Att leva idag

En saknad som denna går ej att beskriva med ord
Jag skriver och skriver, men inga ord är tillräckliga
Hur kan jag beskriva saknaden av den bästa människa jag någonsin känt
Hur kan jag beskriva tyngden av en sorg som är tyngst av alla
Hur kan jag beskriva hur lycklig jag hoppas att du är
En saknad av din röst, din tröst, ditt skratt, ditt leende, dina kloka ord
En saknad av dig, ett tomrum som aldrig kommer att fyllas igen
Jag saknar dig





Foto: Jag

Fråga till er



I april har jag bokat tid hos frisören. Tanken är att jag ska färga håret. Jag tänkte antingen göra slingor eller färga hela håret, troligen i den här färgen, vad tycker ni?
Jag tror den skulle bli jättesnygg på mig. Jag har haft beslutsångest över vilken hårfärg jag vill ha, jättelänge, men äntligen har jag kommit till underfund med vad jag vill. Jag tycker brunt hår är snyggast, men jag trivs bäst i blont hår. Det kanske låter knasigt, men jag tycker liksom att blont hår matchar mina ögon bättre.
Dock kommer jag antagligen en dag färga håret till min riktiga hårfärg, men det kommer bli när jag är trött på att färga håret och det har jag inte tröttnat på än iaf.
Nu ska jag göra mig iordning för träning
XOXO
Lisa


En tugga av livet

Idag när jag såg programmet Rachel Ray fick jag mycket inspiration från en av hennes gäster. Hon är både en nyhetsankare och författare. Hennes ord var att hennes liv handlar om att göra skillnad.
Det tycker jag är verkligen intressanta ord. Eftersom vi alla gör en skillnad och vi kan göra mer skillnad om vi verkligen vill och försöker.

Vi har alla våra upp- och nedgångar, men det jag anser är viktigt är att man ska alltid komma ihåg att det är en själv som påverkar sitt liv. Det finns saker i sitt liv man inte kan påverka som t.ex. sjukdomar, familj m.m. men det finns ändå saker man kan påverka. Det finns tider då man kanske ser någon, någon som man verkligen beundrar.
Ett exempel: Jag tittar på skådespelare som går på röda mattan och tänker det där skulle aldrig kunna vara jag. Det är rätt sjukt att man kan tänka en sådan tanke. För självklart kan man inte vara där om man inte ger sig ut där och försöker lyckas. Jag menar att t.ex. skådespelare och kockar har ju en gång i tiden haft vanliga liv, vanliga yrken, men någonstans och någon gång satsade ju de på sina drömmar.

Även en så enkel sak som att söka jobb, kan ibland kännas meningslöst när man sökt mycket och inte fått något jobb, men det handlar mycket om att vara på rätt plats vid rätt tid och att inte ge upp. För självklart får man inga jobb om man inte söker några.

Vad jag vill säga är att det är lätt att tänka att mycket är omöjligt, men det är inte det.
Jag brukar säga att livet blir vad man gör det till.
 
Foto: Jag

Dag 3

En försenad, men efterlängtad fortsättning av Thailandresan - Dag 3


Exotiska drinkar

Den tredje dagen började med ett uppvaknande till spikande och buller precis utanför våra fönster. Vi gjorde några desperata försök att somna om, vilket förstås inte fungerade. Frukostbuffén var iaf godare denna morgon, smarriga stekta ägg, som stektes av en vad jag trodde var en man, men tydligen var en kvinna. Vi kände oss modiga denna morgon och testade friterad ananas, vilket var MUMS!
Ännu en dag försökte vi oss på lite solande, men även denna dag var solen gömd bakom molntäcket, men det var svårt att klaga eftersom det trots allt var mycket varmt ändå. Dock började jag bli smått nervös för att komma hem lika vit som jag var innan jag kom, men det var ingen risk.
Efter att sedan besökt hotellrummet med besvikelsen att det fortfarande var stökigt utanför vårt fönster så bestämde vi oss för att fixa ett annat rum. Jag pratade lite med receptionisten och sedan var allt fixat. Inte lika fint rum som tidigare, men det var skönt att vakna i lugn och ro, för det är väl vad semester handlar om (BLAND ANNAT).
Under eftermiddagen blev vi hungriga så vi bestämde oss för att ta en TAXI. Under turen tipsade chaufören om en god restaurang. Och god var maten. Dock så blev det lite tjaffs eftersom servitrisen fick för sig att jag skulle ha två rätter, vilket jag verkligen inte skulle ha. Jag frågade om jag kunde få en viss rätt med nudlar istället för ris och då misstolkade hon det visst. Så knasigt det kan bli.

Senare under dagen blev det ingen shopping, men däremot färgade jag och klippte håret på en frisörsalong i det stora shoppingcentrummet ett stycke från vårt hotell. En av "thai-tjejorna" var mycket trevlig ochbra på engelska. Så vi pratade på där under tiden en tjej färgade mitt hår. Som vanligt såg man "fantastisk" ut i håret uppkladdat i rullar med färg. Någon dansk kvinna satt bredvid och skämtade och fnissade med mig. Jag hade nog lika kul som hon. Hennes dotter fixade en hårförlängning som var blond och gick ner till rumpan, väldigt snyggt. Dock vill jag ha endast mitt hår nu. Har tröttnat på hårförlängning. Annars hade jag nog skaffat det jag också. Efter färgande, fönande, klippande och hårmassage var jag klar och en sömnig Erik var glad att få komma därifrån. Stackarn =P.
Måste tyvärr erkänna att vi var onyttiga denna dag, Burger King var boven. Men men gott var det i alla fall. =D



Min sötnos och en COCONUT ^^



Smarrigt!


Där var ju jag också!



Mysigt

RSS 2.0