Shopaholic in Australia


Japp min shoppinggalna del i min kropp har vaknat till liv en en gang, nej nu nar jag val tanker efter sa hade den inte ens hunnit somna innan jag var igang och shoppade igen. En ny varld, nya affarer och nya klader. Dock koper jag inte sa mycket som jag skulle vilja. Som de surfare vi har blivit vill man ju garna kopa snygga Billabong klader som matchar stilen.

Idag kopte jag en blommig bikini (var i desperat behov av en, solen bleker ju bort alla farger pa bikinin :(...) och ett par assnygga jeansshorts. 

Vi bor just nu i Colangatta, inte sa langt fran Surfers Paradise. Vi tankte stanna har ett tag och leta jobb. Det ar valdigt chill har. Det hander inte sa mycket. Vi festar, shoppar, ater, badar, solar och just det festar. Det ar valdigt avslappnat har, helt underbart. Dock borjar jag bli bra sugen pa att hitta ett jobb.
Min fot ar inte sa mycket battre tyvarr.

Gardagen var valdigt underhallande. Vi hangde med en massa schoolies, schoolies ar ungdomar som tar studenten. De ar helt galna, festar som djur, men ar valdigt trevliga dock. Efter drickspel och en box med goon var folk pa G. Alla ville festa pa stranden och sprang ner for att bada. Nar vi kom tillbaks till hostlet var det en gay kille som holl pa att stota pa alla schoolies och dansade runt och sjong. Jag har nog aldrig hort nagon sjunga sa falskt eller dansa sa fult. Jag filmade en del. Youtube nasta!
Nu ska vi hanga lite med folket pa hostlet. Chill and fun!
XOXO Lisa


Ladies night, Byron Bay

Snart rullar bussen vidare...

Australien, australien och australien. Har rullar livet pa for fullt. Min stukade fot ar antligen pa battringsvagen och kanske snart far jag mota vagorna pa bradan igen. For nagra dagar sedan var pa cheeky monkeys. det var egentligen tankt att vi skulle endast stanna och ata, men eftersom det var gratis champagne sa kan man ju inte lata bli ;) som alltid ar det latt att ett glas blir tva som blir tre. Sa vi stannade dar hela kvallen. Vi hade jattetrevligt. Vi festade med nagra tjejer fran Holland som vi delat rum med sedan surflagret. Dock har tva av dem akt nu. Trakigt. Det visade sig aven att det var underhallning dar. Det var stripptavling mellan 6 killar. Tjejernas jubel avgjorde vinnaren. Det var en knasig och rolig kvall.
Nu ska jag dra! Hade bast alliohopa! Kram kram
XOXO Lisa

BeerPineapple

SURFING


Surflagret ar over. Trakigt, men sant. Vara 4 dagar pa sevenmile beach var underbara. Bara efter 1,5 lektion kunde jag sta bra pa bradan. Jag trodde aldrig att vi skulle lara oss sa sna bbt. Instruktorerna var riktigt skona surfdudes. Winnie och Jacko var vara instruktorer som foljde varan "surfutveckling" Winnie gav mig massor av bra tips. Pa lagret hette varat surfteam Beerpineapple, fraga inte hur vi fick det haha =P. 
Ibland gick vi upp riktigt tidigt for att surfa. Det var som bast vid 6tiden. Ingen vind, bra vagor, Lovely. Nar vi var pa lagret kandes det som om det enda vi gjorde var att ata, sova och surfa. Allt som behovs, right? okej vi festade ocksa. Himla trevligt. Jag testade deras satt att festa vilket var att halla vin i en snorkel med tratt med cyklop sa man inte kunde andas. Det var en ...upplevelse! haha XD.
Att ta pa sig en kall och blot vatdrakt blev till en vana dar borta. Surfingen maste vara ngt av det basta jag gjort. Kanner mig riktigt stolt som aven lyckades ta en av de stora vagorna. Det gav mig en kick.
For tillfallet kan jag inte surfa. Stukade foten pa sista lektionen av lagret sa jag traskar runt med bandage
Har en hel del bilder fran lagret som jag tanker dela med mig till er. Men just nu ligger kameran kvar pa hostlet sa ni far vanta....sorry! ;P
XOXO Lisa
 


Sevenmile beach

Paradise in Aussie!


Vi vaknar upp i paradiset. Har ar allt underbart. Vaknar varje dag, drar ner till beachen och badar och njuter. Riktigt nice! Imorgon drar vi till Sydney igen, kanns bade trakigt och roligt pa samma gang. Ska bli sjukt underbart dock for vi ska pa surflager i en vecka. Imorgon gar vi upp vid 5 for att komma till sydney i tid, seeeegt.
Alskar det har stallet dock, trevligt folk (som vagar vara sociala med framlingar, inte som i sverige :P ) och grymt bra vader. Nar jag hor att det snoat dar hemma trivs jag extra bra ;P
Pa det har stallet ar det inte konstigt att vi festat sa mycket, det ar en fest varje kvall. Jag festar inte sa mycket hemma, jag har blivit lite trott pa krogarna, men har...haha vilka fester! Skitkul faktiskt! Men nu ar det slut pa vinet, sa vi ska ta det lugnt.
Nae nu har jag inte tid att blogga langre. Ta hand om Norpan! Peace out mates!
XOXO Lisa



Six awsome days in Australia!!!


Hej lasare! Det var ett tag sedan nu. Det ar full fart i Australien, inte sa mkt tid till bloggandet. Igar kom vi till ett hostel en halvtimma utanfor Sidney, det heter YHA Beachhouse. Grymt mysigt stalle med underbart folk, fester, pool m.m. Huset ligger ett stenkast fran stranden, kan det bli battre en sa? Igar hade en tjej fodelsedagsfirande pa hostlet. Det var riktigt trevligt. Vi drack och kollade pa nar folk ramlade runt pa en mekanisk surfbrada som rorde sig snabbare och snabbare. Det sag skitkul ut. Vid tiotiden fick inte folk dricka pa hostlet sa alla drog ner till beachen. Vi hade traffat nagra riktigt trevliga kanadensare som vi var sociala med. Varav en av dem som var varan roommate, Elina. Fran att inte kanna nagon till att snacka med en massa folk, tyskar, amerikaner, fransman m.fl. Harligt fest! Med bag in box i hogsta hugg gjorde vi stranden. Efter nagra glas vin kandes min engelska skitbra, jag vet inte om den var det dock. Mycket kan ju verka "ratt" pa fyllan ;)

Innan vi flyttade hit bodde vi i Sydney mitt i staden och bredvid Scubar dar vi festade 2/5 dagar, helt galet. Vi hade en riktigt kul krogrunda med work and travel dar vi motte svenskar och aven sjukt trevliga norrman. Forutom festande har vi tittat pa operahuset, riktigt haftigt. Vi besokte aven Darling habour. Det har aven blivit en del shopping, men det lar inte bli sa mycket mer. Man ska ju anda bara pa allt liksom.
Nu blir det Thaimat, gotta go. Stay cool!
XOXO Lisa





Australien imorgon!



Howdee!
Imorgon, tisdag klockan 07:00 lämnar vi Arlanda och flyger mot Sidney. Är supernervös och taggad på en och samma gång. Väskan är packad. Den var eeeeextremt tung. Jag som precis har varit sjuk i influensa så jag har lite muskler att ta igen ;). Jag vet inte om jag hade svininfluensan, men jobbig var den.
Idag när jag handlade det sista inför resan så var det riktigt kyligt ute. Då kändes det underbart att ha sol och värme att se fram emot. Jag hoppas allt är bra med er och att ni tar hand om norpan när jag är borta!
Ta hand om er. Kram kram på er. Bye Sweden, Hello Australia!
XOXO Lisa

RSS 2.0