TV-vecka

I dag redovisade jag, Alexandra och Elin vårt TV-inslag. Blev riktigt nöjd. Vissa effekter kunde vi ha skippat, men för övrigt tycker jag det blev bra. Att göra TV är inte så lätt som man kan tro. För att göra ett inslag på 3 minuter så fick vi jobba i flera timmar. Redigering, filmande, telefonintervju, intervjuer m.m. tog flera timmar. Så det ligger mycket jobb bakom.
Det var intressant och kul och se vad andra hade gjort inslag om. Det var allt från Big brother till leksaker med kemikalier. Vårt inslag handlade om SVT:s vd Eva Hamilton som vill att även internetanvändare ska betala en tv-avgift, vilket jag tycker låter helt absurt. Det känns mest som att de bara vill roffa åt sig mer pengar.


Min låtsasfru

Den här filmen såg jag och Tove på Alla hjärtans dag. Alla hjärtans dag firas lite speciellt på biograferna i Stockholm. Innan filmen skulle börja kom en tjej och en kille in med korgar av godis. De ville önska glad alla hjärtans dag och "dela" ut godis. Det blev ett godisregn av klubbor i hela biosalongen. Folk skrattade och klappade i händerna och var glada.
Jag som i vanliga fall inte är ett jättestort fan av Adam Sandler tyckte han var jättebra. Det var länge sedan jag skrattade så mycket åt en film. Det var en grymt bra film!



I'm leaving town..




Snart ska jag komma hem och träffa de här snyggingarna! :D Vi kommer att ha eget arbete i skolan ett tag så jag tänkte passa på och resa hem för att jobba och umgås med alla där hemma :).
Jag tycker verkligen om den här bilden, vi var så bruna och fräscha. Längtar till våren och sommaren. Jag har ett stort behov och sol och värme nu. Min kusin åker till kanarieöarna i morgon. Är oooootroligt avundsjuk. Jag frågade om hon inte ville byta med mig och plugga lite journalistik i stället, men det ville hon inte ;). Jag skulle behöva sola lite, vill ju inte bli helt vit ;)

Efter sju dagar...

Efter sju dagar av träning bestämde jag mig för att ta en dags vila. Jag har varit lite träningsberoende nu ett tag. Det är ju så otroligt härligt att träna. Jag har blivit mycket piggare och sover mycket djupare nu om nätterna. Men i dag kände jag mig lite sliten så det var dags för lite vila. I morgon ska jag och Elin köra personlig träning i en timma så då vill man vara pigg och taggad :)


Dagens vill ha!



Every rose has it's thorn


På fredag blir det utgång med tjejorna. Då funderar jag på att ha det här röda fodralet på mig. Vad tycker ni? :)

Personlig träning



Idag körde jag och Elin Personlig träning på SATS. Det var det värsta och det bästa jag varit med om på länge. Det var grymt länge sedan som jag körde så hårt. Vi var svettiga efter bara några minuter. Vi bestämde oss för att vi ska köra 1gång/vecka i en månad och sedan kanske köra varannan vecka. Det var verkligen värt perngarna. När Elin och jag skulle gå ner för trappan var våra ben som spagetti, vi kom knappt ner :P. Det tyder både på att träningen var grymt bra och att vi verkligen måste träna hårdare. Jag kommer nog knappt kunna gå i morgon. Det ska bli intressant och se hur jag ska komma till skolan^^.
Jag har funderat på att börja en äventyr/sport/kost-blogg istället för den här, vad tycker ni?
Xxx Lisa


He's awsome at being awsome!



"When I’m sad, I stop being sad and be awesome instead"/Barney


Fånga dagen

















Våren är på väg


Just nu tittar jag på How I met your mother och bloggar. Jag har precis ätit efter lite gymmande med Elin.
Den här helgen har varit riktigt härlig! Igår hälsade Sofhia på mig i Stockholm.
Igår kväll firade vi med en underbar middag och vin. Det var det godaste jag ätit på länge. När Fia och jag lagar middag ihop blir det alltid gott. Det blev mycket skratt och prat att man glömde bort tiden. Kvällen kunde inte ha blivit bättre.
Idag vaknade vi tidigt och tog en powerwalk och njöt av solen. Det var verkligen vårkänslor i luften.
Vi tog även en hel del bilder som jag tänkte dela med mig i nästa inlägg :)



RSS 2.0