Uppdatering av Cypern

Tråkigt nog har jag inte orkat eller haft tid att uppdatera förrän nu. Det har varit mycket jobb och fullt upp.

Det känns så skönt att bara skriva av sig ibland, lite som terapi faktiskt, men ibland behöver man lite pauser från skrivandet. Något som man märker när man läser min blogg är att jag har "bloggperioder", det vill säga att jag skriver i den när jag har tid och när jag känner mig sugen på att skriva av mig. Även om jag inte uppdaterar på länge ibland så är det bara att kolla igen om 1 eller 2 veckor igen så är det uppdaterat igen.

Men NU tänkte jag fortsätta berätta om de sista dagarna på cypern : ).



Dag 6
Under den sjätte dagen var vi en stor del av dagen på stranden, solade, badade, men också gick längs stranden. Jag måste säga att hela semestern mest bara handlade om att ha kul och mysigt tillsammans. Hela semestern var väldigt avstressande och jag kände mig på bra humör. Vanligtvis kan mitt liv vara väldigt planerat och stressande, men under alla dagarna på Cypern kändes vårat motto "vi tar det som det kommer". När man är hemma känns det inte lika lätt att göra det, men det kanske är det. Det kanske bara är jag som har lätt för att planera in för mycket.
Något som var väldigt kul och romantiskt denna dag var på kvällen. Vi bestämde oss för att dricka upp det sista av drickan vi hade kvar. Så vi blandade juice och spriten i en stor flaska, packade ner den och köpte en stor påse vindruvor. Därefter promenerade vi under kolsvarta natten bort till stranden som låg en halvtimma bort. Där slog vi oss ned på solstolar, drack, åt vindruvor i stora lass och filosoferade om allt från himmel och jord under den vackra stjärnhimmelen. Det var fantastiskt mysigt. Det var kul att sitta där och flumma tillsammans, bara vi två.
Här är lite bilder från den dagen.

Lisen på äventyr på klipporna


Haha den här bilden får mig alltid att le när jag tittar på den. Erik och jag trodde nämligen att detta endast var 4 däck som satt fast på botten, men helt plötsligt rörde dem på sig. Så såg vi att den där "pricken" som är till höger, framför däcken var en man som simmade med däcken efter sig med rep mellan däcken som höll ihop dem. Han hade tydligen fiskat och lagt fångsten i däcken eller ngt. Det såg helknasigt ut ^^.


Fig tree bays strand, magnifico!


Grekisk keramik, såhär vill jag ha i min framtida trädgård


Vackert eller vad? =O


Erik och jag


~B E A U T I F U L~

 
Dag 7 (sista dagen)
Den sista dagen spenderade vi med att först äta en mysig frukost på balkongen, sedan packade vi det som var kvar ner i våra väskor och städade lite för städerskans skull. Mycket tid spenderade vi vid poolen. Jag dök mycket, simmade och låg och glassade i solen. Jag försökte njuta så mycket av sol och bad som det bara gick, innan det blev dags att åka hem till kalla Sverige igen. Vi hade ju verkligen valt en bra vecka att åka eftersom det hade varit storm, regn och kallt hemma i Sverige. Varken jag eller Erik ville åka ifrån Cypern när timmarna inför hemresan närmade sig. Man blev lite stressad av situationen faktiskt. Vi hade haft hur härligt som hellst den veckan, det var en minnesvärd vecka. Jag kan faktiskt tänka mig at åka dit igen. Nästa gång vill jag stanna 2 veckor och både åka på båtturer, upptäcka cypern, men också festa och ha det mysigt på stranden.

Skutt!


Solbrända ben



Kändes tråkigt att lämna detta =(


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej gumman! Underbart ni ser ut att ha haft det. Vi får ta å ses snart juh :) har haft så mycke med skolan nu bara...Pussar

2008-09-04 @ 17:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0