FÖR VI SKA TA STUDENTEN FY FAAN VAD VI ÄR BRA!!

Nu har studentveckan kommit igång.
Detta år är det känt att vi har börjat studentveckan lite tidigare. Vilket är mycket bra, för vi är ju lite finare och lite bättre därför är det bra att vi har fler dagar att fira våra år på gymnasiet.
Igår var det lärarmiddag. Förfesten höll jag i =D.
Det blev en redig fylla och vackra videor. Inte bara vi elever var fulla under denna kväll ! ! !
En av lärarna höll ett riktigt skumt och flummigt tal efter middagen. Alla flinade och skrattade. Han var så full att han fick hänga på elever och vänta in en taxi. Dock hade jag aldrig haft lektioner med denna lärare. Däremot shotade min fysik och religionslärare Tequila. Kan de dricka sånt? =O...ne vars, men det var coolt att se lärarna göra sånt. Lärare har en tendens att vara lite småtorra sådär, men inte våra lärare inte =D.
En riktigt rolig sak som hände under middagen var att Max drog sitt partytrick. Han frågade alla efter en kondom till sitt partytrick. Det verkade vara flera st som hade kondomer, men vågade inte erkänna att de hade ngn. Efter en stunds letande hittade han en. Han tog kondomen tryckte in i näsan sedan drog han in den och tog ut den ur munnen. Det var extremt roligt och äckligt på en och samma gång!

Ne nu orkar jag inte skriva mer. Är lite bakis ^^
Men däremot får ni tjuvtitta på mitt arkiv av bilder från igår hihi.
 
Vårt levebröd
image404

The one and only E.L


Fint
image398k

Fest med Boel :D
image403

Alla drogs till Wasa...(jag var ju där...EGO jag är ^^)
image400
Hulken var där (lägg märket till att ärmarna håller på att spricka...och att det är en tjejskjorta^^)
image401


EU RO VI SI ON ! !

Ikväll vankas eurovision. Den stora frågan är kommer vårat svenska bidrag från Charlotte vinna. Vad tror du?
Ibland kan det verka som om eurovision handlar om vem som klär sig mest lättklätt eller vilket bidrag som har den konstigaste låten. När jag kollade på "Inför eurovision" så var det skrattretande många tjejer som klädde sig väldigt utmanande, det ena bidraget hade dansande tjejer i underkläder och sjöng "Do you wanna have fun?" och ett annat var med en massa pirater varav en tjej som hade push-up upp till halsen. Det blev bara för mkt. Ikväll hoppas jag på någolunda bra bidrag.

Charlottes bidrag är ändå hyffsat bra. Jag vet inte om hon vinner, men man kan ju alltid hoppas ;P. Ikväll blire hur som hellst schlagerparty. Själv ska jag dricka högst en cider sådär. Jag ska nämligen vara vimmelfotograf inatt. Inför kvällen har jag hittat lite inspiration av kläder från de kända Olsen-tvillingarna =D. Jag förstår inte hur de kan passa i så sjukt många olika stilar. På dem lyckas kläderna nästan alltid se snygga ut. En annan skulle se ut som ett UFO i t.ex. en stor prickig (tältaktig) klänning, men de lyckas. Haha^^ vissa har tur.
Bilderna jag inspirerats av är:
image395

image396

Sommar, sommar, sommar!

image394
Foto: Jag

En somrig dag som denna måste jag tyvärr sitta och plugga. Är otroligt trött. Vet inte vad jag ska få energi ifrån. Tror jag ska be mor min om en kaffedrink när hon kommer hem. Hur som hellst så är det inte så konstigt att jag är trött. Satt uppe till klockan 12 igår och pluggade. Vill inte ha medlidande eller så. Det var bara väldigt segt. Men äntligen slipper jag plugga Biologi B mer i mitt liv, Jippiiiiiii!! Skönt att slippa. Det här är vad jag nu har kvar att plugga:

  • Religion (Buddhismen)
  • Historieeredovisning
  • Svenska-arbete

Igår kände jag mig jätteduktig. Jag satt och pluggade på skolan tills bibban stängde. Sedan drog jag och Emelie till gymet och pumpade. Först sprang vi på rullbandet. Sedan körde vi på roddmaskinerna där vi tävlade i vem som var snabbast. Sedan gick vi lös på boxningssäcken. Skönt att avreagera sig lite. Började undra om den skulle flyga iväg där ett tag. Men den satt kvar=P. Efteråt gjorde vi spännisarna sällskap och pumpade lite på maskinerna. Det känns í musklerna idag att man jobbade hårt igår. Det känns bra 8-|.

Jag i min sportinspirerade outfit
image393


FASHIONISTA goes photographer

image390
Modell: Karin
Fotograf: Jag


image391
Modell: Karin
Fotograf: Jag

LiSAS MODE

image388
Min studentklänning ♥


Studenten vankas och shoppingen flödar. Har shoppat en en hel del fina vita kläder. MONKI är en av affärerna som har riktigt snygga vita klädesplagg. Har blivit en stamkund där. Personalen känner igen mig och brukar ställa sig och snacka lite. Alltid kul med trevlig personal.

Det känns tråkigt att jag inte har uppdaterat på länge. Jag har haft fullt upp i skolan. Jag nästan badar
läxor=P.
Om det är något som jag är glad att slippa efter studenten så är det läxor.
Om det är något jag kommer sakna så är det att träffa alla i skolan varje dag och alla rutiner. Trots att jag är morgontrött kommer jag faktiskt sakna att gå upp tidigt. Man hinner så mkt om man går upp skapligt. Dock kommer jag nog ha rutiner ändå eftersom jag jobbar.
Något som ska bli spännande är balen!!!
Den är nästa vecka, den 30:onde maj. Min klänning håller just nu på att sys^^. Ska testa den på torsdag. Det ska bli så kul att ha på sig den. Det ska bli helt underbart kul! Kan knappt bärga mig.

I nästa inlägg kommer mer uppdatering med nytagna foton
XXX LIsa

image386  image384 
Hög kjol MONKI
Accessoarer HM

image389 image387 
Jacka HM
Skarf Lindex

VARNING!



...Studenten närmar sig...
image381

...och hon här kommer att släppas lös. Jag råder er att hålla er inomhus och låsa dörrarna!
image380

Vackert~

image379

FOTON :  JAG

Shop until you drop

image373

Innan jag fick lönen tänkte jag: Den här gången ska jag vara riktigt duktig och spara en massa pengar.
När jag fick lönen tänkte jag: Jag borde ju spara, men det är ju ändå snart sommar och studenten.
Tänk så lätt man kommer på ursäkter till att shoppa.
I slutänden blev det en hel del shopping, men också en del sparande. Vi hade nämligen en föreläsning i skolan om hur man skulle ta hand om sin ekonomi och ett av hjälpmedlen var en kassabok. Det är jättesmart. Jag orkar aldrig skriva budget i Excel, tråkigt värre=P

Bättre att ha en kassabok, smart och enkelt. Så nu har jag mer koll på mina inkomster och utgifter. Dåligt samvete får man ju när man skriver upp utgifterna ...men man har ju sig själv att skylla.
Allt jag köpt är verkligen användbart så det känns bra. Behöver inte shoppa på ett tag (förutom strumpor förstås...det är så tråkigt att köpa...men det behövs =P..)

En annan utgift jag fortfarande funderar över är att göra en....TATUERING.
De stora funderingarna har varit omkring att skriva Faith, vilket var ngt som Mli osså fastade för när jag kom med idén om tatueringen, en annan är en blomma som jag själv ritat.
 ELLER



S H o P P I N G

Tröja MQ


Tub-top/kjol MONKI
Solglasögon MQ
 

Väst MQ


Armband HM


RSS 2.0