ISKALLT



Midsommarafton började med att vi packade bilen full av en massa packning sedan rullade vi iväg. Vädret var skumt redan när vi åkte. Så fort solen var framme var det stekhett och när den gick i moln frös man. När vi väl kommit iväg fastnade vi i en bilkö för en lång tid. Väl framme i Tireslöt var det massor av folk. Jocken hade fixat stugor centralt och bra till allting. Väldigt mysigt ställe må jag säga. Fredagen gick så snabbt så det kändes som om tiden sprang iväg.
Det började med att vi packade upp. Sedan korkade vi upp i solskenet, hade trevligt och var sociala.

Sedan var det dags att gå ner till midsommarstången. Det började regna lite, men det hindrade inte oss från att dansa kring midsommarstången. Det var första gången på säkert 3 år som jag dansade kring en midsommarstång. Riktigt roligt faktiskt. Jag hade en jättesöt, liten flicka på säkert 3 år på min vänstra sida och Linda på den andra. Efter mycket skratt och dans satte regnet igång på riktigt. Vi lyckades klämma in oss 5 st under ett litet paraply. Dock fungerade inte det när vi skulle börja gå, så det var bara att kuta till stugan.

Under eftermiddagen tittade solen fram då och då. Så man kunde sitta ute igen och snacka och dricka.
Sedan fick killarna fick för sig att kasta frisbee, det var underhållande tills frisbeen träffade rakt i ögat på mig. Det blev alldeles svart för några sekunder, lite läskigt. Men sedan kom synen tillbaka.

När vi skulle grilla sattes 5 st engångsgrillar fram, dock inte på ett lämpligt ställe. De ställdes på klipporna så att alla grillarna lutade, men vi grillmasters lyckades lösa det ändå. Maten som sedan las upp på våra fat var kycklingklubbor, kotletter, potatis och svampsås. SMASKENS!

När natten närmade sig fick folket för sig att vi skulle ner till bryggan o bada. Jag kände mig till en början inte speciellt badsugen så när Jocke försökte kasta i mig gav jag inte upp utan strid. Jag klamprade mig fast vid en stolpe som höll fast bryggan. När Linda, Oskar m.f. hoppade i vattnet började jag känna mig som en badkruka och det vill jag ju inte vara, det brukar jag inte vara. Så jag bestämde mig för att jag skulle ju i. Jag lyckade övertyga Micke om att bada, men min syster var lite av en landkrabba och var social istället. Jag och Micke sprang och hoppade i. Vilken chock jag fick när jag hoppat i. Det var ISKALLT!! Snabbt som tusan klättrade jag upp på bryggan igen. Vaken, det blev man i alla fall efter det doppet, det var mycket uppfriskande. Efter allt festade slocknade vi sedan hyffsat tidigt. Vi skulle ju festa dagen efter också för då var puben öppen.

Hela dagen var mycket rolig. Denna års midsommarafton var helt klart lyckad. Trots att det känns som att det var alldeles perfekt att åka hem där på söndagen så längtar jag lite tillbaka. Otroligt mysigt ute i skärgården!

Här kommer lite bilder från helgen
Jag


Stugan, Linda och Kalle


Syster och Jocken


Oskar och systeryster







Dags att tänka på refrängen nu. Sov så gott alla glada och ..övriga! Puss

Kommentarer
Postat av: Fani

ehehe okej, ja det såg ju lugnt & mysigt ut :) tack! jao jag jobbar hos pappa, det står ju typ, hehe :p hade bra kram

2008-06-30 @ 00:43:32
URL: http://glikia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0