste hjälpa till med händerna då är det ju en väldigt upplyftande tanke att man får fina former efteråt och att man antagligen är på väg att få bättre kondition. 

För att byta samtalsämne så slet jag häcken av mig på jobbet. Vi hade nämligen en tävling att man kunde vinna glas om man sålde så många +menyer som möjligt. Resultatet blev till sist att jag hade sålt 47% +menyer, vilket jag fick höra är välidigt bra.....MEN...nu kommer det stora men:et, en av tjejerna i kassorna hade slagit mig, för hon hade sålt 56% +menyer. JOBBIGT=P. Men men imorn får jag en ny chans. Det vore ju inte helt fel med rosa coca cola-glas liksom. Vissa killars reaktioner var att de tyckte det var kinky med rosa glas, men jag tycker glasen är najs.
Nu har jag flummat tillräckligt i bloggen dags att ta sig i kragen och ta en joggingtur!! Hade bra! =)

Skönt att bara va

Ibland är det skönt att bara ta sig lite tid att vara för sig själv. Inte behöva planera utan bara dra iväg, slappa lite, men samtidigt få träning på vägen dit. Ibland är det underbara inte så långt bort som man kan tro.
Så idag cyklade jag bort till Lindö, där låg jag och solade på en brygga. Det kanske låter tråkigt att cykla ensam och göra en sådan sak, men jag brukar oftast planera alldeles för mycket och då kan det var skönt att bara va.

Senare på kvällskvisten träffade jag Mli. Vi satt vid Lois Degeer och hade en mysig picknick med mycket skratt och prat. Bröd med grillad kyckling och ost stod på våran meny och tillbehören var vindruvor, glass och chips...och Red bull. En blandad, men god meny. Mli korkade ju upp inför utgången. Själv kände jag inte för att gå ut. Är trött på krogen just nu. Var ute i tisdags så jag känner för ett större uppehåll. För att vara ärlig gillar jag privatfester och förfesterna bättre än självaste utgången.

Dagens bilder











Nattuggla jomenvisst!


>Nattugglan< 

Klockan är runt halv 1 snåret och jag har precis kommit hem från jobbet. Idag jobbade jag på Harrys. Det var mycket trevligt. Kul med ett extra jobb så det blir lite omväxling. Jag tog ju då en liten kaffeMcDonalds med Mli innan det var dags att jobba så nu har jag verkligen inga problem med att hålla ögonen öppna. Undrar hur det ska gå att sova sedan, men det är en annan femma.
Jag har verkligen vänt på dygnet. Ska väl ta o lägga mig snart så man lägger sig i hyffsad tid...för en gångs skull.

Idag har jag hunnit med mycket. Allt från shopping till sola, bada, städa och till och med jobba. (Mina senaste shoppingfynd tänkte jag ta med i nästa inlägg).
Trots detta har det varit en avslappnande dag. Jag, Erik, Martin och David var o badade i Ågelsjön idag. Jag och David var båda höjdrädda så vi gjorde varandra sällskap mellan de andra ville leva styva linan. Vanligtvis brukar jag vilja utmana mig själv genom att hoppa från 5-6 m höga klippor, men idag kändes det lugnt att bara slappa, sola, bada,,,skvätta ner de andra. Imorn blir det nog ännu en slappa-dag...kanske lite träning, men framförallt ska jag ladda batterierna inför helgen för då blir det jobb, jobb och jobb =).

Bild 1: Jag vågar...nej ...jo det gör jag...ehmm...nja...jo!


Bild 2: *PLASK*


Bild 3: Grabbarna posar =)



Dags att tänka på refrängen! natti natti!


RSS 2.0