Cinderella's shoe?


image265

image266
...snarare min mobilhållare som bara ser såå cool ut på kort.

Jag känner mig jättetrött idag, har ju varit sjuk ett tag nu. Börjar bli friskare, men jag är typ mitt emellan frisk och sjuk. Jag är för sjuk för att ta ut mig, men för frisk för att sova hela dagen.

Jag tog nog ut mig lite för mycket igår. Var på födelsedagsmiddag hos Mli :-). Det var en jättegod förrätt, middag och efterrätt. De flesta drack lite grann. Mli var rolig och ville supa ner mig också. Dock drack jag inte så mkt, men Mli var iaf en riktigt bra bartender. Drinkarna smakade fruktigt och exotiskt och hade en touch av cocos och ananas. Det blev ju lite vildare än tänkt. Flickorna ville se min streetkoregrafi och satt publik.
Jag och Fia blev inspirerade av "Let's dance" och började dansa... hmmm...Tango =P. Det var inte bra för min förkyldning, men kul hade vi^^


Idag ska jag hur som helst sova vila ett tag. Sedan ska jag plugga. Inte alls motiverad, men det är viktigt.
Senare ska jag på ÖL-provning.
Vi ska skriva om det i en Finis-tidningen. Jag är inte personen som jätteförtjust i öl, men det finns vissa guldkorn bland ölsorterna. Därefter ska jag hem till syrran. Vi ska ha lite film-mys, se på "I am legend" och äta snacks.

Här kommer lite uppdatering på bilder som jag tagit:
image267
image268

image270

image269


Kommentarer
Postat av: M

Vilka fina bilder :)

2008-03-01 @ 14:02:31
URL: http://getlow.blogg.se
Postat av: Fani

jättefina bilder & låter som ni haft en skit-trevlig kväll med god mat, dricka & dans, hehe ;) (Y) är jag inte heller speciellt förtjust i öl, men det går väl an ibland :) har haft "i am legend" på datorn jättelänge men glömt bort att se den, borde jag ta & göra nu. hoppas du kryar på dej snart gumman! bilden på mobilhållaren vart riktigt häftig. puss&kram!

2008-03-01 @ 14:08:43
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: linda

svar: tack! ha en bra lördag!!

2008-03-01 @ 14:28:23
URL: http://lindalynn.blogg,se
Postat av: Colora

fina bilder och häftig mobilhållare :)

2008-03-01 @ 18:36:51
URL: http://Colora.blogg.se
Postat av: Julia

jaa du får anlita mej till middagar och jag får anlita dej att typ fotta grejer B) höhö. nemen riktigt duktig är du! du lixom verkar ha ett öga för det där med vad som gör sej bra på bild :D go lisa! haha. puss!

2008-03-02 @ 14:38:43
URL: http://littemisstrouble.blogg.se
Postat av: vendela

häftiga bilder! (och tjusig mobilhållare :))

2008-03-04 @ 16:07:00
URL: http://psalmijanuari.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0