Edge of darkness!


Edge of darkness, vilken bra film! bästa på länge, spännande och även oförutsägbar vissa stunder. Mel Gibson börjar se ganska gammal ut faktiskt. Påminner om gamla James Bond (Sean Connery).

Idag är det mulet väder, me like! Eftersom jag jobbar så är det bara skönt att det är dåligt väder. Ikväll blir det bio med Erik, Mli, Agge o Anton. Vi ska se Incepton med Leonardo Dicaprio. Verkar som en hit!
Nu måste jag dra mig! Men ha en bra dag! Kramar

Saknar BYRON!






Sand mellan tårna och solblekt hår


Erik och jag :)

Igår var en supermysig dag. Efter att ha firat Titti, kvällen innan så drog jag och Fia hem till henne. Vaknade med tuppen, eftersom Fia skulle till jobbet. Eftersom det var gryyyymt varmt som det varit en lång tid nu så drog jag ner till beachen. Underbart svalkande var det i sjön. Kändes mycket somrigt med sand mellan tårna, kluckande vågor, saft, kex och en mysig utsikt över sjö och skog.
Senare på dagen shoppade jag loss med Mli. Det blev mycket att bära på. Kändes som ett träningspass o bära runt allt. Senare på eftermiddagen började vi förbereda middag. Erik och Mathias skulle komma så vi tänkte laga de en smarrig middag som bestod av grekisk sallad, grillad kyckling, klyftpotatis och tsatsiki. MUMS! Middagen blev helt klart GODKÄND. Sedan drog vi och badade, det var jätteskönt och svalkande. Vi avslutade kvällen med en massa godis, chips och skräckfilmen Case 39. Mli och jag var de som tjatade till oss godis och som tur var så kunde de inte heller motstå frestelsen. Nu blir det fika med Mli. Senare ska jag påbörja min bok, Bläckhjärta, någon som läst den?
Ha en underbar dag!
Somriga kramar :)


Tillbaka igen



Hej bloggläsare!
Nu är jag tillbaks igen. Har jobbat som au-pair i Frankrike för ett tag. Solat, badat och jobbat. Det var en mysig vecka. Underbart väder måste jag bara tillägga. Även om jag inte alltid är ett stort fan av det är och var så grymt varmt så man nästan fick lite panik så föredrar jag värmen istället för regn och kyla och istället känna att det är svalkande skönt att bada.

Jag läste ut en bok när jag var i Frankrike. The other woman hette den. Var på ca 460 sidor, kunde ha kortats ner typ till 250 sidor...hur mkt detaljer som hellst, höll på att bli galen. Man kanske inte vill veta om varenda pryl hon packar ner i väskan o sådana grejer....men känns bra att jag läst ut den. Den var ju på eng, så det känns bra att uppdatera sina engkunskaper. Idag ska jag troligen se Eclipse. Läääängtar! Jag ska försöka o uppdatera bloggen oftare nu. Kommer dock vara ute o sola, bada, fika m.m. så det kan bli ont om tid för skrivandet ibland. Måste bara påpeka att jag är ytterst besviken över VM-finalen igår. Visst Spanien spelade bra, men jag hoppades så på Holland + att domaren verkade aldrig se när de spanska spelarna spelade fult på planen, drog i holländska spelare, fällde dem m.m. Men men, en mycket spännande match iaf och fult spel var det med hela 12 gula kort och ett rött :P
Hoppas ni har en underbar sommar allihopa!
Kramar

P.S. Här kommer lite snygga kläder som jag hittade på MQ:s hemsida, gillar den svartvita toppen till höger :)
Hatt Stockholm 299:- / Blus Zoul / Shorts Zoul 349:- / Solglasögon Zoul 129:- / Långklänning Zoul 399:- / Skjorta Zoul 249:- / Skärp Zoul / Väska Zoul 499:- / Halsband Zoul / Byxdress Zoul 499:- / Armband Zoul 99:-

RSS 2.0