Grodan

Igår var det Earth Hour. Jag och Elin började kvällen med att käka kebab på Kungshallen. Maten där smakade gott som alltid. Sedan drog vi till Kulturhuset som bjöd på en konsert med blandade artister. På sidorna av scenen stod fyra stycken cyklar. Under Earth hour släcktes scenen. Den drevs då av energin från cyklister från svenska landslaget som trampade för kung och fosterland. De var alldeles blöta av svett efter en timmes cyklande för att hålla artisterna i rampljuset. Det var ett härligt event. Jag blev bra festsugen efteråt. Då drog vi till Grodan på Östermalstorg där vi drack vin och drinkar tillsammans med Johanna, Elin och Cassandra. Mycket trevligt. Efter det drog vi till Cassandras och hennes pojkväns lägenhet där vi myste med goda drinkar. Det var en lyckad kväll.




Kommentarer
Postat av: FhiaPuff

Det låter som en riktig kanon helg gullet ;P =D Så kul att läsa din blogg så att man håller sig lite uppdaterad iallafall ^^ Saknar dig

2011-03-31 @ 00:46:19
Postat av: Alexandra

Ja förbaskat asdåligt! :( Hoppas på det, ska tydligen bli bättre till helgen. Tack så mkt, jag är väldigt nöjd :) Saknar dig med, vi måste ses snart! Puuuss!

2011-05-03 @ 20:50:53
URL: http://sannaedens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0