Torres!



Kvällen började med att Erik och jag tittade på filmen Next, en film med Nicolas Cage som var spännande till en början tills den ballade ur totalt och blev helkonstig. Sedan skulle han iväg och kolla på fotboll med grabbarna.

Sofhia och jag hade kommit överens om att kolla EM-Finalen tillsammans så snart därefter plingade Sofhia på min dörr. Både jag och Sofhia höll på Spanien. Trots att spanjorerna briljerade matchen rätt bra så var en ändå lite spännande med intriger som t.ex. spräckta ögonbryn och spelare som nockade varann. Fernando Torres var den spelare som Spanien antagligen tackar mest efter den här matchen eftersom han avgjorde den genom sitt snygga mål. Det såg rätt kul ut när han sköt bollen i mål och skuttade över målvakten som en trestegshoppare.
Jag var ju den som var mest intresserad av matchen, jag tror Sofhia hade ögon på ngt annat i matchen *blink blink*...

Efter att matchen var slut precis som våra BBQ-chips så blev jag och Fia sugna på att dra iväg och vara ännu mer onyttiga. Glass lät ju faktiskt väldigt gott. På bra humör satte vi oss på våra hästar...vaa nej!! cyklar...och cyklade till den fina krogen Von McDonald's. Efter beslutsångest blev det daimglass med kolaöverdrag...Slå den ni! Under denna cykeltur råkade en kamera följa med, på så sätt kan vi nu dokumentera denna fartfyllda resa, men också den fina stunden på Von McDonald's. Under tiden vi satt där på uteserveringen fick vi en känsla av att vi var utomlands. Man behöver tydligen inte åka så långt för att få en glimt av Spanien. Jag vet inte om det berodde på att vi var i Hageby eller om det var på grund av den härliga fotbollskänslan.
Skämt o sido, här har ni lite bilder. Se och njut. God natt folket!













Bli optimist och lev längre

I'm on the fields of gold
Just nu sitter jag vid datorn och tar det lugnt lyssnandes på Eva Cassidy med fields of gold. Den är hur mysig som hellst. Genom att höra låten blev jag inspirerad att lägga in lite nytagna bilder på sommarblommor.
Idag när jag läste Damernas så stod det att "optimisten har lika ofta fel som pessimisten, men hon har roligare". Det var ett väldigt intressant inslag i tidningen som förklarade att desto gladare och lyckligare man är i livet desto starkare blir vårat immunförsvar.
Man kan träna oss till att tänka mer positivt! det är något att tänka på ^^

Nu ska jag ta mig lite käk så kommer Cissi snart. Vi tänkte hyra en film. Det blir kanske 27 dresses, har hört att den är mycket bra. Dock vet jag inte om den har kommit ut på video ännu.

Ha en bra kväll alla läsare!







Enrique Iglesias



EM
Igår såg jag Spanien mot Ryssland. Jag vet inte varför jag höll på Ryssland, men jag tyckte det hade varit coolt om de vunnit. Jag menar när Sverige skulle spela mot Ryssland så var det som givet att Sverige skulle vinna. Det trodde jag och alla som jag kände, men trots det så var det ju faktiskt Ryssland som utklassade Sverige. Vårat landslag hade antagligen lagt all kraft på att vinna mot Spanien och orkade helt enkelt inte med i spelet. Det känns mycket tråkigt att Sverige inte kom längre än så. När vi såg matchen mot Spanien inne på O'learys så kändes tungt att se Spanien göra det där sista målet.

Det var något speciellt med det här EM-året. Många som jag vet inte brukar kolla på fotboll satte sig ned och såg faktiskt på matcherna. Det ska bli spännande på söndag. Vem vinner EM?
Vad tror ni??

Om ni inte visste det så kommer iaf Enrique Iglesias uppträda live med den officiella EM-låten "Can you hear me?", under denna kväll.

Onsdag


Dagens bus:
Jag och Erik drog till Ågelsjön helt spontant, Jag hade med mig badkläder...inte Erik. När vi kom fram till sjön fick jag syn på det dinglande repet över sjön. Självklart skulle jag dit och "leka". Jag började svinga mig från en liten sten och trodde att jag inte skulle bli blöt. Denna gång trodde jag rätt. Sedan svingade sig Erik..han klarade sig från att bli blöt väldigt bra. Sedan började han svinga sig från en större sten och lyckades inte komma tillbaka till samma sten utan dinglade runt där och skrek. hahah vilken syn. Hjälpte jag honom tillbaka...svar: nej. Det var rätt underhållande. Dock ramlade han inte ner i vattnet som jag hoppades på...elak jag är va =P.
Dock hoppades han troligen på samma sak när han utmanade mig att göra samma sak. Denna gång trodde jag på att jag inte skulle bli såå blöt..jag trodde fel. Självklart hamnade jag lite för långt ut + att Erik och jag förde ett vattenkrig strax efterråt. Dock tog jag av mig till badkläder strax innan, vilket var lite fegt, men då kunde jag skvätta ner Erik desto mera.

Dagens utsikt: Efteråt klättrade vi uppför ett berg. Jag hade som vanligt asdåliga skor på mig för sådana äventyr =P. Jag tog en genväg upp på berget och ropade att jag vann. Mycket moget jag vet =D. Men det är kul att retas ibland....ofta...alltid. Men utsikten var iaf väldigt fin.

Förkyldningen: Klart blir man förkyld när man blvit blöt och suttit på ett berg, men men det får man ta. Kul hade vi.

Minigolfen:
Senare skulle jag träffa Jessica. Vi hade bestämt oss för att köra minigolf. Jag måste säga att vi var grymt (okoncentrerade). Vi gick mest runt och pratade. Det bästa var när Jessica blev trött på att försöka slå rakt och tänkte att det kanske gick att skjuta bollen mot väggen så den skulle gå sicksack. Det var en bra idé dock fungerade den inte utan bollen flög över halva minigolfen. En söt, liten pojke såg helt förskräckt ut när bollen landade bredvid honom, jösses=P. Ibland gick det asbra för oss båda konstigt nog. Vi kanske för en gångs skull koncenterade oss på bollen istället för snacket=P. men vi hade trevligt i alla fall.

 

Shoppingen:  När jag strosade på stan träffade jag på mamma lite otippat. Vi började kolla runt på stan på kläder och hittade jättesnygga saker. Jag köpte en piké och ett bälte med lite sailorlook. Det är väldigt snyggt med stilrena bälten tycker jag, speciellt med lite seglarintryck. Blev nog lite inspirerad av skärgården och av Jockes bälte som jag fick låna under tiden i skärgården.

Sex and the city: På eftermiddagen ringde Malin och frågade om jag ville hänga med syrran och tjejorna på bio. Sex and the city var filmen. Jag har följt många avsnitt, men verkligen inte alla.
Jag valde att hänga med på bio och samma kväll vid halv tio-tiden drog filmen igång. Den var verkligen jättebra! Jag tycker den hade fångat mycket. Bra handling, humor, drama, kärlek, hela köret. Linda, jag och syrran satt och fnissade massor, spec när Charlotte fick lite problem under semestern och var tvungen att springa till toan...ni som har sett den vet jag vad menar och när Samanthas hund springer in i grannhuset, det var ju bara för roligt.
Efter filmen strömmade alla tjejer ut från bion. Jag såg typ en kille under hela bion resten var tjejer. När man såg alla tjejer som strömmade ut såg jag många tårfyllda blickar. Jag kan erkänna att en och annan tår rann ner vid ett tillfälle, vad ska jag säga? ibland är man lite sentimental.


Nu tänkte jag lägga in lite bilder på dagens köp och ett tidigare köp =).

   


'






ISKALLT



Midsommarafton började med att vi packade bilen full av en massa packning sedan rullade vi iväg. Vädret var skumt redan när vi åkte. Så fort solen var framme var det stekhett och när den gick i moln frös man. När vi väl kommit iväg fastnade vi i en bilkö för en lång tid. Väl framme i Tireslöt var det massor av folk. Jocken hade fixat stugor centralt och bra till allting. Väldigt mysigt ställe må jag säga. Fredagen gick så snabbt så det kändes som om tiden sprang iväg.
Det började med att vi packade upp. Sedan korkade vi upp i solskenet, hade trevligt och var sociala.

Sedan var det dags att gå ner till midsommarstången. Det började regna lite, men det hindrade inte oss från att dansa kring midsommarstången. Det var första gången på säkert 3 år som jag dansade kring en midsommarstång. Riktigt roligt faktiskt. Jag hade en jättesöt, liten flicka på säkert 3 år på min vänstra sida och Linda på den andra. Efter mycket skratt och dans satte regnet igång på riktigt. Vi lyckades klämma in oss 5 st under ett litet paraply. Dock fungerade inte det när vi skulle börja gå, så det var bara att kuta till stugan.

Under eftermiddagen tittade solen fram då och då. Så man kunde sitta ute igen och snacka och dricka.
Sedan fick killarna fick för sig att kasta frisbee, det var underhållande tills frisbeen träffade rakt i ögat på mig. Det blev alldeles svart för några sekunder, lite läskigt. Men sedan kom synen tillbaka.

När vi skulle grilla sattes 5 st engångsgrillar fram, dock inte på ett lämpligt ställe. De ställdes på klipporna så att alla grillarna lutade, men vi grillmasters lyckades lösa det ändå. Maten som sedan las upp på våra fat var kycklingklubbor, kotletter, potatis och svampsås. SMASKENS!

När natten närmade sig fick folket för sig att vi skulle ner till bryggan o bada. Jag kände mig till en början inte speciellt badsugen så när Jocke försökte kasta i mig gav jag inte upp utan strid. Jag klamprade mig fast vid en stolpe som höll fast bryggan. När Linda, Oskar m.f. hoppade i vattnet började jag känna mig som en badkruka och det vill jag ju inte vara, det brukar jag inte vara. Så jag bestämde mig för att jag skulle ju i. Jag lyckade övertyga Micke om att bada, men min syster var lite av en landkrabba och var social istället. Jag och Micke sprang och hoppade i. Vilken chock jag fick när jag hoppat i. Det var ISKALLT!! Snabbt som tusan klättrade jag upp på bryggan igen. Vaken, det blev man i alla fall efter det doppet, det var mycket uppfriskande. Efter allt festade slocknade vi sedan hyffsat tidigt. Vi skulle ju festa dagen efter också för då var puben öppen.

Hela dagen var mycket rolig. Denna års midsommarafton var helt klart lyckad. Trots att det känns som att det var alldeles perfekt att åka hem där på söndagen så längtar jag lite tillbaka. Otroligt mysigt ute i skärgården!

Här kommer lite bilder från helgen
Jag


Stugan, Linda och Kalle


Syster och Jocken


Oskar och systeryster







Dags att tänka på refrängen nu. Sov så gott alla glada och ..övriga! Puss

Med smak av hallon



Imorgon firar jag midsommar en en gång. Förra året fick jag mitt första "Glad midsommar - sms" klockan 4 på morgonen (i San Fransisco). Det är ju lite annan tid där. I San Fransisco var det ingen dans kring en midsommarstång, men tro mig jag var glad ändå ;-). Men denna gång blir det ett traditionellt midsommarfirande i vårat kära Sverige. Förutom vad det gäller Sveriges enormt dåliga insatser i fotbolls-EM, så tycker jag hyffsat bra om Sverige.

Jag känner mig mycket taggad inför helgen. Jag, syrran m.f. ska spendera midsommar i skärgården. Där ute ska vi grilla, sola och bada (om vädret tillåter) och så ska vi festa en del också. Tre stugor är till vårat förfogande. Det känns som det kommer bli riktigt mysigt. Dock vill jag inte få för stora förhoppningar. Precis som med nyår och andra högtider så brukar jag alltid hoppas lite för mycket i förväg. Bättre att ta det som det kommer istället så blir man inte besviken.

Idag har jag "midsommarshoppat", om det nu finns någonting som kallas för det?...tror inte det. Men i så fall uppfann jag ordet precis.
På stan fann jag ett blommigt linne på rean och så lyckades jag hitta en väska och ett linne på MONKI, men också ett läppglans från PRADA med smak av hallon. Jag är mycket nöjd över köpen.
Här är lite bilder på en del av köpen

 
Korgväska Lindex


Blommigt linne Bikbok                                      
 

Rosa väska MONKI


Linne MONKI

Det är väl dags att leta reda på allt som ska packas ner inför helgen. Ovanför mig hör jag regnet som smattrar mot taket, hoppas inte vi får såhär dåligt väder i helgen =/.
 Glad midsommar på er alla! pusshejs


Sveriges största studentbal!

Balen var riktigt härlig. Det började med att jag och Erik åt lite jordgubbar. Sedan hördes ljudet av våran skjuts som rullade in på min gata. Den var asskön att "sitta" i (man praktiskt taget låg ner^^). Därefter bar det iväg, med dunkande musik i bilen. När vi rullade in vid Flygeln var det redan mycket folk som stod och väntade. Alla var oerhört glamourösa. Det var riktigt kul att se alla uppklädda. För det var vi alla, enda upp till tänderna. Min frisyr som hade gjorts av en tjej från frisörskolan, tog ca 2,5 timma att göra.
 
När vi hade passerat den röda mattan var det dags för att bli fotograferade. Jag och Erik köpte 3 foton sammanlagt. Sedan fick vi en varsin drink och därefter startade minglet. Tråkigt nog började kvällen med att en kille spillde vitt vin på min klänning, men som tur var syntes det inte efter några minuter. Efter detta blev vi underhållna av en kille som fick igång alla med att vara med på en snapsvisa. Han var en bra underhållare och lyckades bjuda på sig själv. Senare kom den väntade maten. Den var underbart god, kanske var så speciellt god på grund av att man var så hungrig. Jag hade nämligen endast ätit ett mål innan den dagen. Det var blev ju så ont om tid när man skulle fixa till sig och allt.

Maten bestod av en förrätt, huvudrätt och desert. Mycket lyckat. När vi hade ätit väntade underhållning. Underhållningen
bestod av 3 komiker. Den första var riktigt bra, den andra okej, den tredje sög.
När underhållningen var slut, var det dags att dansa vals. Jag och Erik hade tränat vals tidigare, men då gick det inte spec bra. Dock gick denna gång riktigt bra, trots att alla krockade med varandra ett flertal ggr. När sedan fötterna strejkade var det dags att åka hem. Eriks bror kom och hämtade oss. Det var en underbar kväll som jag sent kommer att glömma.


Vimmel

Jag och Erik ♥,  med våran "Ride"


Jessica, Simon, Gabriel, Emelie, jag och Erik


Jag



Emelie




                                

Studentveckan<3

Det var nu väldigt länge sedan jag uppdaterade tyvärr, har haft fullt upp och jag har kännt mig lite sliten efter studentveckans vilda dagar. Nu efteråt känns det både underbart och sorgligt att ha tagit studenten. Studentveckan var en av de absolut bästa veckorna i mitt liv.

STOCKHOLM

Här nedan kan ni se bilder från dagen då vi var i Stockholm med NS- och NV-klassen. Dagen började med att vi såg filmen "Fiskarna" på Cosmonova. Innan filmen började stod de personer som medverkat i filmen varav Johnny Depps och en annan mycket känd skådespelares namn stod med. Det verkade ju mycket spännande, dock fick man aldrig se Johnnys fejja i filmen...tråkigt nog.
Filmen var helt okej. Man fick se en massa söta sköldpaddor som gjordes rena med hjälp av små fiskar som "pussade" på skalet (det såg ut som det^^). Efter filmen var nästa uppdrag att gå till Nobelmuséet...det var myyyycket intressant....eller kanske inte. Det gick att lyssna på, men i allt prat om alla priser m.m. var mina tankar på annat håll. Jag var sugen på att utforska Sthlm. När föreläsningarna äntligen var det dags för Mli och mig att dra och käka. När vi käkat drog vi till stan för att shoppa

Väl inne i stan var det inte så roligt att shoppa. Ni kan säkert inte tro era ögon att jag skriver att det var tråkigt att shoppa i Sthlm, men jag var mycket mer sugen på att vara ute i det underbara vädret ute. Jag har trots allt det mesta jag vill ha, redan hängandes i min garderob. Mli var heller inte spec sugen på att dra runt, så vi bestämde oss för att äta en större måltid. Vi tog med oss maten och en varsin cider och slog oss ner på bryggan tillsammans ett flertal Stockholmsbor.
Det var riktigt underbart i solen. Man blev väldigt badsugen när man hörde vattnet som kluckade under bryggan. Dock doppade jag endast tån. Det var iskallt. Senare drog vi för att köpa mer cider. Vi skulle nämligen festa när vi kom hem sedan. Ville inte komma nyktra. Överallt åkte flak omkring med studenter som hade tagit studenten. Det kom fram en hel del som grattade oss till studenten. De trodde säkert att vi kom därifrån.




                  

RSS 2.0