♥ Romantisk ♥



Tack älskling för rosorna i måndags! Jag älskar verkligen överaskningar.
Jag är så glad att jag har dig Erik. Du gör mig lycklig. Jag kommer sakna
dig superduper mycket i Australien. Tänker på dig.

XOXO Lisa


Feber och resfeber


Min sötnos och jag!

Hej alla läsare! snart börjar det dra ihop sig inför resan och jag har fått feber. Det verkar vara influensa. Det var värst igår, hade frossa och ont i hela kroppen. Det känns himla tråkigt att vara sjuk när man planerat in så mycket, massa vänner att träffa, en del inköp, linser och annat att hämta ut. Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska resa än. Det känns som en dröm. 5 månader borta liksom, jag har aldrig varit borta så länge. Det känns läskigt och spännande på samma gång. Jag hoppas bara att jag blir frisk snart.
Det är flera jag kommer sakna otroligt mycket. Alla underbara vänner, min älskling och min familj.
♥Tack för att ni finns!♥

XOXO Lisa

Höstens shoppingfynd

Här är två härliga klädesplagg från Monki! De är underbara på hösten!


Ett långt linne med guldränder som nu finns på REA (dock inte när jag köpte det :/..)


Älskar den här tröjan!! Jättevarm och mysig :)


Så lär du dig att älska hösten


Varma hösthälsningar till dig

1. Börja ta lite promenader. När det blir höst brukar vi svenskar inte få tillräckligt mycket solljus, vilket kan leda till höst- vinterdepressioner. Hur underbart är det inte att gå med en vän längs färgsprakande höstträd, kanske ta bilder eller gå en skogspromenad med din älskling.

2. Laga en riktigt god middag, kanske testa någonting nytt att laga, tänd ljus och bjud in dina närmaste. Kan det bli bättre?

3. På sommaren kan jag känna att man verkligen ska utnyttja sommarens soliga dagar. Därför kan jag få lite dåligt samvete för att man sitter inne istället. Känner ni igen er? På hösten behöver man inte känna så. Man kan lägga sig i soffan under en varm filt och se en film och njuta av en kopp chaite utan att det är konstigt.

4. Du skulle kunna ta fram de där sällskapsspelen som du kanske har glömt bort. Spela med familjen eller med vänner. Det kan vara riktigt roligt!

5. Varför inte ta en kväll och gå ut och festa? Det finns flera evengemang på hösten såsom Halloween och annat kul! (Apropå Halloween så vet jag inte alls vad jag ska klä ut mig till, förslag??)

Hoppas ni gillade tipsen! Ha det så bra!
Varma höstkramar på er!

XOXO Lisa









Norrköping gläds med Åtvidaberg


I måndags shoppade jag och Sofhia på stan. Plötsligt stötte vi på Emelie och Kajza och stod och pratade med dem ett tag. Efter en stund kom en journalist från Corren fram och började ställa en massa frågor om IFK och Åtvidaberg som har kommit till Allsvenskan. Det var riktigt roligt att prata med honom. Det märktes att han var en journalist. Han verkligen sög åt sig alla ord vi sa, därför var jag lite försiktig med min kommentarer. Man vet aldrig vad de förvandlar de till. Spända och förväntansfulla sökte vi igenom Correns internetsida på tisdagen, men där hittade vi inget. Sedan samma dag hade mamma köpt Corren. Det var ju ett stort inslag om oss. Bilden var t.o.m. större än den på IFKs tränare och chef. Det blev roliga citat som "Låt bäste lag vinna" / Sofhia, "Det var ju 27 år sedan de  var i allsvenskan så det kanske var dags"/jag och "Grattis!"/ Kajza Det är kul att hamna i tidningen och alltid lika spännande att se hur de lägger upp det. En gång blev jag tillfrågad av Norrköpings Tidningar om belysningen i Norrköping. Jag tänkte att det kanske handlade om dagens fråga. Vilket det visade sig inte vara. Vad jag inte hade trott var att jag skulle hamna på tidningens framsida. Jag blev väckt tidigt den morgonen av mamma som ropade i köket. "Du är på framsidan Lisa!" och det var jag. När jag såg vad de skrivit så kunde jag inte låta bli att fnissa. Det stod en hel del om mina kommentarer.
Nu ska jag äta lite frukost :) 
XOXO Lisa


Gu vad gött med Götebörgare



Hittade lite bilder som pappa tagit när vi var i Göteborg. Vi hade himla mysigt den helgen. Vi åkte båt i skärgården och fikade på en ö kaffe med nybakta kakor. Erik och jag sprang runt på klipporna, jag för att fotografera och Erik för att ....leka :P
Det är helt underbart där, var där i somras också och hälsade på. Även då åkte vi båt. Älskar skärgården. Se och njut av bilderna.
XOXO Lisa








Spruträdd



Fler som är spruträdda? Idag fick jag i alla fall möta min rädsla. Den knackade på dörren efter att ha väntat 20 långa nervösa minuter. Jag hade tänkt att gå och vaccinera mig, men det liksom lyckades skjutas upp av någon "konstig" anledning. Dock var jag tvungen att ta mig i kragen och pallra mig dit. Väl inne i läskiga vita rummet stod det inte bara en läkare utan två som väntade på få sticka mig i armen. När jag berättat om att jag skulle till Australien så kom vi fram till att det fick bli en spruta (jag pustade ut för en sekund). Sedan var det dags! Kylande spray sprutades på armen sedan hände det jag länge hade fruktat....ett litet stick. På något sätt så är som om jag kommer på varje gång att det inte är så farligt...men tiden innan sprutan är värst. Jag hoppas ni såg ironin i detta inlägg ;).
Ha en bra kväll! Nu ska jag och Fia Svulla framför TV:n.
XOXO Lisa

Fashion show 2008

image333

A good day
Idag har jag jobbat 10 timmar. Det känns riktigt bra att jobba igen. Trots att det var ett långt pass fick flera härliga medarbetare och knasiga skämt en på bättre bättre humör och underlättade stressade stunder. Med McDonaldsmat i påse åkte jag sedan hem och ringde Fia♥, som jag ska träffa imorn.
Nu efter jobbet är jag jättetrött, så just nu sitter jag och myser framför TV:n och bloggar. Jag hittar inget bra på TV:n, vad hände med den där spännande "söndagsfilmen" som man inte kunde slita sig ifrån trots att man hade skola dagen efter. 

Ikväll hittade jag lite bilder idag från Emelies och min modevisning från 3:e året i gymnasiet där vi presenterade trender från 1970-2008. En intressant och rolig utmaning som lärde oss mycket om planering av projekt. Vi fick låna kläder från 9 butiker, JC, EGO, Åhléns, MONKI, Levis, D & Company, Kings, Carlings och Gina Tricot. Emelie var den som presenterade alla kläder och moden. Jag var modell och sa slutorden i slutet modevisningen.
Nu ska jag lägga mig. Sedan kommer min älskling i sin skinande röda.....bil :)
Sov sött alla läsare!

XOXO Lisa













Vilken kväll!



Fredags, vilken trevlig kväll. Sofhia och jag, festfixarna, förberedde festen med chokladmousse till alla och jag förberedde drinkarna. Bacardi raz + hallon + sprite, en bra kombination. Kvällen började med att jag och Fia käkade en delikat måltid med ett glas vin till, det var mysigt. Med ljus som lyste upp överallt sparade vi något av det bästa till sist, att göra sig i ordning och dansa runt till musik. Överaskade blev vi när grabbarna knackade på dörren tidigare än tänkt. Sedan började folket strömma in. Jag började hälla upp välkomstdrinkarna. När jag stod där och hällde upp tittade jag upp för det blev knäpptyst och alla stirrade på när jag hällde upp. Jag tror mina drinkar var lite hypnotiserande eller så var det jag ;) nee vars men lite skumt var det.

Drinkarna blev en hit och alla satt och var sociala. Riktigt trevligt! Sedan kom den sista gästen, Mli som hade jobbat på Donken. Trots att hon kom sist var hon bra på att komma ikapp oss andra ;)
Efter några timmar blev gästerna hungriga och vi började grilla korv med bröd och kotletter.
Nu ska jag in till stan, Ha en bra dag!
XOXO Lisa


Förberedelser


Festfixarna♥


Jag och Alex :)


Ja, vad händer här? :P


Mli och Alex


Erik och jag


Krigsmålning på G


Reklam för Bacardi, vad tycks?

Jag målar vidare!


Det här är min senaste målning. Den heter kyssen. Vad tycks?
Idag så blev jag äntligen klar med den efter att ha jobbat på alla detaljer. Så nu tänkte jag sova! Sov så gott :)
XOXO Lisa

Ny målning!!



Jag har varit väldigt upptagen på senare tid. Man kan säga att jag har haft en stor målarperiod. Jag har både målat om på landet och målat flera målningar som jag ska rama in och sätta upp. Är riktigt nöjd med resultaten. Längtar tills de sitter på väggen. Vad tycker ni om min målning?

Nu är det även vackra färger på träden. Hösten har sina ljusa stunder. Hur mysigt är det inte att njuta av den genom en promenad invirad en mysig halsduk? Eller dricka en kopp te, tända doftljus och titta på en bra film? Mys!
XOXO Lisa







RSS 2.0