Fredag hela veckan..

image142
Vilken dag, jag vaknar upp av rop från köket om att scones serveras i köket. Trots min trötthet och vilja på att  fortsätta den dröm jag just hade, blev beslutet att gå upp. Scones lät ju faktiskt mycket gott^^. Det var bara att dra på sig mjukiskläder och sätta sig vid frukostbordet. Det kändes skönt att vakna upp och må lite bättre idag.

Jag har ju under några dagar haft feber och halsont, men nu är det endast en öroninflamation att bli av med. Trots att det är segt att ha öroninflamation har det varit skönt med en ta-det-lugnt-dag. Det blir så lätt att man planerar in en massa saker under helgen och då känns det jämt som att helgen gått jättesnabbt, men inte den här helgen.

Igår, trots att jag inte mådde så jättebra var jag på SACO-mässa, en mässa full av reklamering för olika högskolor och vägar efter gymnasiet. Mli och jag hann med en massa information om linjer och högskolor, även 2 föreläsningar om att "Nå din drömutbildning" och "Studera utomlands", rätt intressant :-).

  När jag sedan kom hem skulle vi till syrran på middag. Om hon skulle bli kock i framtiden skulle jag verkligen betala för att äta hennes mat, den är helt delikat. Men igår var den gratis som tur var ;-). Hon lagade persisk mat, kyckling, olika goda persiska såser att välja mellan, ris och sallad med mozzarellaost. tomat och sallad,
SO DELICIOUS!

Därefter satte vi oss i soffan och tittade på IDOL, alla förutom jag trodde att Amanda skulle åka ut, men så var inte fallet. Jag är dock inte så insatt i IDOL, men jag tycker att Amanda sticker ut lite mer än de andra. Vad gick inte på TV:n efteråt? Om inte "Fredag hela veckan", deras humor är ju för underbar. Om ett gott skratt förlänger livet, så förlängdes mitt liv ytterligare av skratt från igår=P. 

 Hur som hellst, var det sedan dags för te, eftersom jag fortfarand hade halsont skulle det sitta fint med te, så jag tackade ja, men annars var det bara Maria som ville ha. Dock ändrade sig alla när Maria väl kom med den rykande te-kannan, doften av Shai-teet var väl för svår att motså, men ändå vilken beslutsförmåga;-).



När jag sedan kom hem, tro det eller ej, så blev jag mycket sugen på att ta bilder, lite ego-bilder och annat. Det var härligt att fota igen, det var så länge sedan.
  

Dagen efter blev det ännu mer fotande.
   

Det såg så vackert och mysigt ut med den nyfallna snön och all frost på träden.
Jag kände mig varm av alla julkänslor som blossade upp. Så underbart det ska bli med jul =)


trött, sjuk?

Idag pluggade jag massor, jag är äntligen klar med en del uppgifter och har redan startat på nästa uppgift i samhällen. Det känns skönt och mycket avslappnande. Dock känner jag mig varm, yr och har huvudverk, jag tror feber är på ingång =/.

Dock hoppas jag att jag mår bättre efter lite sömn imorgon.
För att bli på lite bättre humör tänkte jag lägga upp lite upplyftande höst/jul- bilder

Ljuvlig och julig fika och shoppingtur med emelie och cookie



DIAMONDS ARE FOR EVER?



Höstmys


Jag i myströja, osminkad =P


Dags o sove, bye bye ....Zzzzzzzz....

Medicin mot "Godisberoende"

Just nu sitter jag här och klinkar på tangenterna efter att ha pluggat samhäll. Jag borde plugga lite till, men det står still i huvudet, kan liksom inte koncentrera mig. Det kan vara på grund av att jag inte kunde sova speciellt mycket inatt. Ännu har jag inte vänt på dygnet, vilket fortsätter vara ett mål för mig.

Nu kommer svaret som ni alla väntat på....=P

I fredags blev det ingen bussfest, det känns både tråkigt och roligt på en och samma gång när jag tänker på fredagen. Eftersom jag väldigt mycket ville gå på bussfesten så kändes det segt att jag inte var där, men samtidigt hade jag en jätterolig kväll med en massa vänner och bekanta som jag träffade samma kväll.
Middagen var helt utsökt. Mattis, Mli och Jessica som hade lagat kött, klyftpotatis och en chilisås (en chilisås som jag tyckte såg ut som en rosa dip, som antagligen var en dip, men trots det passade mycket bra till maten^^..)

Under middagen fanns en flummig stämning och jag passade på att göra ett stort erkännande angående mitt godisberoende, vilka alla fann som ett mycket roligt ämne=D.
Alla verkade ha kännt dåligt samvete eftersom vi alla käkat rätt onyttigt på senare tid, men det blev mycket skratt och skämtande.
Det jag berättade var nämligen att jag käkade ca 5 mini-twix på en och samma dag, och en annan dag då jag käkade en Daim före och efter träningen. Så vi kom på en ny reklam,

"Gör som Lisa, ät en daim före och efter träningen för energi och återhämtning" :P 

Jag dansade och tränade stenhårt på friskis flera ggr den veckan så det jämnade antagligen ut sig^^.
Mitt andra erkännande är att jag nu efteråt är sjukt trött på Twix och jag är verkligen inte lika godissugen längre .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Själva medicinen mot godisberoende är kanske att äta en massa godis under kort tid.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hur som hellst så hade vi mycket kul på fredagen. Efter middagen gick vi alla in i vardagsrummet för att mysa i julstämningen, Pepparkakor gick som smort och vindruvorna likaså. Mli och jag skålade med vårat fina vin som smakade alldeles utsökt. Det var Anna, min kusin som fick mig att fatta tycke för denna vinsort, den heter Casillero del Diablo.


När vi avslutat vinet kokades glögg upp i köket och det var en ljuvlig doft som spreds i lägenheten, en doft av jul.
Sedan drack jag, Sofhia, Mli, Jessica, Mattis glögg och skålade med Jonsson, Henke, Simon och Sebastian som också kom dit för att göra oss sällskap. Så var det dags för utgång. På Otten väntade Milli.

Där var vi, alltså jag, Mli, Sofhia och Milli i sällskap av en massa föredetta EL:elever och även en del NV:elever och dansade loss på dansgolvet.
 
Avslutningsvis vill jag säga att det var en lyckad kväll =D


Vad ska jag göra (frågetecken)

Hallelåja!!

Jag vet inte alls hur jag ska göra ikväll =S=S=S=S
Någon som har ett bra svar (frågetecken)

Det är såhär att ikväll arrangeras en bussfest med 70-talstema som jag sett fram emot länge. Jag har t.o.m. förberett en dress till festen, men Mli har ingen lust att gå på den längre och jag vet bara få 3:or som ska dit.

Ikväll har en polare middag, hans smeknamn är "Mattis" ni som känner honom vet vem jag menar :P, han ska ha middag och det verkar jättemysigt, men nu kommer det jobbiga MEN:et....men jag är fortfarande sugen på att festa.

Jag  har rätt stor lust att gå ut på krogen, men typ alla ska jobba dagen efter, så antingen kan de inte vara ute för sent eller så har de ingen lust att gå ut. Usch segt, jag kan inte bestämma mig så jag står fortfarande vid detta vägkval.... hmmm....

En glad nyhet är att jag slutar tidigt idag och att jag egentligen slutat skolan trots att jag står kvar här vid datorn och skriver blogg...jag gör det mest i väntan på att gå till matsalen, efteråt tänkte jag gå hem. Jag
skulle kunna åka hem nu, men det är bara det att jag inte orkar laga ngt hemma och har redan slösat pengar på att käka på stan och på andra ställen som t.ex. MAX så det lämnar inte så många andra alternativ än att vänta in skolmaten och att *hoppas* på att det för en gångs skull lagas ngt gott.

Det vore iofs ett mirakel eftersom det mkt få ggr dyker upp ngt gott.  Jag hänvisar till Mlis blogginlägg "Power korven" som jag kallar en "skräckinjagande upplevelse i matsalen" ;P Ni kan läsa själva så finner ni antagligen en del förståelse.

För att återkomma till fredagkvällens upplevelser så blir kvällen förhoppningsvis mycket bra. Jag ska avslöja mitt val i nästa blogginlägg, Var lugn, du kommer få reda på det spänningsladdade svaret snarast, ingen panik ;-)....(OBS försöker bara göra det en aning mer
dramatiskt, med en touch av "spänning")

... =P

Bfn(utropstecken)
 
(...= Bye for now)


I can be your hero babe..

Fler som gillar Heroes? Själv är jag helt fast i heroes. På ngt sätt, jag vet inte hur men jag lyckas alltid hitta en TV för att kolla på Heroes kl 21:00 på onsdagar. Vare sig det är i Getå hemma hos Jessica, eller på en förfest inne i stan så lyckas jag se det, (det roliga är att jag och alla andra var som klistrade framför heroes, PÅ EN FÖRFEST =O, så jag behöver inte direkt känna mig ensam om att tycka om serien ;-)..).

Ikväll slutade avsnittet så sjukt spännande. Det var jätteirriterande när eftertexten kom...ville bara se mer. Jag skulle kunna ladda ner avsnitten, men för det första så är jag är inte så jätteteknisk av mig och för det andra så förstör det lite spänningen med onsdagar. Det är alltid kul att vänta förväntansfullt på den spännande fortsättningen. Med vissa serier så kan de sluta rätt ointressant, men de som regisserat Heroes har verkligen lyckats skapa spänning varje avsnittets slut.


På fredag är det bussfest, *längtar*
Det är 70-tals tema som gäller och jag har redan förberett en 70-talsdress i form av en hippie.
Jag kände mig lite kreaktiv så jag ritade klädseln i paint i south park stil =P. Den blev rätt söt och rolig ^^.

det här är resultatet:


Hur som hellst ser jag fram emot bussfesten, jag som hippie och mli som en abba-medlem, vi kommer äga dansgolvet ;-P

Dags att titta vidare på Americans got talent och njuta av tanken av morgondagens ledighet ^^

RSS 2.0