Festlig lördag


Vilken underbar utekväll jag hade i lördags! Kan fortfarande tänka tillbaks på minnen och fnittra för mig själv.

Stämningen var otrolig och kvällens start var mysig och rolig.

Kvällen började med att vi åt tacos, jag, Felicia, Jessica, Emelie och Sofhia. Alla var vrålhungriga och maten var god. Jag var verkligen taggad för kvällen. Med intressanta samtalsämnen, skämt, skratt och snygga kort blev förfesten mycket lyckad. Mätta och glada begav vi oss till bussen för att åka till Hugos.

På bussen förberedde vi inför karaoken med sång. Några partyglada flickor tyckte detta var mycket roligt och klappade händerna och sjöng med. När vi minglat på Hugos ett tag, drog vi vidare till Quebar för lite karaoke. Det var verkligen kul att höra alla olika bidrag. En kille sjöng You touch my tralala - med günter och en annan sjöng mustang sally och en annan en låt från soundtracket från Dirty Dancing. Vi var däremot inspirerade av filmen Mamma mia och sjöng därför Dancing Queen. Det lät mycket fint (y).

Dock var vi där endast där för karaoke så sedan drog vi tillbaka till Hugos där festen var i full gång. Så pass mycket folk som passerade vid garderoben fram och tillbaka från dansgolvet till baren kan jämföras med att shoppa julklappar några dagar före jul. Då är så mycket folk på stan så att folk går i två filer (..det gäller att inte hamna i fel fil...=P )

På dansgolvet var det rena rama bastun, mycket trevligt folk och bra musik. Dansglada som vi var dansa vi loss på dansgolvet. Runt oss dansa flera st och många försökte ta sig in i "ringen".

Det var verkligen kul att träffa så mycket trevligt folk som man kände.

En lyckad kväll!

Vimmel











Kommentarer
Postat av: jessica :)

underbar kväll :) det är ngt spec med er flickor ;) hoppas du hänger med ut den 14e/15e eller när det nu blir :P miss ya hun!!

2008-11-06 @ 13:51:11
Postat av: jessica igen

btw, kan hända att jag tar ngn av dina bilder o lägger på facebook ^^ vill se resten sen också :P

2008-11-06 @ 13:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0