Merry christmas and happy new year!!!




G'day readers!
Juldagen spenderade vi pa stranden i tomteluvor och bikinis och oppnade paket. Dar laste vi upp vara rim for varandra och gissade. Vissa rim var latta andra inte. Under kvallen sa festade vi tillsammans med alla pa hostlet. Att sola och bada pa julen ar riktigt underbart, dock ar jag nog lite av en tradition-manniska nar det galler julen. Jag tycker det ar mysigt att ata en riktig julmaltid tillsammans med familj och slakt, tanda ljus och titta pa Kalle anka. 


Nyar, vilken kvall! Vi hade en underbar middag med en massa god mat som var kompis Dan hade kopt till oss. Han ville kompensera for var julmiddag som inte blev sa stor. Det blev tigerrakor, kangrukott med potatis, seafoodmix, pastasallad m.m. Kangrukottet var riktigt gott faktiskt. Val ute pa krogen var folk karatefulla. Det var riktigt kul att dansa. Det ar nagot av det basta med att ga ut. Nagot annat som ar kul att sitta och snacka djupa diskutioner med ngn random person.

Vid halv 12 drog vi ner till stranden for att titta pa fyrverkerierna De var jattefina. Efter fyrverkerierna blev jag och jessica sugna pa att hoppa runt bland vattnet sa vi plaskade ut i vagorna. Med vatten till knana minglade vi med en tjej tills vi kande vi en jattstor vag som skoljde over oss och vara fina nyarsklanningar. Det var ingen hit, men kul hade vi :P.

Snart ska vi laga oss lite kycklingwok sedan blir det att chilla framfor en lite hyrda filmer. Check yaa later mates!
XOXO Lissy



Kommentarer
Postat av: shopalicious

Awesome! Jag vill med utomlands :)

2010-01-11 @ 13:49:07
URL: http://shopalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0