Thailand

Thailand ar  verkligen en upplevelse. Igar var vi pa ett kanotaventyr. Vi hamtades tidigt pa morgonen av en minibuss. Under vagen till hamnen spelades gamla klassiker fran bl.a. Five, Backstreet boys. Snacka om att gamla minnen poppade upp ;).
Forst akte vi ivag med en stor farja. Solen lyste varmt och vattnet blankte i solen. Pa vagen till Kalkstensklipporna akte vi forbi vacker natur. Djungeln hojde sig bredvid vattnet. Antligen sag vi de hoga kalkstensklipporna som var helt gigantiska. Det var otroligt vackert. Efter en infostund med guiden var det dags att satta oss i vara kanoter. En thailandsk kille satt bakom mig ocg paddlade oss framat. Vi akte in i en bergsoppning. Innanfor oppnade sig en underbar upplevelse. Det sag ut som rena rama paradiset. En exotisk fagel tittade pa oss fran sitt stalle. 

Efter detta stalle paddlade han ivag oss till nagra grottor. Inne i grottan var det lite laskigt. Jag tappa andan nar jag sag alla tusen fladdermoss som tackte bergstaket. Det var bara WOW! 

Jag ska skriva vidare om detta aventyr, men nu ska vi kolla over en cykeltur som man kan ta till turistfria stallen.
Hade sa bra alla! Kram! : )


Kommentarer
Postat av: Sofhia

VAD härligt att du har skrivit! Låter riktigt magiskt det där! :D:D Saknar dig MASSA gånger en miljard!

2008-11-26 @ 23:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0